mandalinam geçmiş olsun bu sene ev işi seni yordu allah hayırlısıyla oturmanızı nasip etsin canım..ileride çocuklarınla eşinle sağlıkla sıhhatle oturursunuz inşallah...
canım allah durumu kötü olanlara yardım etsin öyle az parayla geçinmek tarih oldu her şey pahalı türkiyede...
haaa hahh annem sen gezip tozmadan buldun aman gezme der,,,
aman insan gençken gezicek..bu devirde kız evlat yetiştirmekte zor ..kısıtlamak istemezdim ama aklımda onda kalırdı herhalde..ama çokda serbest bırakmazdım..
mandalinam geçen kış tadilattaydık ve mutfak dolabı olayı beni üzdü tezgah bir uzundu sonra fazla kestiler kabul etmedik yeniden kesildi..zaten dolap 1 aydan fazla sürdü teslimatı..sonra perdeci beni üzdü..doğru düzgün ölçü alamıyo adam..tülle perde ikiside uzun model tül 3.4 cm kısa..aminn cry evet ya şu ev işi bitirdi neşemi sevincimi daha bedenen yorulmadım pek ama manevi bitirdi beni bayramdan sonra teslim edecek müthait aramış bugün sırada taşınma telaşı var uff birde apartmanın merdivenlerinde rutubet gördüm avuç kadar bir yerde sanırım su borularında patlak var akşama gidecem adamın yanına yine kavga ederiz
amin canım Allahım herkese yardım etsin alım gücü bitti insanlarda heryerde pahalı cry dünya aynı devir elindekini tutma devri bugün yine iyide bence dünyadaki kriz bizide daha fazla etkileyecek Allah herkesin yardımcısı olsun
doğru söylüyorsun canım...kendine güveni olmalı bir kızn..çok baskı yaparsan o güveni kazanamaz dimi..ben kızım olursa bırakırım gitsin gezsin kendimden biliyorum her yeri dolaştım ohh iyikide gezmişim zamanında diyorum insan istemedikçe başına kolay kolay bir şey gelmez gece yarısı canım antalyada olmak isterdi uyanır terminalde alır soluğu giderim sabah inerdim tüm gün gezerdim akşam yine biner otobüse sabah dönerdim evlenince olmuyor insan daha ağırlaşıyor sorumluluklar biniyor
ben kızım olursa bırakırım gitsin gezsin kendimden biliyorum her yeri dolaştım ohh iyikide gezmişim zamanında diyorum insan istemedikçe başına kolay kolay bir şey gelmez gece yarısı canım antalyada olmak isterdi uyanır terminalde alır soluğu giderim sabah inerdim tüm gün gezerdim akşam yine biner otobüse sabah dönerdim evlenince olmuyor insan daha ağırlaşıyor sorumluluklar biniyor
gez kız evlenince eşler sanki daha bir cimri oluyor. ne yaparsan baba evind evinde yaparsın.. Biz şayet evlenseydik ..bizimkisi tatile gitmeycekti..ben yüzme bilem diyor. Abimin kız arkadaşıda tatile gitmem diyormuş.. Ne yaparsan bekarken yaparsın tatlım evlenenlerden bana söylenen bu
mandalinam geçen kış tadilattaydık ve mutfak dolabı olayı beni üzdü tezgah bir uzundu sonra fazla kestiler kabul etmedik yeniden kesildi..zaten dolap 1 aydan fazla sürdü teslimatı..sonra perdeci beni üzdü..doğru düzgün ölçü alamıyo adam..tülle perde ikiside uzun model tül 3.4 cm kısa..
bu yanlış bir teori sultan..banada komşular öyle derdi..eşim orta halli ama herşeyi eşimde gördüm gerçekten..zaten zengin koca bulmak önemli değil önemli olan cimri birini bulmamak...gez kız evlenince eşler sanki daha bir cimri oluyor. ne yaparsan baba evind evinde yaparsın.. Biz şayet evlenseydik ..bizimkisi tatile gitmeycekti..ben yüzme bilem diyor. Abimin kız arkadaşıda tatile gitmem diyormuş.. Ne yaparsan bekarken yaparsın tatlım evlenenlerden bana söylenen bu
doğru söylüyorsun canım...kendine güveni olmalı bir kızn..çok baskı yaparsan o güveni kazanamaz dimi..
