Ölümüne Geyik Topiği :-))

hayırlısı inşalllah...

sen neler yaptın mandişim ....

gezdim kepelek cumartesi evi süpürdüm sildim topladım falan akşamı arkadaşım gelmişti başka ilde oturuyor ailesinin yanına gelmiş onunla dışarı bir yerlerde oturup sohbet ettik pazar günü annem bilirmisin bilmiyorum yufka yapıyordu ondan yemeye gittik oradan yeni evime bakmaya oradan göl kenarına oradan ormana serin olsun diye oradan hasta ziyareti oradan akraba ziyaretlerinden biri oradan alışveriş merkezi gezileri alışveriş oradan çay kahve molası oradan evim sabah da burdayım

bayağı yoğun geçirmişsin güzelim sen hafta sonunu.......

iadeli tahütlü yollayın bu zarfı dedim bizim elemanlara aldı gittiler şimdi gelmişler kargoyla yolladık daha ucuzmuş hem daha çabuk gidermiş diyorlar kafayı yiycem ben size en ucuza gönderin demedim en hızlı demedim bu zarfı iadeli tahütlü yollayın dedim diyorum ama kargo daha iyiymiş garanti gidermiş diyor lar

suskun neşeli sanırım yoluna girmiş herşey kepelek

çok şükür...

dotomes hoşgelmişsennnn

kızçeler naptınız bakalı sultanım var mı bir gelişme....

evet hayatım konuşamadık doğru düzgün ama vazgeçmedik birbirimizden... bir sıkıntısı var ama paylaşmadı ...paylaşacak bekliyorum onu...
merhaba bitoşlarımm

hoş geldin twocem nasılsın?

benim işlerim var hatunlarım gelicek yine ..şimdilik hepinizi öpüyorum..

günaydın mandalinam ....

günaydın beynelim

dünde kimse uğramadı bugünde uğramayacak sanırım tatilde millet..

gününüz aydın olsun hatunlar ...

ne edersiniz hayret bir sayfa atlamış topiğimiz...

vayyyyyyy

diğer topiklere baktım içim karardı... insanların pişmanlıkları, acıları, kayıpları ... ne kadar zor hayat be kıslar... insanoğlu neler çekiyor ...

..... neyse kimsenin içini karartmayım...

okuyanların da içi karardı ...
geri aldım... okumayın diye..
ama mutlaka kendinizi savunmayı öğrenin bayanlar..

amerikada ve diğer toplumlarda o kadar vahşi yaratık var ki hepsi kadınlara uyguluyor ... bayanlar fiziksel olarak korunmak güçlenmek lazım.. ben eğer kzıım olursa dövüşmeyei kendini korumayı öğretmeyi düşünüyorum... erkek gibi dövüşmeyi öğrensin narin yetişmesin...

ben tekvandoya gitmiştim... savunma sanatın iyidir yapılı dururum bakışlarım serttir ... narin durmam kesin kızımıda öyle yetiştircem...

Son düzenleme:
nerden nereye atlamışım ... bayan olarak hassas varlıklarız ... ben olayları birleştirdim biriktirdim sanırım... diyorum nedir bizim çektiğimiz kadınlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…