Ölümüne Geyik Topiği :-))

ne yani hayallerim suyamı düştü

peki sen beni canlandır bakıyım kafanda?
1.65 civarlarındasın.kireç gibi olmasan da açık tenlisin.saçların omuz hizasında kumral/bal köpüğü vari bir renk.ve dalgalı.spor giyinirsin ve kot rengin klasik mavi tonu seçiminden.body tipi üstlerden gömleklerden hoşlanırsın.çalıştığın için siyah kumaş pantolon giydiğini düşünüyorum.ne kadarı doğru?

boyum 170 ama neredeyse bembeyazım doğru bildin saçlarım keşke dalgalı olsa ama dümdüz evet üstüme body de gömleklerden ve vazgeçilmezim v yaka kazaklardan hoşlanırım ama jean vazgeçilmezimdir dar paça koyu renk ve çizmelerim....

iş yerim özel sektör olduğundan kot giyiyorum kumas pantolon yılda en fazla 2 kez oda düşük bel dar paça erkek ceplı olanlanlardan...benimde nikeların var vazgeçemediğm....

çok da yanılmamışım demek!

enem enem benim herüf yemeğe geldi!!!lan ne zaman öğlen oldu?gaçıyom ben,dönerim sonna...

hayırlı olsun topiğin flokcecim
seni eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz konusundan biliyorum
sık sık uğramaya çalışcam

yettim gari sallamadan uyudu örümceğinde boddi bende sabah kahvaltımı yaptım şimdi sigaramdan hüpletiyom aklıma geldide şu geyiği çıkaran nasıl ii biriymiş yahu

yettim gari sallamadan uyudu örümceğinde boddi bende sabah kahvaltımı yaptım şimdi sigaramdan hüpletiyom aklıma geldide şu geyiği çıkaran nasıl ii biriymiş yahu

afiyet olsun yazık el kadar bebeyi örümcekte ayakda uyutmuşsun laf yetiştirecem diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…