- 27 Nisan 2011
- 1.189
- 1.137
- 248
yazlıkta eğlenir deniz kum çocuklara çok iyi geliyor burada birkaç saatlik belediyenin oyun grupları yada kreşleri var ücretsiz diye biliyorum belki izmirdede vardır bir araştır derim bir akrabamız gönderiyor çok memnunn ...
canım ben çok yorgunum inan göz kapaklarımı zor tutuyorumyatem de dinlenem aczıcık sonra grşrz.. bu ara çok muhabbet edemiyoruz ama ....
çok sıkıcıydı.abim ve arkadaşlarıd açok sıkıldı bizde gittik bir cafede oturduk çay içtik sohbet ettik geldik... abim ve araba kullanması çok hoş olduğu için biraz o sahne eğlenceli oldu... heyecan yaptı komik oldu abim ve araba kullanmasıı.. giyinip süslenip gitmiştim ne güzel...
burdayım bitoşcum
günaydın kızlar,,,
sulatn benimde canım çok sıkılıyooooooo0
değişik bir akşam olmuş o zaman nasıl araba kullanıyordu ki orayı anlayamadım
günaydın kızlarrr. al benden de o kadar çitlenbiğimm yaz geldi ya bir de her gün ev iş olunca insan bunalıyor tatil istiyor
silam kıslarr:80:
hihihi iyiyim sultanımm oturuyorum hafiften karnım ağrıyorseni görünce paris hilton diyesim geliyor... nasılsın hilton
hihihi iyiyim sultanımm oturuyorum hafiften karnım ağrıyorhasta olcam zaar
sen nasılsın:93:
ay o idrar yolları iltıhabı bende sık sık oluyo yao kadarda dikkat ediyorum nasıl oluyo anlamıyorum:26:her seferinde ilaç kullanmakta istemiyorum civan perçemini denerim bi dahakine en iyisi bitkisel çözüm:97:bende civan percemi aldım..attım suyun içine demledim onu içiyorum.. adet sancılarına ve varsa idrar yolu iltihabına çok iyi geliyor... tavsiye ederim.. benim idrar yolları iltihaplandı sanırım ağrım var kaç gündür.. şimdi civan percemi aldım .. en gü<el ilacı bu çünkü... %100 etkili sonuç... civan perçemi adet sancılaına çok iiy geliyor...
pariiiissss
avatarın çok tatlı olmuş ,, bebişe bak sen ya yirim valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?