Ölümüne Geyik Topiği :-))

afiyet olsun yazık el kadar bebeyi örümcekte ayakda uyutmuşsun laf yetiştirecem diye

çok uykusu varmış Allah geceyede böyle verse birazcık gecemiz fena uyumuyo cin gibi gözler neyim zuhaaa hep o mu beni ayakta uyutacak zefilliğe alışsın demi

çok uykusu varmış Allah geceyede böyle verse birazcık gecemiz fena uyumuyo cin gibi gözler neyim zuhaaa hep o mu beni ayakta uyutacak zefilliğe alışsın demi

yazzzıkkk gızzz el kadar bebe gerçi gece uyumuyorsa durum vahim her açıdan öcünü mü alıyon yoksam

bir gayserili olaraktan size fıkra yazıyım
Iş Arayan KayseriliBir gün Kayserilinin biri İstanbula iş aramaya gider ve gezerken fabrikanın birinde iş ilanı görür güvenliğe gider oda müdürün yanına gönderir. Selamınaleyküm der ve müdürün odasına girer müdürde Aaleykümselam der buyur nasıl yardımcı olabilirim diye adama sorar.
Adam;
-Ben iş müracaatı için geldim der.
Müdür adamın konuşmasından Kayserili olduğunu anlar ne iş yaparsın diye sorar. Adamda ne iş olursa yaparım yeterki iş olsun der.Müdür gülmeye başlar, adam müdür gülünce acaba yanlış bir şey mi söyledim der. Kendi kendine müdür hemşerim sen nerelisin der, adam Gayseriliyim deyince müdür yine güler adam niye gülüyorsunuz deyince müdür bende Gayseriliyimde ondan gülüyorum. Adam dayanamaz sorar müdürüm sen kaç senedir burda müdürsün?
Müdür 3 senedir niye sordun?
Adam daha bu fabrikayı 3 senedir üstüne yürütemedin mi sen nasıl Gayserilisin deyince müdür yürütmeye yürütecektim de fabrikanın sahibi de Gayserili

iyiymiş yoksa sende bizim tükkanımı üerine geçirmeye çalışacan gayserili...

akşama ne yemek yapcan kız sweeddyy kocayıda ayakda uyutmıycan herhalde aç bilaç çene yapcam diye

katmer yapmayı düşünüyom ama bilmem ki genelde bebe durmadı diyom bazen 15 gbi yatıp geldiği vakit uyanıyom yattım yemek yapamdım diyom böyle geçiştiriyom ama artık yemiyo bu durumları
gene kadınlar kulübündeydin demi kapatcam şu neti o olacak diyo

allll işte ben sana diyom dimi çene yapacam diye aileyi sefillll emişsin

+18 bi fıkra daha biliyom anlatsam banlanırmıyım acep:18:

yazdım getti
Iki Sarhoş Kadın
İki evli kadın bir akşam kocalarını evde bırakıp kadın kadına eglenmek için bir bara gitmişler ama içkinin dozunu fazla kaçırmışlar ve dışarı yalpalayarak çıkmışlar. İkisinin de fena halde çişi varmış ama ortada tuvalet hesabına hiçbirşey yokmuş. Yanlız biraz ileride mezarlık varmış ve iki arkadaş tek çare olarak oraya gitmişler. İkiside karanlıkta işlerini görmüşler ama temizlenmek için tabii orada tuvalet kagıdı vs yokmuş. Kadınlardan birisi sarhoş kafayla külodunu çıkarıp tuvalet kagıdı niyetine kullanmış sonra da orda biyere atmış. Diger kadın ise 'ben külodumu çıkartmam' demiş. Mezarlıktaki çelenklerden birinin üzerindeki kagıdı almış o da onunla temizlenmiş, sonra iki kadın birlikte eve dönmüşler.
Ertesi sabah kadınlardan birinin kocası ötekinin kocasına telefon eder:
-'Baksana sana ne diyecegim, seninkiyle benimki dün gece birileriyle fingirdeştiler galiba...
benimki eve sarhoş geldi üstelik külotsuzdu'
-'Oooo senin ki gene iyi, benimki kapıdan içeri girdiginde poposundan seni asla unutmayacagım yazılı bir kagıt sarkıyordu

korkma korkma bişiy olmaz vur kaç taktiği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…