Ölümüne Geyik Topiği :-))

hayırlı cumalar ve hayırlı kandiller hatunlar

rabbim gönlümüzde olanı hakkımızda hayırlı eylesin, hakkımızda hayırlı olanları da gönlümüze razı eylesin....

biri asdl nin kazığını yedim adamlar ödediğim ama kaybettiğim makbuzu tekrar faiziyle avukat parasıyla tahsil etmek istiyorlar sinir oldum

hayırlı cumalar ve hayırlı kandiller hatunlar

rabbim gönlümüzde olanı hakkımızda hayırlı eylesin, hakkımızda hayırlı olanları da gönlümüze razı eylesin....

amin kelebeğim amiiin...seninde kandilin kutlu olsun.. hayırlı cumalar.

hayırlı cumalar arkadaşlar kandiliniz hayırlara vesile olsun...
bugün baş ağrısı var bende iki tane ağrı kesici aldım...
kızkardeşim ve yeğenim çok yordu beni 12 gün kaldılar sizede uzun misafir geliyormu:26:

ramazanın birinde gelecekler byramdan sonra gidecekler 3 çocuk 2 büyük toplam 5 kişi

kızlar kandilimiz mübarek olsun,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, dularımızı allah kabul etsin inşallah,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

günaydın kızlar mutlu haftalar hepinize

paris dilekçemi verdim firmaya iptal etmezlerse tüketici hakları birimi heyete suncak sabah konuştum dilekçe ver iadeli tahütlü dediler

kepelek annemde kalacaklar gelenler abimler ablamda aynı zamanda gelecek ama onlar iki hafta kalacak 2 büyük 5 çocukta onda var

kelebek ve hayat sizlere de günaydın hatunlar...

en güzel haftalar bizimllle olsun...

günaydın herkese
ben yine temizliğe başlıyacağım ama canım hiç istemiyoooo çok sıcakkk:84::84::84: Allahım yaaa ben hizmetçileri ahçıları olacak kadındım nie böle oldu yaaaa

dotomes hoşgelmişsennnn

kızçeler naptınız bakalı sultanım var mı bir gelişme....

çok sağol bide başlıyabilseydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…