Ölümüne Geyik Topiği :-))

durumberbat hevukumaçım fena halde iftardan sonra hiç birşey yemedim sahura kalktığımda hoca çoktan Allahu ekber demişti ayyy açımmm bugün daha bi fenayım

Uyanamadınmı sahura canım yiyip yatsan çok kişi uyanamamış dün ve bugün..
İnşallah artık sahuru kaçırmazsın...Ben hiç yiyemiyorum bişey ne sahurda ne iftarda suda içmiyorum
Çok halsizim ondan herhal...

şekerlerim geri geldimm beni de bu sigarasızlık fena yapıyorr

Aynen two cum ya deliriyorum bi sinir sıkıntı basıyo benii heryerde yanan sigara görüyorum
Sabah sigara aşkıyla uyanıyorum Bizim aşk bambaşka Valla rüyamda sigara gördüm öyle uyandım içmek için...

bünyen iflas eder ne yapıyorsun... aç susuz olmaz bacım yaa..zorla kendini..çoranı iç.. biraz dinlen sonra yemeğini ye suyunu hemen içme...

ben her iftar yemeğinde peynir zeytin koyarım önüme....çorbayı boş karnnıma içemiyourm....
sonra arada bir namaz olası biraz dinelneme veriyoruz kendimize sonra 2 . yemek yiyoruz

çok açlıktan sonra yemek zor gidiyor ama
bünyeye aşırı yükelnmyoz...
sonra su içiyorum ben..aç karınına suya daynamıyorum...tansiyn düşüyor sonra halsiz kalıyorum..

aynen hevukumm. etrafımdakiler su diye yanıyor ben sigara diyorumm

ahhh hevuğum ve twochem bırakın gitsin şu mereti hazır elinizde fırsat var...

yazık etmeyin kendinize gençliğinize güzelliğinize....

yok canım uyandık ama ezan okunurken geç kaldık neyse dün 24 saat bugün 17 saat tutcam orucu

ne zaman bir şeyler yiyorsun hevuk somalili çocuklara dönersin allah korusun

dünden kalma çorbamız, karnı yarığımız ve un helvamız var :

ayyy canım irmik helvası çekti

günaydın kızlarrrrrrrrr

benim çok uykum var

2 gündür gözümü açamıyom

evde işi gücü herşeyi bıraktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…