- 16 Şubat 2011
- 7.724
- 35
- 358
günaydııın bayanlar .... hoşgelmişseniz
kızçelerrrrgünaydıııııııııııııııııııııııııııııııın canlarım cigerlerim ballarım böreklerimmm.......
beynelcan huuuu
hımm o zaman sabır beynelcim kadroya geçene kadar sık dişini sonra tırmalarsın milleti
günaydın sevdiceklerimmmmmmm
günaydın kızlarrr
günaydın kızlar mutlu günler
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrr aslın da tünaydın mı demeliyim?günaydın kızlarrr
burcuummm görüşemiyoz artıkınn yaf :
kızlar kimse yok mu
sultan nasıl geçti akşam
kızlar hadi bi toplanı verelim galiiii
canım minik cadı bugün beni deli etti resmen. tüm huysuzluğu üzerindeydi. her şeye ağladı durdu. çok hassas bi çocuk sanırım babasının gitmesi etkiliyor onu çok. yeni yeni de dışa vurmaya başladı... sen napıyosun hiç karşılaşamıyoruz artık
yerim ben minik cadımı çok sabırlı ve anlayışlı olman lazım hemde eskisinden 1000 kat daha fazla rabbim yardımcın olsun... onu oyalayacak meşguliyetler bulman gerekecek yaz okulu falan varsa yarım günlükde olsun göndersen belki enerjisini dışarı atacağı için faydası olur, hemde yaşıtlarıyla vakit geçireceği için daha mutlu olabilir...
ev işleri ile uğraştım cam pencere halı koltuk sildimm ne yapalım ev işi nankör daha 1 ay oldu badana yapalı ama her yer açık olunca toz giriyor tabi temizlik sil baştannn...
canım oyun grubu düşünüyorum aslında ama bir kaç gün sonra yazlığa gidicem ailemle. gelince düşünücem bakalım. bir de işin maddi boyutu da önemli benim için. eşim işinin başında olmadığı için gelirimiz azaldı bir miktar. bakalım düşünücez artık bişeyler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?