Ölümüne Geyik Topiği :-))

yahu adam bir gitti ana kuzusu oldu. ne arıyor ne cvp veriyor... annesi kız gibi narin yetiştirmiş sanırım ...aman duymasın... :)))

3 haftadır ses soluk yok..kızıyorum söyleniyorum ... ses yok... ulen oğlum sen neden annene tel. veriyorsun... yazdıklarıma dikkat edecekmişim tutarsız yazmayacakmışım... gelde sen işin içinden çık... yazdıklarımı kayınvali adayı gözden geçirsin ... adama ulaşıp ulaşmadığından bile bir haberim. tel. nereye attı... evli bir kadın işten güçten arayamaz ya aynı onun gibi yoğun arkadaş -dost -arkadaş modunda. özgürce geziyor tızuyor.. birde sıkıntısı var beyzadenin gelip paylaşma zahmetinde bulunmuyor.. sen destek olmaya çalış... adama 2 laf söyle... beyzade kırılsın.. küssün sonra.. attığı lütfettiği 1 msj.. atmasın.. oh ne alla..

aman ya iişde olan bu... kızayım mı ... seveyim mi bilemedim...

bizim beyzade annesinden uzakta sene de 2 ay ailesin yanına gider..10 aydır memleketini görmezmiş... Gittiği yerde tek başına kalıyor. çok fazla arkadaşı yok.. yalnızlığı seven biri... ordayken yalnız bana anlatır skıntısını derdini...
şimdi ise anne mi engel ne oluyor bir fikrim yok.

kızıyorumda ama fazla tepki gösteremiyorum.. haklıyken haksız olmak istemiyorum.. ama işde gelde sen sabret..

canım iyi dayanıyosun sen o zaman ben çoktan yol vermiştim. 3 haftadır aramıyor ses soluk yok ne demekinsan sevdiğini aramadan sesini duyamadan haber alamadan durabilirmii

evet çok iyi niyetliyim... çok yüz verdim. o kadar emin ki.. benim onu bırakmacağımı düşünüyor...

yada artık o kadar umursamıyordur..

doğru bence de hiçde iyi niyetli bir gelişme değil... çok kötü olup üzülsemde olaylar hiç iyi değil... bende artık bu ilişkinin çokdan bittiğini düşünüyorum...

Ne kadar safım.. Beni halen sevdiğini düşünecek kadar safım... ama yok öyle değil... bitmiş zaten herşey. ben zaten görmek istediğim gibi görüyorum...

ne olduki canım ne yaptı sana başka iletişim hiç yokmu

ben burdayımmm bekleriimmmm

ne olduki canım ne yaptı sana başka iletişim hiç yokmu

Son msjını ramazandan önce attı. Derdi sıkıntısı olduğundan bahsetti. Sonra aklını bana yada başka şeylere takma .. Ailenin ve kendi huzurunu kaçırma .. öpüyorum seni.. Derdi yüzünden aklı ordaymış kafası yorgunmuş.. FAlan Felan...

Biz yemek yedik dışarda aileme jest yaptı onlara da yemek götürdük.. Ailemi benden daha fazla düşünüyor.. Ailemden bahsedince üzülürdü.. Onlarla zaman geçir derdi. ben onlarlayım sürekli değince öyle deme bir daha derdi.. özlem duyuyor ailesine .. ama bende bu kadar fazla ilgisizliğe nasık dayanabilirim. nasıl anlayış gösterebilirim.

Son düzenleme:

Benim teyzemin oglu yay acayip ince düşünür
ve mükemmel sayılabilecek bir kişilikte dediğin gibi ailesi önce gelir onunda
Annesine laf söyledi diye sevdiği kızdan ayrıldı..
Hepsi aynı tarzda sanırım..
En güzel benim burcum

Günaydın hevukcum.
Bazen o kadar ince düşünüyor ki.. sabah 7 de buraya inecekti... o kadar ince hesap yapmış ki.. saat 7 de sen garaja gelemezsin diye biletin saatini uzattı. sonrada bileti bineceği saatte almaya kalktı. 2 saat bilet aradı benide burda sıkıntıya soktu.. sonra yaptığından utandı annene anlatma aramızda geçenler sadece bizim aramızda kalsın dedi.. bazen o kadar ince düşünceden kurtulmak için bir salıyor kendini umursamzlık diz boyu... çok mu sıkmıştm diyorum... ben sadece ona karşı bir kaç cümle söyledim. kırıldı diyorum ... onun haricinde bizim bir sorunumuz yoktu... giderkende seni orda sık sık arayamam. burdaki gibi uzun süreli konuşamam demişti.. ben o onda bu kadar olabileceğini tahmin etmemiştim.
günaydınlarrrrrrrrr:79:

Günaydın parisCim..

Günaydın sultanım günaydın minik anne nasılsınız bakem_?
havuk çekicem kulaklarını yine mi uyumadın sen_?

:103:

Uykulu bir gülümseme istiyorum... gece doktorlar dizisini seyrettim. gece 3 tü yattığım. Aklıma 17 ağustos olduğu geldi... Allah böyle büyük acılar yaratmasın.Allahım huzursuz oldum uyuyamadım bende.. Sabah 7 de uyandım.. 8 de kalktım duş aldım. :85:

günaydın kıslarrrrrrrr nassınızzzzzzzz:87:
ehh işte ya kendimi yorgun hissediyorum payis,,, =((
hoş geldin hayat
beynel ana nassın bakiiimmm hadi bi konu açta konuşam,,,

ayyy sultan doktorlardan gına geldi artık ne diye uykun kaçtı,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…