kendi derdi olduğunda ailesinden birine birşey olduğunda yada çok üzgün olduğunda dışarıya vermiyor sıkıntısını ..kendi halletmeye çalışıyor..kimseyle konuşmuyor.. bir kere daha oldu... o zaman hiç belli etmedi. abisi kaza geçirmiş çok üzülmüş asla benle paylaşmadı.. aileisnden ayrı bir şehirde çalışıyor ailesinin yanına gitmeye kalkmış bu olay olduğunda... şimdide derdi var ama içeriğini bilmiyorum...
slmmm kısçelerr naparsınız?:82:
yokkız onu demiom.dün başak formunda yaznını okudum taaaaa 2010da falan..bi hayranın varmış başak burcu bi istiom bi istemiom havalarındamış tabi olmamış sanırım..ama üzüldüm olsun isterdim bende başakımya
ay ramazan değilde benm eşim deli edecek beni günlerdir 2 görğmcemde bende kalıyo gündüz desen zaten 12de klakıyorum bi acayibim yani..
başak ... o şahıs hatırladım... çok ama çok zor bir insan... asla ve asla benim aileme uygun biri değildi.. önemli bir ayrıntı mezhep farklılığımızda vardı... görüşlerimiz hayata bakışımız ...yaşantımız çok farklıyıd... en son benle görüşmek istedi sabah 7 de msj attı görüşelim diye.. sonra akşam 6 kadar ses çıkmadı.. sonrada ben laf sayınca gidiyorum diye msj atmış... erkek olarak özür dilerim ama tam bir odundu... kendini beğenmiş ukala biriydi... ben adını bile anmaktan rahatsız oluyorum...
Allahım çok büyük iyikide olmamış hiç bana uygun biri değildi... Evlilik dışı ilişki mi ararsın, pavyonda sevgili yapma kişiliğinde ve yabancı uyruklu kadınlarla görüşme merakımı ararsın... mide bulandırıcı sesseri insan ...
oyyy iyikide olmamış ozaman zaten senn burcun neydi anlaşamazdınız..aslında ahlaki değerlere önem verirler ama yetiştirilme tarzı çok önemli işte.kız tuçe busefer kesin bittimi bidaha anmıyalım adını o jojuuun
sultancım evet yine bitti. 9 gün oldu. hatalıyım ama o da hatalı. artık dönüşü yok zaten. değişikliğe çok ihtiyacım var ondan
oyyy iyikide olmamış ozaman zaten senn burcun neydi anlaşamazdınız..aslında ahlaki değerlere önem verirler ama yetiştirilme tarzı çok önemli işte.kız tuçe busefer kesin bittimi bidaha anmıyalım adını o jojuuun
kısçeler tünaydınn...
hiç girsim yok nete...
ramazan diye herhalde ...
hade öptüm hepinizi ...
twoçhem gene mı ayrıldın suraya bıyere tukurduydum gene ayrılcaklar dıye bilen bilir bak buyuk sözü dinle azcuk
ne yalan söledin bakayım senhı hı öle oldu kuzucum.
kelebeğim nasılsın çok mu halsizsin
ne yalan söledin bakayım sen
ALLAH kabul etsın kelebeğim iftara ne yaptınyok çok şükür problem ablacım ne bileyim yemek mutfak işleri çocuklaar
biraz da manevi dünyaya daha fazla vakit ayırmak istiyorum ondan...
yoksa ne açlık ne susuzluk yok çok şükür rahat geçiriyorum hamdolsun...
yok çok şükür problem ablacım ne bileyim yemek mutfak işleri çocuklaar
biraz da manevi dünyaya daha fazla vakit ayırmak istiyorum ondan...
yoksa ne açlık ne susuzluk yok çok şükür rahat geçiriyorum hamdolsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?