biz bunu fırına koymadan yapıyoruz fırına koyunca nası bı deşiklik oluykı bıde makarna kelebke makarna mı?
ortalama kaç dk tutayım fırında ve kaç derecedeüzeri kızrdığı için fırına da girdiği için daha kokulu daha lezzetli oluyo biz daha çok seviyoruz makarna farketmez.. önceden fırında makarna için satılan kalın çubuk makarnalardan alıyordum ama onların tadı bana yavan geliyo şimdi evde hangi makarna varsa ondan yapıyorumm canımm
canım fırın ust bölümü varcanım benim fırına göre değişir turbo ise 200 derecede daha fazla tutman gerekebilir ama üst ızgara var ise 15 dk benimkinde yeterli oluyor ama fırının nasıl bilemiyorum ki...
burcu makarna oda ama daha büyük dilimler şeklinde hamuru
kepelek sen nasıl yapıyorsun beşamellimi kıymalı beşamelli biliyorum sadece ben
ben kıymalıyı seviyorumm canım benimki biraz uyduruk lazanya kafama daha doğrusu damak tadımıza göre yapıyorum bide hamuru pahalı geliyo eşime almıyo onuda kendim yapıyorum o yüzen benimkisi uyduruk kelebek lazanyasııı
yok tipini biliyorum ama tatmadım hiç
kepelek sende çok hamaratsın hee maşallah sana aynısı oluyormu hamuru bari tarifte alalım senden
bence hazırı daha güzel ama yinede iyi oluyor tabii makarna hamuru biraz sert olduğu için kolay oluyo allahtan hemde daha ucuz lazanyasız kaldığına değmez hemen verem tarif bu tarifleri yazıp siteme eklemem gerekiyo ama bu aralar hiç yapamıyorum yarın yapemde çekem fotolarını koyarım bloğuma oradan bakarsınız...
bı gun denerım mandalınam tşkler kelebegem kızlar be kacıyorum yarın görüşürüzzzzzz
bı gun denerım mandalınam tşkler kelebegem kızlar be kacıyorum yarın görüşürüzzzzzz
kepelek şu tarifleri benim çalışanlar için yemek tarifleri topiğine eklesem lazım olan herkes bakabilsin ve kolay ulaşılabilsin diye olurmu
hımm tamam yarın fotosunuda bekliyorum merakla
makarna hamurunu bilmemki
bloğundamı var kepelek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?