mandalinam mutfak tezgahın çimstonmu..birde diğeri vardı doğal taş olan ikisini meth ediyolar..sıcaksa bile herşeyi koyabiliyorsun..
amanın gece ben korkarım çıkamam ki... tek başıma gidemem... amaçsız bir yere gitmekten çekinirim..
suskun bende tek başıma çıkmazdımki o zamanlar okul yıllarıydı genelde yol arkadaşım bir ikizlerdi arardım onu terminalde bulaşalım yarım saat sonra diye nereye bile demezdi benden önce terminalde olurdu birde yurttan kaçardı camdan çarşafla
mandalina inan ustaların başında ustabaşı gibi bekledim..ama yinede ben farketmeden buzdolabının kapğı ezilmiş hangi arada oldu..
seramikçilerde delirti beni nerdeyse elinde alıp ben yapıcaktım
başlarında beklemek gerekiyo..ama sende eşimnde çalışıyorsunuz dimi..
mermerdi canım rahmetli anneciğimin mutfağı bir kez sıcak börek tepsisi koymuştuk boydan boya çatlamıştı...iyi günlerde kullan mutfağını uzun vadede kardasın aslında çimston uzun ömürlü..ben şimdi okadar para verdim deyip koyuyorum sıcak herşeyi..evet haklısın sen evladına iyiyi doğrusu sınırları iyice öğretmeli iyi eğitmelisin ki sonra ona güvenmelisin oda kendine güvensink
çimstone cry evet çok araştırdım onu en iyi çimstone çıktı mermeritte kansorejen madde var çıktı mermer de iyi ama asitli şeylerde lekelenmesi var sonuçta çimstone yaptırdım krem rendi irili taşlar var içinde aslında beyaz ve küçük aynalı olanı beğendim ama mutfağa uymadı
suskun bende tek başıma çıkmazdımki o zamanlar okul yıllarıydı genelde yol arkadaşım bir ikizlerdi arardım onu terminalde bulaşalım yarım saat sonra diye nereye bile demezdi benden önce terminalde olurdu birde yurttan kaçardı camdan çarşafla
kızlar Allah nasip ederde benim bebişin doğduğu zamanları görürsek benim anneme yakın bi yere taşınmam gerek annem bakacak çünkü
ama şöyle bi sorun var eşim şuanki evden taşınmak istemiyor
ilk zamanlar seviyo gibiydim ama sonraları ben çok soğudum bu evden çevreden hiç alışamadım evlendiğimizden beri gitmek istediğimi taşınmak istediğimi söylüyorum ama herifi ikna edemedim. şimdi bebek olunca yumuşarmıki razı olurmuki taşınmaya. çünkü annemlerde kendi düzeninin bırakıp gelemiyolar babamın işi falan orada. bizim gitmemiz mantılı ben nasıl ikna edecem yaaaaaaaaa :95::95::95:
kızlar Allah nasip ederde benim bebişin doğduğu zamanları görürsek benim anneme yakın bi yere taşınmam gerek annem bakacak çünkü
ama şöyle bi sorun var eşim şuanki evden taşınmak istemiyor
ilk zamanlar seviyo gibiydim ama sonraları ben çok soğudum bu evden çevreden hiç alışamadım evlendiğimizden beri gitmek istediğimi taşınmak istediğimi söylüyorum ama herifi ikna edemedim. şimdi bebek olunca yumuşarmıki razı olurmuki taşınmaya. çünkü annemlerde kendi düzeninin bırakıp gelemiyolar babamın işi falan orada. bizim gitmemiz mantılı ben nasıl ikna edecem yaaaaaaaaa :95::95::95:
aynen mandalinamtaşınmazsa verecen eline kendi baksın ozaman bir hafta dayanamaz parisim
evet düşünmeyeyim diyorum ama çok stres oluyo bende yasakin ol pariscim. Annenin evine yakın olmak çok güzel ama. şimdi bunları düşünüp plan yapma. herşey olacağına varır. Sen ikna edersin.. eşini birşeye ikna ederken nasıl dvaranırsın onu dene
taşınmazsa verecen eline kendi baksın ozaman bir hafta dayanamaz parisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?