Ölümüne Geyik Topiği :-))

bilmem flocke galiba havalardan... ohh yemekler iyiymis, diyet durumlari var mi arkadaslar, ben diyet yapmiyorum ama fazla yememeye dikkat ediyorum... su diyet sayfalarina bi bakim, kilo vereyim derken saglikli beslenme de önemli

bilmem flocke galiba havalardan... ohh yemekler iyiymis, diyet durumlari var mi arkadaslar, ben diyet yapmiyorum ama fazla yememeye dikkat ediyorum... su diyet sayfalarina bi bakim, kilo vereyim derken saglikli beslenme de önemli
parolam,diyet insanı öldürür.sna bi tavsiyem var,uygularsan hem zayıflarsın hem de h
ç kilo almazsın.uzman tv'ye gir,düşünce gücü ile zayıflamaya bi bakıver...

aç diilim diye odaklanmayı deneya da en yakındaki kebapçıya bi alo çek!

kız sabah evden kendimi zor atıyorum bide beslenmeme mi hazırlıcam zok nadir yanımda bişiy getirmişliğim vardır kansızım diye kuru üzüm atmıştım şincik onu atıştırdımda birazd bi çare bulucaz artıkn kebap pide sıkıyo hayatım bi yerden sonra

akşamdan sandviç hazırla ecza poşetinden birine koyup kapıya as.giderken el altında olur hemen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…