dağılmışlar pariscim
allahım nolur dualarımı kabul et,,,, yalvarıyorum sana nolur allahım,,,,
canım sıkılıyoooo canımmmm
içim sıkılıyooooo
allahım nolur dualarımı kabul et,,,, yalvarıyorum sana nolur allahım,,,,
bizim insanım işin kolayına kaçar..işten sıyrılmanın yoluna bakarkızlar bu insanları anlamıyorum koca kolidoru geçip en sona gelip bana işlerini yaptırmaktan ne anlıyorlar yaa kolidorun başında sıra yok numara yok bişey yok işini halledebilirsin niye taa benim yanıma kadar geliyorsunki sen önce uğraş birşeyler yap yapamazsan zorlukla karşılaşırsan gel yanıma dimi ama ya
içimden sürekli dua ediyorum... ama ben,m da canım çok sıkılıyor... içimde çok büyük bir kızgınlık var. öfke var. ama bir anda hepsi gidiyor. iç sesim hepsi düzelecek yorma kendini diyor.. birşeyler oluyor ama ben bilmiyorum.. sanki ben kızmayım öfkenmeyim diye biri arkamdan okuyor üflüyor... neler oluyor çözemiyorum...
kızlar bu insanları anlamıyorum koca kolidoru geçip en sona gelip bana işlerini yaptırmaktan ne anlıyorlar yaa kolidorun başında sıra yok numara yok bişey yok işini halledebilirsin niye taa benim yanıma kadar geliyorsunki sen önce uğraş birşeyler yap yapamazsan zorlukla karşılaşırsan gel yanıma dimi ama ya
bizim insanım işin kolayına kaçar..işten sıyrılmanın yoluna bakar
kızıyorum ama kızgınlığımı birşeyler bastırıyor onun nedenini çözemiyorum... kızmayı bile beceremiyorumikizler işte ikizler sana ön yargıyla bakarım artık suskun yandın sen
aynı işi koridorun başındakilerdemi yapıyo
kızıyorum ama kızgınlığımı birşeyler bastırıyor onun nedenini çözemiyorum... kızmayı bile beceremiyorum
Hayatcım neyi en çok diliyorsun neyi en çok istiyorsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?