Ölümüne Geyik Topiği :-))

gece kalkıyoruz ya omu uykumu bölüyo uykusuzluk napıyo anlamadım
ama böyle giderse bitkisel hayata girecem

valla ben 3 buçukta kalkıyorum yemeğimi yiyorum sabah ezanının okunmasını bekliyorum namazımı kılıyorum,, yatana kadar 4 buçuk oluyo sonra 7buçukta tekrra kalkıyorum ama yinede zıpkın gibiyim,, allah sabrını veriyo şükür,,,

günaydın bitoşlarımm

tuçeeee naber kız,,,,

maşallah kızz

günaydın hanımlar ....

sabah sohbeti güzel başlamış...

akşam saat 12.30 annem abiimle bana tost yaptı onu yedim...2 dilim ekmek üstte tost oldu ...abim kalkmayacaktı ona yapmıştı bende isterim dedim. kaç gündür tost gözümde tütüyor çünkü

sabah sahura kaltım birde güzel kahvaltı yaptım...ama az yedim akşamki tosttan dolayı

kalkamayacağınızı hissettiğinizde bence geceden yemek yemelisiniz hiç değilse bünye güçsüz kalmaz..

gece kalkıyoruz ya omu uykumu bölüyo uykusuzluk napıyo anlamadım
ama böyle giderse bitkisel hayata girecem

sen bence gece yatmadan önce 1-2 gibi ye öyle yat... hem uykun bölünmez hemde dinlenmiş olursun.

günaydın bitoşlarımm

günaydın tuğcecan

sultannnnnnnnnn günaydın,,,,, naber,,,

iyiyim hayatcım ne olsun işde sabah mahmurluğu ...

kızlarrr canım sıkılıyor yaaa,hiç çalısasım yok zati gelen giden de yok

aynen valla kimsecikler yok. işde yok çok sıkıldım bende kaçgündür...

oruç ağzına küçük bir kız beni sinirlendirdi... kucağımdaydı kız 3-4 yaşlarında tırnağımı tuttu ve bir çekti yukarı terlemesine nasıl canımı acıttı kopattı sandım tırnağımı .indirdim kucağımdan
yüzüne bakmadım...

ben sana küstüm diyor...dedesi bana bıraktı uslu uslu oynuyordu sonra hava soğuk üşüüdn mü dedim sevdim kollarını sonra kız tırnağıma sarıldı birde yüzüme gülüyor.. neden canımı acıttın diyorum... üşümedim diyor... çocuk deyip geçiştiremedim ...şımarık çocuklara katlanamıyorum yaa.. birde sürekli dedei bırakıp gidiyor.. sinir oluyorum..ben çocuk bakıcısımıyım yaa...kuzenim değil yiğenim dedil çocuğum değil... çok sinirlendim.. çıkardım anneannesinin yanına...

Son düzenleme:
slm cannar nabersiniz..
sultan kızım noldu senin başak

cimcimem başak değil yay ... ne oslun hayatım görüşemedik onunla son zamanlarda...

biraz içine kapandı sıkıntılı zamaanlar geçiriyor anlatmıyorda... kendi halledene kadar kendini sıkıntısı ile boğuşmaya devam ediyor...

ne söyledim ne diller döktüm ama açılmadı ... bende derdini kendi çözene kadar kendi haline bıraktım...

sen nasılsın hayatım

nasıl geçiyor ramazan..

yokkız onu demiom.dün başak formunda yaznını okudum taaaaa 2010da falan..bi hayranın varmış başak burcu bi istiom bi istemiom havalarındamış tabi olmamış sanırım..ama üzüldüm olsun isterdim bende başakımya

ay ramazan değilde benm eşim deli edecek beni günlerdir 2 görğmcemde bende kalıyo gündüz desen zaten 12de klakıyorum bi acayibim yani..

kendi derdi olduğunda ailesinden birine birşey olduğunda yada çok üzgün olduğunda dışarıya vermiyor sıkıntısını ..kendi halletmeye çalışıyor..kimseyle konuşmuyor.. bir kere daha oldu... o zaman hiç belli etmedi. abisi kaza geçirmiş çok üzülmüş asla benle paylaşmadı.. aileisnden ayrı bir şehirde çalışıyor ailesinin yanına gitmeye kalkmış bu olay olduğunda... şimdide derdi var ama içeriğini bilmiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…