ahh mandişim o yönden bakarsan biz tatilde de iş yapıyoruzzz vurup kafayı yatmak sınırsız tembellik ahhh kulağa ne hoş geloorr kuuuzzuummm ama iki çocukla zor walla rabbim sağlık ve ömür versinde onlar büyüyünce yaparız belki o dediklerini...
gelirim ama yeni evine yeni evi temizlemek daha zevkli olurr
ii ii hade öle olsun bakemmm
ii hade ben tekrar işlerimle boğuşmaya gidiyom yine uğrarım mola verince....
akşama düğün var kızlar.. saçlarımı yaptırdım geldim..
makyajım ve kıyafetim kaldı
kahve içtim amanın kalbim çarpıyor yine... güm gümde güm güm diyor..
beynel ben hiç sormuyorum tahmin ediyorum çünkü ne desem beni dinlemeyeceksin en iyisi susayım:26:
offf çok sıkıldımmmmmmmm
ya kızlar benim bi kardeşim var liseyi yeni bitirdi sınavlara falan girdi işte onun bi sorunu var çok kilolu
çok üzülüyorum o haline ya dün içim parçalandı alışverişe çıktık bikini falan almaya beraber tatile gidicez annemgille ben kendime alırken onun öyle morali bozuk boynunu bükmesi içimi nasıl acıttı yadünden beri nasıl aklımda ya düşünüp düşünüp ağlıyorum
sağlığı falanda yerinde gibi kilolu olduğu için sağlıkla ilgilide bi takım sıkıntılarıda var
yüzü o kadar güzelkinasıl zayıflayacak ya
rahatladım gibi buraya yazınca
akşama düğün var kızlar.. saçlarımı yaptırdım geldim..
makyajım ve kıyafetim kaldı
kuzum kardeşin mi arkadaşın mı?
ya öyle kilolu olanlar hem güzel yüzlü oluyolar zaten
söylenecek tek şey bi diyetisyene gitmesi olucak ne diceğimi bilemedim canım benim üzme kendini ağlamada tamam mı
kardeşim canım
çok gitti aslında ya ama yapamıyo ya iradesiz biraz aslında kendide kafasına takıyo o halini ama açıkcası çokta çabalamıyo zayıflamak için..işte böyle durumlarda üzülüyor hem kendi üzülüyo hemde bizi üzüyorerkek arkadaşım olsun diyo ama erkeklerde hoşlanmıyoki kilolu bayanlardan oluyo mesela arkadaşı bakıyorum ayrılmışlar neden ayrıldıklarını ben biliyorum ama söyleyemiyorum tabi ona üzülüyo çünkü. yaşıda çok genç18 yaşında ama karnında şimdiden çatlaklar oluşmuş
ayyyy hakikaten çok güzelmiş maşşalahh ya gözleri falan çok hoş yani,,,
dur bakalım ya sen üzme kendini allah çaresiz dert vermesin
kilo falan ne ki
ayyyy hakikaten çok güzelmiş maşşalahh ya gözleri falan çok hoş yani,,,
dur bakalım ya sen üzme kendini allah çaresiz dert vermesin
kilo falan ne ki
offf çok sıkıldımmmmmmmm
ya kızlar benim bi kardeşim var liseyi yeni bitirdi sınavlara falan girdi işte onun bi sorunu var çok kilolu
çok üzülüyorum o haline ya dün içim parçalandı alışverişe çıktık bikini falan almaya beraber tatile gidicez annemgille ben kendime alırken onun öyle morali bozuk boynunu bükmesi içimi nasıl acıttı yadünden beri nasıl aklımda ya düşünüp düşünüp ağlıyorum
sağlığı falanda yerinde gibi kilolu olduğu için sağlıkla ilgilide bi takım sıkıntılarıda var
yüzü o kadar güzelkinasıl zayıflayacak ya
rahatladım gibi buraya yazınca
kardeşim canım
çok gitti aslında ya ama yapamıyo ya iradesiz biraz aslında kendide kafasına takıyo o halini ama açıkcası çokta çabalamıyo zayıflamak için..işte böyle durumlarda üzülüyor hem kendi üzülüyo hemde bizi üzüyorerkek arkadaşım olsun diyo ama erkeklerde hoşlanmıyoki kilolu bayanlardan oluyo mesela arkadaşı bakıyorum ayrılmışlar neden ayrıldıklarını ben biliyorum ama söyleyemiyorum tabi ona üzülüyo çünkü. yaşıda çok genç18 yaşında ama karnında şimdiden çatlaklar oluşmuş
bak bu canım kardeşim
hiçte kilolu durmuyo valla
sultan iyice dök kurtlarını
beynel bakınız geçmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?