Ölümüne Geyik Topiği :-))

ay ben olsam hemen anlatırdım bu adamları anlamıyorum benmkide bigün tartıştıktan sonra babama kızmıştım sana patladım demezmiöldürecem öldürecem

başak ... o şahıs hatırladım... çok ama çok zor bir insan... asla ve asla benim aileme uygun biri değildi.. önemli bir ayrıntı mezhep farklılığımızda vardı... görüşlerimiz hayata bakışımız ...yaşantımız çok farklıyıd... en son benle görüşmek istedi sabah 7 de msj attı görüşelim diye.. sonra akşam 6 kadar ses çıkmadı.. sonrada ben laf sayınca gidiyorum diye msj atmış... erkek olarak özür dilerim ama tam bir odundu... kendini beğenmiş ukala biriydi... ben adını bile anmaktan rahatsız oluyorum...

Allahım çok büyük iyikide olmamış hiç bana uygun biri değildi... Evlilik dışı ilişki mi ararsın, pavyonda sevgili yapma kişiliğinde ve yabancı uyruklu kadınlarla görüşme merakımı ararsın... mide bulandırıcı sesseri insan ...

sultancım evet yine bitti. 9 gün oldu. hatalıyım ama o da hatalı. artık dönüşü yok zaten. değişikliğe çok ihtiyacım var ondan

oyyy iyikide olmamış ozaman zaten senn burcun neydi anlaşamazdınız..aslında ahlaki değerlere önem verirler ama yetiştirilme tarzı çok önemli işte.kız tuçe busefer kesin bittimi bidaha anmıyalım adını o jojuuun

bitti cimcimem sürekli geçmişi açıyor bana. ben de geçmişle ilgili herşeyin bilinmemesi taraftarıyım çünkü duyunca söyleyince de kafasına takıp kızıyordu. ben de yalan söyledim,anladı bunu ve terketti beni

ben ikizlerim. şimdilik yayımla çok yönden uyumluyuz... Allahıma çok şükür.Allahtan korkan kuldan utanan çok güzel bir insan..

kısçeler tünaydınn...

hiç girsim yok nete...

ramazan diye herhalde ...

hade öptüm hepinizi ...

kelebeğim nasılsın çok mu halsizsin

yok çok şükür problem ablacım ne bileyim yemek mutfak işleri çocuklaar

biraz da manevi dünyaya daha fazla vakit ayırmak istiyorum ondan...

yoksa ne açlık ne susuzluk yok çok şükür rahat geçiriyorum hamdolsun...

kelebeğim dualarında beni de söyler misin bu aralar çok sıkıntılıyım. her şey üst üste geliyor bende. bu kadar da olmaz ki diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…