bende dün akşam iftarda ne yediysem o uyandığımda iş işten geçmiş hoca Allahu ekber demişti
hoş geldin sultanım
günaydın sevgi
nasılşsınız bakem?
bende de durum aynı bakalım 16 saat nasıl geçecek?:18:
beynelim bu durumda 16 saat değil 24 saat tutuyoruz ikimiz orucu
ben de akşam tel kurdum öyle yattım. benim tel çalmasaydı akşam bizde aç kalcaktık.
babam saati kurdu yattı. ama ben belki açlmaz diye cebimin saatini kurdum. babama diyorum senin saat çalmadı birazdan açalacak diyorama nerde saat çalmadı
hadi yine benim sayemde sahrdasınız.. dün akşamda kendi saatimi erkene kurum. rahat rahat yedik babamın saati çalmamıştı
eşimde kalmış sofra hazırlayacak ezan okuyor diyor bana ya uyandırma işini sen yap ya sofra ikisi birden olmuyor
two nun gelmesiyle gitmesi bir olmuş
kız adam seni düşünmüş sofrayı kurayım hatuna eziyet olmasın diyede saati unutmuş
peh peh peh sende hiçbirşeyden tatmin olmuyorsun
düşünmüşte ne olmuş sonuç sahurda hiçbirşey yemediğim ve aç olduğum değişmiyor düşünce karın doyurmuyor ki dedim zaten hayrın bari zararın olmasın yer yatardım ben hazırlayacam demeseydin
sende ne biçim kızsın yauf :)
minnet duy azcık 365 gün yapsan umrunda olmaz adamın bir gün o hazırlasa takdir bekler eleştiri değil.
niye minnet duycamki ben hizmetçide o evin patronumu beynelcim teşekkür ederim ama minnet duyacak birşey değilki akşam yemeklerinide ben yapıyorum ben minnet duyulcak bir iş yapmıyorum oda aynı iş bölümü
canım zaten onu belirttim erkeklerin hepsi öyle ordan biliyorum. Abim herşeyi hazır bulur kendi süpriz yapmak için bir kere iş yaptımı anında taktid edilmek ister.
tepelerim Alimallah
canım valla işin doğrusu çevreme baktıkça taktir değilde teşekkür ediyorum bol bol çevreye benzemediği için her konuda yardımcıdr şükür yapmasaydı mecbur bana kalırdı ama yaptığı için de abartılı birşey değildir diye düşünüyorum ayyy açım beynelim yaaa ne dedim ne yazdım ben onu bile anlamadım
kuzucuklar ben sizi kaldriim dicem ama telepati gücüm henüz o kadar gelişemedi...
ne habersiniz bu arada açlık dışında....
selam nasılsın kelebeğim ben açlıktan çok susuzum kurudum
kuzu uykum var ben uyumak istiyorum.
başım ağrımıyor ama allaha şükür hehhehehhe
bende yok çok şükür bir durum rabbim kolaylığını veriyor...
ne zamandır görüşemedik ablacım nickinide değiştirmişsin torununun ismini koymuşsun ne güzel....
uyku sorunu bende de var gece zaten uyku yok sabahta böcükler uyutmuyo öyle idare ediyoruz işte.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?