çoook gittide bacım akapuntura bile gitti ama işte yemeyi kesmediği için onunda bi faydası olmadı irade ve inat sufurduparisim fotoda çok da kilolu durmuyor ama kafasına göre diyet yapmak yerine diyetisyene gitse birazda irade ve inat etmeli yaa üzülcek ne var ki bunda yüzü maşallah çok güzel Allah nazarlardan saklasın herkes illa zayıf olacak diye birşey yokki
ben fotoyu göremedim ama şu videoyu seyretsin ... enerji ile dolmaz zayıflamazsa parası iadehttp://www.kadinlarkulubu.com/spor-...o-vermek-isteyenler-eglenerek-kilo-verin.html
parisim benim bir yiğenim var 16 yaşında onu bir görsenolursun kilo ver diyoruz banane dünyaya bir kere geldim halimden memnunum diyor senin kardeşin benim yiğenimin yanında manken gülüm üzmeyin kendinizi
çoook gittide bacım akapuntura bile gitti ama işte yemeyi kesmediği için onunda bi faydası olmadı irade ve inat sufurdu
sen zayıfla istediğin bikiniyi kıyafeti alacam dedim ondan sonra bi isteğe geldi bakalım kaç gün sürecek
video açılmadı canım:44:
hem bu sevgililik işleri kiloya bakmıyo benimde lisede bi arkadaşım vardı erkek arkadaşı tam tersine sakın kilo verme diyodu
şimdi evlendiler aynı o gibi boncuk göxlü bi kızı oldu =))
darısı benim kardeşime olsun onu her haliyle seven biri çıkar inşallah karşısına:97:
çoook gittide bacım akapuntura bile gitti ama işte yemeyi kesmediği için onunda bi faydası olmadı irade ve inat sufurdu
sen zayıfla istediğin bikiniyi kıyafeti alacam dedim ondan sonra bi isteğe geldi bakalım kaç gün sürecek
video açılmadı canım:44:
darısı benim kardeşime olsun onu her haliyle seven biri çıkar inşallah karşısına:97:
ciddimi kıı oh ne güzel barışık kendiyle
eğer kısmıyorya yemeğinden üzülmeyecek ozaman herşey kendi elinde gülüm kusura bakma eniştem vardı bir tane teyzemin eşi acayip yerdi teyzem yemek saklardı ondan masada yedirmezdi eniştem de gece uyanır kalkardı teyzem mutfakta yakalardı zamanla mutfak kapısı kilitlenmeye başladı ama dışarıda yiyordu bu sefer yıllar sonra karaciğer ve şeker hastalığı başlayınca böbrekte eklenince paşa paşa verdi kilolarını çünkü yiyemiyordu yerse ardından hastanelik oluyordu yani ne yaparsan yap herşey elinde kendi isterse yapar istemezse yapmaz inşallah yüzü gibi kaderide güzel olur
inşallah canım allah büyük,,,
herkesin bi eşi vardır mutlaka =))
inşallah önemli olan kendini sevmek enerji vermek sanırım.. sevgi yada aşk kavramları dış görünüşle çokda bağlantılı değil aslında mhim olan karakter huy...
kuzum barışık değil obur boyuda kısa topalak iki adım atamıyor onun kilosunu görsen akrep nalanın yaşça küçüğü demediğim laf kalmıyor neler sayıyorum çok acıklı konuştm gideyim büyük bir çikolata ısmarlayım kendime hala diyor
oda pek fena hee dalga geçiyo bide
rahatladım kızlar yaa ohh iyiki varsınızz
insanın ciğeri ya hiç kıyamıyorumm
mandalinam haklısın diyorum ya sağlıkla ilgili problemleri çıkıyo bu yaşta hep diyoruz dikkat et kendine ilerde sen çekersin diye tamam diyo ama sofraya oturunca dayanamıyo sıpa
annemgil saklamakta istemiyo hani gelişme çağı yesin içsin diye ama biraz fazla gelişti sanırım
bakalım inşallah üniversiteyi kazanırda o zaman zayıflar kendi iradesiyle
bizim dediklerimiz onu sıkıyo artık çünkü
oda pek fena hee dalga geçiyo bide
başkanım neden yerinde oturmuyorsun diye inceden gönderme yapıyor bense hiç üstüme almıyorum bakalım sonuç ne olacak? bu defresif halim yok olsa iyi olacak yoksa işimden de olacağım
ehee aklıma bir arkadaşım geldi dur onuda anlatayım arkadaşımı bildim bileli kilolu ama öyle fazla değil yakışıyorda kendine aşırıda değil ama tombul işte yıllarca diyet denedi 2 gün sürdü dayanamadı sonra bir uşağa sevdalandı bir yıldan fazla çıktılar iş ciddiye bindi oğlan annesiyle tanıştırdı oğlanda ana kuzusu kaynana olacak hanım olmaz bu kız kilolu demiş oğlan da bunu kıza demiş zayıflarsan olur bu iş yoksa olmaz olurdu olmazdı annem seni başka türlü kabul etmez falan sonra zayıflayamadığı için ayrıldılar ama kız çok sevdi inadından bir kaç ayda filinta oldu çıktı yürüdüğü yolun yaptığı sporun haddi hesabı yok aç gezdi resmen şimdi fotolarını çekip facede ayrıldığı sevgilisini etiketleyerek yayınlıyor ama artık sana bakan yok filan yazıyor
hemde nasıl
kadrolu değilmisin canım sen
woowwww helal olsun arkadaşına iyi yapıyo
şuna bak işte ya nedemeli bu erkeklere kilolu diye ayrılmışhele o kayınvalide olacak kadınada şöle zayıf kuru muru bi gelin gelsin ama burnundanda getirsin
insanı dış görünüşüyle yadırgıyorlar işte ama arkadaşın güçlü bi bayanmış psikolojik olarak çökmemişte tam tersi azmetmiş kendine çeki düzen vermiş şimdi elini sallasa elliisi ohh sefası olsun
sözleşmeliyim hayatım
yok canım adam memnundu hatta adam daha kilolu kaynana istemedi
aklıma gelmiyor şimdi ama kıza çok ağır konuştu hemde deli gibi aşıktı kız
yuhhhh
tamam bi insan kilolu olur ama hakarette nedemekki ya kilolu olmak suçmu
valla kız diyor şimdi iyiki demiş öyle laflar yoksa hayatta zayıflayamazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?