Ölümüne Geyik Topiği :-))

Hahha bende böyle deli şeyleri yapmayı seviyorum
Eşimin var 3. motoru 3 ayda biniyorum şimdi tuturdum ben sürcem diye zapdedemezmişm vermiyii.
En yüksek yerlerden atlardım küçükken yüksekte ve yalnız olmayı sevim
Bide ağacım vardı koccaman halat atardım dalına yukarı çıkar halatıda çekerdim kimse gelemzdi akşama kadar otururdum

Allah iyiliğini versin karnıbahar mı anam ben karnıbaharı severdim şimdi nefret edecem çıban = kaynana
mandalinam senin gibi gelini bulmuş kaynanan..ama asıl mesele sende değil oğullarını kimseye vermek istemiyorlar

Hadi ya maşallah kızına ozaman çok şekerdir..
Ay olsunda yaramaz olsun mühim değil ben zeki yaramazlık yapan bebekleri severim
Ama zeki olucak gülerek yapıyolar ya bayılıyorum sıpalara..

heee ne yaramaz hemde küstüm diyo oturuyo aşşagı oda inat boğa inadı var arada acık sopa yiyyo babannesine şikayet ediyo karnıbaharıma çokta korktum aysabah kalkıyo fıstık ben uyyorum babası zaten varla yok arası bişibi kalkıyom bebeklerini yanıma doldurmuş banada pikesini getrmiş örtmüş..bana bakıyo ben tekrar gözümü kapatıyorum çok kızıyo uyanmamı istiyo ama ellemiyoda anca dediği -anneya anneya anneyaaaaa...ellerini yüzüne kavuşturuyo kafasını ikiyana sallıyo dertleniyoki sorma

cimcimeee burçlarla ilgisi olan sendin dimi???

ben yükselenimi bir türlü bulamıyorum...

kimi diyor yaz saati uygulaması varsa farklı kimisi başka birşey
üç değişik yükselenim çıkıyor yardım ediver gari şu bacına

Ay ben yerim onu Anneya
Yazık kız oyun oynamak istiyo demekki bebekleride uyutup annanelerinin yanına koyuyo he...Sıpa

üzülüyorum tamam ama ağlamak yok diyrum..
son 3 gündür sadece onu tiye alıyorum..

hiç değilse eskisi kadar üzülmüyorum..
canım neden üzüntülüsün sen?

ayyy darısı benimkisine

daha bir yıl olmadı biz evleneli cry çocukta yok bence seneler değil birşeyleri getiren yaşananlar aileler insanların tutumları
çiçeyi burnundasın demek en güzel olması gereken zamanların ama aileler işte bende sıkıntı yaşadım..asla ilk evlendiğim zamana dönmek istemem..çok zordu insanları idare etmek..birden eşimin ailesinin ortasında kalmıştım zaten öyle politik falanda değilim keşke olsaydım..

kelebaaammmmm nörüyon?
cimcime eşimin yükseleni aslanmış benimkisi başak onun burcu ikizler benimkisi akrep hadi baalım tutur bişiler
koçta olabilirmiş

Son düzenleme:

bekarken bir iddaa ugruna kavak agacına çıkmıştım.. inerken altıma yapmamak için zortuttum kendimi

kelebaaammmmm nörüyon?
cimcime eşimin yükseleni aslanmış (koçta olabilir)benimkisi başak onun burcu ikizler benimkisi akrep hadi baalım tutur bişiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…