çiçeyi burnundasın demek en güzel olması gereken zamanların ama aileler işte bende sıkıntı yaşadım..asla ilk evlendiğim zamana dönmek istemem..çok zordu insanları idare etmek..birden eşimin ailesinin ortasında kalmıştım zaten öyle politik falanda değilim keşke olsaydım..
cimcimeee burçlarla ilgisi olan sendin dimi???
ben yükselenimi bir türlü bulamıyorum...
kimi diyor yaz saati uygulaması varsa farklı kimisi başka birşey
üç değişik yükselenim çıkıyor yardım ediver gari şu bacına
canım neden üzüntülüsün sen?
dimi ama
aman kokmuş karı doğurmasaydı içinde saklı tutsaydı oğlunu hıh
Kelebeğem hoşgeldin dadlum
Kız ceyar sakın düşündüklerini kafandan çıkar anacım
Ne emeklerle geldik bu sayfalara şimdi edepli uslu kız ol tatlım
çiçeyi burnundasın demek en güzel olması gereken zamanların ama aileler işte bende sıkıntı yaşadım..asla ilk evlendiğim zamana dönmek istemem..çok zordu insanları idare etmek..birden eşimin ailesinin ortasında kalmıştım zaten öyle politik falanda değilim keşke olsaydım..
Kelebeğem hoşgeldin dadlum
Kız ceyar sakın düşündüklerini kafandan çıkar anacım
Ne emeklerle geldik bu sayfalara şimdi edepli uslu kız ol tatlım
sen doğum saatini söyle hele ayını tarihini söylemeyide unutma
uzun hikaye tatlım deşmeyim ama kısaca anlatayım. 29 gündür ses seda yok kendisinden. en son aklın bende yada başka şeylere taklı kalmasın huzurunu kaçırma dedi.. kendi aileninde huzurunu kaçırma dedi... bir sıkıntısı varmış ne hikmetse söylemedi...
ben msj attım o karşılık vermedi.. kızdım 2 hafta sonra.. ama tepki yok.. soru soruyorum cvp yok.. ayrıldık mı diyorum cvp yok... kırdysam sen, özür dilerim cvp yok.
artık sebep neyse sessizliğini koruyor.
ha birde tel. annesindeymiş...
kelebaaammmmm nörüyon?
cimcime eşimin yükseleni aslanmış (koçta olabilir)benimkisi başak onun burcu ikizler benimkisi akrep hadi baalım tutur bişiler
kıyamam sana senin için çok zordur olur böyle inzivaya çekilmiş dönüşü muhteşem olacak demedi deme bak içime doğdu şimdi
bence de bu topici attırma +18 e flockeme ne cevap veririz sonna...
sweedy m iyiyim kuzu nolsun böcükle uğraşıyom yok bi deişiklik...
kayracık napıyor uyuyor mu sen pc başındasın
senin yükselen koççç goç gibin olasın yavrim hadi öptüm bende kaçıyorum kızlar acık evdedolanayım bari bende gece 10dan sonra buralardayım beklerimmmiyi bakın kendinize
wuuuuuuuuw bune aslan koç akrep ikizler başak hangisi ama!bikere aslan ve başak=sizi gecelerde tutamazlar bunu bilirim buda heyecanı arttırır..koç=başak koçun ilgisini arttırmak gerekir taze tutmak gerekiir hep..diğer özellikleri uyumludur hırslıdırlar ikiside..akrep ve başak güzeldir..akrep başakla biraz durulur..sakinleştirirsin yani yada omu seni bilemem anlaşırsınız vesselam..ben demiştim yükseleninde vardır işdie..akrep başakla uyumlu olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?