var mandişim ama bu aralar hiç bakamadımm
uğrarsan orada bir limonlu kek tarifim var onu dene derim oda kelebek uydurmasyonu ama her yiyen bayılıyo...
kendimi övmek gibiolmasın dicektim ama uyyy çok utandım şincikk...
sultanım hakkında hayırlısı olsunn ne oldu böyle canım ya üzüldüümmmm.....
pek iyi değilidim kızlar... cumartesiden beri keyfim yok... bu gün ise veda ettim.. en çok neye kızdım telefonunu annesine vermiş... bunu kabul edemedim...hangi gerekçeyle vermiş anlamadım.... o yüzden veda ettim ona... çok üzüldüm dedim ona ... ama ailesinden ayrı kaldığı için hasret giderdi birşey demedim. ama hafta sonnundan beri telefonu evde annesine bırakmış... çok kzıdım çok üzüldüm... anlamam gereken benle görüşmemek için uzak durmaksa ben tek şey söylerim mutlu ol hoşçakal.... işde böyle bayanlar... benim mutluluğum kısa sürdü sanırım...
karmaşık şekilde dile getirmedim inşallah duygularımı... sevgilime veda ettim... telefon yanında değil mutlaka artık ne zaman okur ne zaman birşey söyler bilemiycem.. ama çok üzüldüm. daha fazlasını kaldıramam.
pek iyi değilidim kızlar... cumartesiden beri keyfim yok... bu gün ise veda ettim.. en çok neye kızdım telefonunu annesine vermiş... bunu kabul edemedim...hangi gerekçeyle vermiş anlamadım.... o yüzden veda ettim ona... çok üzüldüm dedim ona ... ama ailesinden ayrı kaldığı için hasret giderdi birşey demedim. ama hafta sonnundan beri telefonu evde annesine bırakmış... çok kzıdım çok üzüldüm... anlamam gereken benle görüşmemek için uzak durmaksa ben tek şey söylerim mutlu ol hoşçakal.... işde böyle bayanlar... benim mutluluğum kısa sürdü sanırım...
canım hakkında hayırlısı olsun sorunlarınızı konuştunuzmu çözülmeyecek şeylermi
mutluluğum kısa sürdü deme daha mutlu olmayacağının garantisi varmı ki
sende tamamen bitmemiş sanırım umudun var gibi cevabını bekliyorsun anlaşılan çok sevmişsin bu günler zor geçer belki ama muhakkak geçer suskun
canım hangi gerekçeyle telefonu annesine vermiş anlamadım ben geçici bi süremi yoksa senle irtibatı koparana kadarmı :26:
günaydın bacılarrrrrrrrr
inşallah geçecek mandalinam...günaydın hayırlı cumalar ve berat kandilin kutlu olsun... duaların kabul olsun
günaydın parisim... annesinin telefonu bozulmuş... belkide annesi bilerek bozdu artık bilemiycem ...rahatı gördü beni unuttu yada başka nedenler var. artık bilemiyorum çünkü iletişim yok..
Berat kandilin kutlu olsun. hayırlı cumalar diliyorum... duaların kabul olsun...
inşallah geçecek mandalinam...günaydın hayırlı cumalar ve berat kandilin kutlu olsun... duaların kabul olsun
günaydın parisim... annesinin telefonu bozulmuş... belkide annesi bilerek bozdu artık bilemiycem ...rahatı gördü beni unuttu yada başka nedenler var. artık bilemiyorum çünkü iletişim yok..
Berat kandilin kutlu olsun. hayırlı cumalar diliyorum... duaların kabul olsun...
biri asdl nin kazığını yedim adamlar ödediğim ama kaybettiğim makbuzu tekrar faiziyle avukat parasıyla tahsil etmek istiyorlar sinir oldum
aaaa sistemden çıkmadımı ödediğinnn
onların sistemleri soygunculuk sahtekarlık sabah bir bağırdım ağzıma geleni saydım makbuz yoksa ispat edemezsiniz diyor öldüm sinirden
ayy şuna bak yaa bu nasıl iş onların sistemde çıkması lazım ya kaybetmiş olabilirsin makbuzu bu olabilecek bişey ama sistemde muhakkak çıkması lazım
gerçekten çok sinir bozucu bi durum ya ne kadarlık bi faturaydıı mandişş
canım tutar önemli değil enayi yerine konmak mesela
neti aldığımda modem yolladılar defalarca sordum kapatınca ücret alacakmısnız diye yok dediler geri de almayacaz kapattım neti aylar sonra
tebligat ceza lanet olsun ödeyim uğraşamam dedim
makbuzu saklıyordum yer yarıldı içine girdi sanki şuan arıyorum yok bulamıyorum
aradım yatırdım başka birşey varmı diye yok tamam dediler
aradan zaman geçti yeniden tebligat icra
aradım ödenmemiş diyor ödedim diyorum makbuz diyor
tüketici birimini aradım sözleşmeyle elindeki belgelerle gel dedi bakalım neler yapılır pazartesi ilk işim gitmek olacak mahkemeye vermek lazım ses kayıtları için işin kötüsü parayı nereye yatırdığımıda hatırlamıyorum hangi banka olduğunu hatırlasam gidip dökümanlarından isterim sonuç olarak daha fazla masraf yapmayı göze aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?