Ölümüne Geyik Topiği :-))

kepeleğim bizde kek seven yok malesef birde acayip beceriksizim o kek kesin çöker

mandişim ben çıkıyorum eşim gelmek üzeredir sofra hazırlıyacam öptüm seni.... grşrz....

pek iyi değilidim kızlar... cumartesiden beri keyfim yok... bu gün ise veda ettim.. en çok neye kızdım telefonunu annesine vermiş... bunu kabul edemedim...hangi gerekçeyle vermiş anlamadım.... o yüzden veda ettim ona... çok üzüldüm dedim ona ... ama ailesinden ayrı kaldığı için hasret giderdi birşey demedim. ama hafta sonnundan beri telefonu evde annesine bırakmış... çok kzıdım çok üzüldüm... anlamam gereken benle görüşmemek için uzak durmaksa ben tek şey söylerim mutlu ol hoşçakal.... işde böyle bayanlar... benim mutluluğum kısa sürdü sanırım...

karmaşık şekilde dile getirmedim inşallah duygularımı... sevgilime veda ettim... telefon yanında değil mutlaka artık ne zaman okur ne zaman birşey söyler bilemiycem.. ama çok üzüldüm. daha fazlasını kaldıramam.

sultanım hakkında hayırlısı olsunn ne oldu böyle canım ya üzüldüümmmm.....

canım hakkında hayırlısı olsun sorunlarınızı konuştunuzmu çözülmeyecek şeylermi
mutluluğum kısa sürdü deme daha mutlu olmayacağının garantisi varmı ki

sende tamamen bitmemiş sanırım umudun var gibi cevabını bekliyorsun anlaşılan çok sevmişsin bu günler zor geçer belki ama muhakkak geçer suskun

canım hangi gerekçeyle telefonu annesine vermiş anlamadım ben geçici bi süremi yoksa senle irtibatı koparana kadarmı :26:

günaydın bacılarrrrrrrrr

inşallah geçecek mandalinam...günaydın hayırlı cumalar ve berat kandilin kutlu olsun... duaların kabul olsun
canım hangi gerekçeyle telefonu annesine vermiş anlamadım ben geçici bi süremi yoksa senle irtibatı koparana kadarmı :26:

günaydın bacılarrrrrrrrr

günaydın parisim... annesinin telefonu bozulmuş... belkide annesi bilerek bozdu artık bilemiycem ...rahatı gördü beni unuttu yada başka nedenler var. artık bilemiyorum çünkü iletişim yok..

Berat kandilin kutlu olsun. hayırlı cumalar diliyorum... duaların kabul olsun...

bence nedenleri bunları düşünüp kendini yeme herşeyi akışına bırak

sağol canım senin ve herkesin cumanız ve kandiliniz mübarek olsun

anladım canımmm
biraz zaman ver bakalımm kendiliğinden arar seni sen biraz uzak kal
seninde kandilin mübarek olsun hayatımm

Son düzenleme:
biri asdl nin kazığını yedim adamlar ödediğim ama kaybettiğim makbuzu tekrar faiziyle avukat parasıyla tahsil etmek istiyorlar sinir oldum

onların sistemleri soygunculuk sahtekarlık sabah bir bağırdım ağzıma geleni saydım makbuz yoksa ispat edemezsiniz diyor öldüm sinirden

ayy şuna bak yaa bu nasıl iş onların sistemde çıkması lazım ya kaybetmiş olabilirsin makbuzu bu olabilecek bişey ama sistemde muhakkak çıkması lazım
gerçekten çok sinir bozucu bi durum ya ne kadarlık bi faturaydıı mandişş

canım tutar önemli değil enayi yerine konmak mesela

neti aldığımda modem yolladılar defalarca sordum kapatınca ücret alacakmısnız diye yok dediler geri de almayacaz kapattım neti aylar sonra

tebligat ceza lanet olsun ödeyim uğraşamam dedim

makbuzu saklıyordum yer yarıldı içine girdi sanki şuan arıyorum yok bulamıyorum

aradım yatırdım başka birşey varmı diye yok tamam dediler

aradan zaman geçti yeniden tebligat icra

aradım ödenmemiş diyor ödedim diyorum makbuz diyor

tüketici birimini aradım sözleşmeyle elindeki belgelerle gel dedi bakalım neler yapılır pazartesi ilk işim gitmek olacak mahkemeye vermek lazım ses kayıtları için işin kötüsü parayı nereye yatırdığımıda hatırlamıyorum hangi banka olduğunu hatırlasam gidip dökümanlarından isterim sonuç olarak daha fazla masraf yapmayı göze aldım

işe bakk ya
sen bencede işin peşini bırakma muhakkak çıkar bi şekilde ses kayıdıyla falan bi şekilde halledilir sürekli makbuzlarını yatırdığın bankadır belki hatırlamaya çalışda bi git bakalım canım.. bide kapattırmak için sanırım bankaya değilde telekoma yatırılıyo sanırım belki telekom bayisi falandır hafızanı zorla bakalım bi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…