bunalım değil benim kocam yaw gezsin tozsun sever
ailesine özellikle anasına bağlı
bir akrep bir ikizlerden çok zor koparmış.. Birbirlerinin çekim alanına kolaylıkla girebilirlermiş.. ben de bir yerde okumuştum.
hayatta en çok istediğim şey aşkımın karısı olabilmek ama kendimi hiç hazır hissetmiyorum,,,,
Benim kociş geldi kızlar o nedenle yazamadım ben şimdi adda gitti
Motoruyla nekadar hayal peres bir adam arkadaş gerçekleşince hiçç hevesi kalmıyo gerçekleşene kadar
Kendini paralıyo şimdide tutturmuş motor yarışlarına katılıcam
Git dedim bende ama para yatırması gerekliymiş gitme ozaman gidemezsin dedim küstü
Ama gidicek eminim sorar bana sadece sormak için
hayatta en çok istediğim şey aşkımın karısı olabilmek ama kendimi hiç hazır hissetmiyorum,,,,
Zaten insan hiç hazır hissedemiyo canım evlendiğin güze kadar hazır değilim ben diye düşünüyo
Bana öyle olmuştu şahsen evlendikten sonrada sanki hep o hayatı yaşıyomuşum gibi geliyo..
Hayırlısı olsun Hai bakalım yakındada teklif gelir..
boğaamıııııöpeciiim öpeciiim....olmaz deniz olmalıydı amaç -aşşabak !deniz..hooop yukarı yıldız.. deniz yıldız deniz yıldız..aah ah çıkacam kış gelmeden yoksa buranın rüzgari alır götrr beni
evet nedende kendimi ondan almadığım zamanlar oluyo şu aralar
Zaten insan hiç hazır hissedemiyo canım evlendiğin güze kadar hazır değilim ben diye düşünüyo
Bana öyle olmuştu şahsen evlendikten sonrada sanki hep o hayatı yaşıyomuşum gibi geliyo..
Hayırlısı olsun Hai bakalım yakındada teklif gelir..
ilişkinizin süresini uzatırsan birbirinizden soğumaya başlayabilirsiniz. Nişanı uzatmayın derler. Aranızda söz nişan olsun mesala arasında 5 ay olsun. yavaş yavaş evliliğe adımınızı atın bence.. Çünkü ne kadar çok uzarsa bence kötü olur.
O yüzden sen ablanı düşünüyorsun farkındayım ama sana olan kısmet sırayla olmaz. o yüzden nasibin ondan önceymiş.. belki sen söz nişan olunca ayaklarını sürürsün ablanda senin peşinden gelir
çocuk olayı ilede ilgisi yok bence mandalinam..seneler ve getirdikleri ile ilişkide eskiyobizde romantik değiliz..cimcime nedenki iyi anlaşıyoruz herkes kendini hayatını yaşıyor bizde
sweddy hoşgeldin nasılsın
kız sendeki resim benm kızıma benziyoooo yerim ben onuuuuuuuyuyunca cadılıkları kalmıyo kerataların
Bende alamadım ...oda benden daha fazla çekim alanımdaydı.. acaba halen öylemi bilemiycem..
hazır hissedememin tek sebebi ablam o evlenmeden evlenmek i-s-t-e-m-i-y-o-r-u-mmmmmmmm
Bende alamadım ...oda benden daha fazla çekim alanımdaydı.. acaba halen öylemi bilemiycem..
değişik olmuş o zaman=)ama malesef o içimdeki sesi susturamıyorum
cıxxxx en olunmadık çatlak çıkan biriyim ben burcumda BAŞAK!
Hoş gelmişsen .. Mary hatun... Yay burcu ...hıım...
EĞlenceli insanlardır yay burçları .. Ama çok çabuk sıkılabilirler. Her yay burcu tamamen farklı oluyor. Özgür burçlardır .. Sıkıntıya asla gelemezler. Aslında sessiz insanlardır. :78:öyle değil mi :44:
katy perry- LAST FRIDAY NIGHT ...tam benlik tam....ordaki kety beni andırıyo..annesine düşkünler evet benmkide değil gibi gözükür ama sözü dinlenir anasının kaynana=KARNIBAHAR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?