Ölümüne Geyik Topiği :-))

akşam depremle alakalı oturum vardı bütün akşam annem televizyona kitlendi. haliyle korktu gece uyumadı. Sabah ben kalktığımda yeni dalmıştı.

benim sürekli takip ettğim biz dizi değildi.. Şimdi dek geldikçe geceleri uykum kaçınca izliyorum...

Doktorlar okul du derslerdi sınavlardı derken aşkları yaşayamadık ..Biz çalışmaktan 17 yaşında yaşamamız gereken aşkları yaşayamadık.şimdi yaşamaya çalışıyoruz... İlişkileri yüzümüze gözümüze bulaştırıyoruz diye. Haklılar sanırım.
dizide en çok zerana sinir oluyorum... bizim karakterler iyi dayanıyorlar zerana. Hatta suat iyi sabrediyor o kıza Yani iyi sabretmiş.. Mesala geçen gece suat zeranı eve götürüyordu... sonra ela morfin aldı.. Allah o bölümü çok komikti gece gece güldüm ... Sevgilisine sümsük dedi.. Suata sapık dedi gestopaya laf saydı kendi gestaposuyla uğraşmaktan bize vakit bulamaz inşallah dedi.

Yeni bölümleride çekildi ama eskisi gibi olmadı... eski bölümleri daha güzelmiş...

Son düzenleme:

ben eskiden fanatiktim her bölümünü seyrettim. ama şimdi deli etme noktasına getirdi show bir arada cennet mahallesi öyleydi :)

ben eskiden fanatiktim her bölümünü seyrettim. ama şimdi deli etme noktasına getirdi show bir arada cennet mahallesi öyleydi :)

Bir seyretmeyen ben mi kalmışım ... ben neredeydim o dönem ya ..bizim aile de oturup seyrediyor.. biz pek seyretmemiştik. belki o yayınlandığı saatlerde evde yoktuk.. şimdi seyrediyoz

benimde mandiş feci uykum var.. gözlerim açık ama beynim uyku modunda.. gözlerim boş boş bakmaya başladı.. içim uykuda.. uyumak istiyorum.. :O

paris kaptım yastığımı geldimm.. tek tek uyuyalım yakalanmayalım... haid bakalım.. 30 dk. uyku molası size.. ben göz kulak olabilirim. ama isteyen gönüllü bekçi olurs aseve seve görevimi verebiliirim..

Bir seyretmeyen ben mi kalmışım ... ben neredeydim o dönem ya ..bizim aile de oturup seyrediyor.. biz pek seyretmemiştik. belki o yayınlandığı saatlerde evde yoktuk.. şimdi seyrediyoz
ben nedense çok seviyordum.

günaydın kızlar uykum var

benimde mandiş feci uykum var.. gözlerim açık ama beynim uyku modunda.. gözlerim boş boş bakmaya başladı.. içim uykuda.. uyumak istiyorum.. :O

günaydın mandiş gel şöle kenara kıvrılakta 2 kestirek bacım benimde uykum var:93:

hoş geldin mandalin bir benmiyim bu sabah iyi olan

Günaydın sultanım günaydın minik anne nasılsınız bakem_?
havuk çekicem kulaklarını yine mi uyumadın sen_?

Ce eeee :111: Yok Ya uyuyamadım erken yattım ama olmadı
Sonra mutfagı temizledim banyoyu temizledim bide ütülerimi yaptım ama uykum yok koltuk silesim var ama
Susadım ütü yapınca bayada yaptım..
:128:

Ce eeee :111: Yok Ya uyuyamadım erken yattım ama olmadı
Sonra mutfagı temizledim banyoyu temizledim bide ütülerimi yaptım ama uykum yok koltuk silesim var ama
Susadım ütü yapınca bayada yaptım..
:128:

ay ne güzel yapmışsın temizliğini ütünü benim bi toooon iş var ama yapasım yok
bi çamaşır sepeti ütüm var giyilecek bişey acil lazım oldummu ütülüyorum:83: yuuuh dediğinizi duyar gibiyim:83:

Ne yuhu kız bende öyle yapıyorum bazen :78: Napıyım ya hemencecik yığılıyo ütüler çarşaflar..
Daha birsürü işim var Lanet beyaz koltuklarım var onları silicem camlar falan filan bu gün öyle kabadan yaptım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…