Ölümüne Geyik Topiği :-))

hayırdır kelebeğim neyin var

zaten söylemiştik malum olmasada olur du her arayan kötü birşey diyor biri hastanedeydin biri kaza var hamur yoğurdum diyor en bomba eşimde tabirine baktım boşayacakmışım seni hazır ol diyor

geçmiş olsun neden gittin doktora kepelek

zaten söylemiştik malum olmasada olur du her arayan kötü birşey diyor biri hastanedeydin biri kaza var hamur yoğurdum diyor en bomba eşimde tabirine baktım boşayacakmışım seni hazır ol diyor

çatlağa bakk çakaydın ensesine iki tenee amaaan ban böle şaka yapcak varya vay benim kocamın halineee.....

ya burcuuumm özledimm seniii görüşemiyrouz ne kaa zamandır...

yaz gribi olmuşum önemli değil ama sıcakta burun akıntısı ve boğaz ağrısı zor oluyorr...

kepelek sıcak ter sıkıntı basmışken en kötüsü şu akıntı diye tabir ettiğin olsa gerek

kepelek geçmiş olsun Allah acil şifa versin

bende senı osledım kelebegımm hade gelmişken bana bı yemek tarıfı ver akşama yapayım:92:

verem kuzu da senin goncan zor adam soğan sevmez sulu yemek sevmez zor valla yemek bulmakk senin kocaya ...

patlıcan severmi ona göre bi tarifim var onu verem...

verem kuzu da senin goncan zor adam soğan sevmez sulu yemek sevmez zor valla yemek bulmakk senin kocaya ...

patlıcan severmi ona göre bi tarifim var onu verem...
elebek çoğu yemeye soğan konuyo ama..
ben tavuk haşlıycam yanınada pilav

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…