Ölümüne Geyik Topiği :-))

2 aya kadar sıkıntımız kalmayacak. evimiz için kredi çekmiştik bitiyor 2 ay sonra. o zaman göndermeyi düşünüyorum. senin ufaklık alışabildimi abisinin gitmesine

canım ben çok yorgunum inan göz kapaklarımı zor tutuyorum yatem de dinlenem aczıcık sonra grşrz.. bu ara çok muhabbet edemiyoruz ama ....

gününüz aydın olsun... günlerim çok sıkıcı geçiyor hatta geçmiyor kızlar siz neler yapıyorsunuz...

değişik bir akşam olmuş o zaman nasıl araba kullanıyordu ki orayı anlayamadım

günaydın kızlarrr. al benden de o kadar çitlenbiğimm yaz geldi ya bir de her gün ev iş olunca insan bunalıyor tatil istiyor

günaydın kızlar,,,

sulatn benimde canım çok sıkılıyooooooo0

değişik bir akşam olmuş o zaman nasıl araba kullanıyordu ki orayı anlayamadım

Şöyle :) acemi şoför olarak arabayı debriyajı freni birbirine karıştıraraktan ... köprü altında ışıklarda bekletip aşağıya doğru inişe geçirip biranda gaza basıp yüreğimizi ağzımıza getirerek heyecan dorukta dakikalar yaratan abim.. gecenin en eğlenceli dakikalarını yaşattı

günaydın kızlarrr. al benden de o kadar çitlenbiğimm yaz geldi ya bir de her gün ev iş olunca insan bunalıyor tatil istiyor

neyse düğünler var... biraz olsun sıkıcılığımız gidiyor...

hihihi iyiyim sultanımm oturuyorum hafiften karnım ağrıyorhasta olcam zaar
sen nasılsın:93:

bende civan percemi aldım..attım suyun içine demledim onu içiyorum.. adet sancılarına ve varsa idrar yolu iltihabına çok iyi geliyor... tavsiye ederim.. benim idrar yolları iltihaplandı sanırım ağrım var kaç gündür.. şimdi civan percemi aldım .. en gü<el ilacı bu çünkü... %100 etkili sonuç... civan perçemi adet sancılaına çok iiy geliyor...

ay o idrar yolları iltıhabı bende sık sık oluyo yao kadarda dikkat ediyorum nasıl oluyo anlamıyorum:26:her seferinde ilaç kullanmakta istemiyorum civan perçemini denerim bi dahakine en iyisi bitkisel çözüm:97:
pariiiissss

avatarın çok tatlı olmuş ,, bebişe bak sen ya yirim valla

dimiiiii çok tatlı yaaa bende bayıldımm sıpayaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…