cry o aile ilişkileri varya sorumluluktan çok çöktürüyor insanı neşemin bitmesinin sebebidir bunlar Allaha havale ettim ne yapayım herşeye rağmen şimdi bekar olmak istermiydim eşimle evlendiğime pişmanmıyım asla hayır iyikide onunla evlenmişim
parisim bence eşin kabul etmemekle haklı bence kendi evi varken neden kirada otursun kiracı evine senin gibi bakmayacak yarın öbür gün bir çok masraf çıkarcak sen nasıl annenin mahallesinde herkesi tanıyorsan oda şimdiki oturduğun yerde tanıyor onun açısındanda düşünmelisin tamam belki çocuk için evinizi satar annenin oradan ev alırsnız yada ne bileyim araç alıp gidip gelmeniz kolay olur başka altarnetifler olabilir
uslubun dahada olgun gibi mandalinam..yaşam tecrubenden olsa gerek...
canım evimiz çok yapılı değilki bi çok eksiğimiz var öyle gözden sakınılacak bi durumumuz yok evle ilgili bana göre..orasıda onun mahallesi değil niye bu kadar inatlaşıyo benle anlamadım sonuçta teyzesigile gelip giderken tanışmış ama ve şuan kimseylede görüşmüyo:26: . ev şuan satılmıyo bildiğim kadarıyla kredili olduğu için..annemgil gelecekti yanıma ama onlarda gelemiyor babamın işinden dolayı onların düzenini bozup gelmeside zordu zaten en mantıklısı bizim gitmemizdi..araç almakta imkansız şuan içinbütün alternatifleri kuruttum ..
Allah ne yazdıyda artık benim gönlümden geçen oraya taşınmak. artık burayada bu saaten sonra ısınabileceğimi sanmıyorum
kısmet bakalımm.inşallah gönlüme göre olur
kolaymı cry 30 oldum neredeyse hatta soranlara 30 diyorum bile
yaşam tecrübesi dediğin varya romanlık hikayeler çıkar hemde cilt cilt
parisim bence işin zor duygu sömürülerine başla sen kredili evde satılır cry daha iyi bilir ama peşin ödersin bankaya ipotek kalkar sonra satış yapılır yani alan kişi yatırır parasını bankaya sonra tapusunu alır sende tekrar kredi çeker ev alırsın ben olsam eşinin yerinde hayatta kıpraşmam yerimden
ev olayı mandalinamın dediği gibi paris..kolaymı cry 30 oldum neredeyse hatta soranlara 30 diyorum bile
yaşam tecrübesi dediğin varya romanlık hikayeler çıkar hemde cilt cilt
parisim bence işin zor duygu sömürülerine başla sen kredili evde satılır cry daha iyi bilir ama peşin ödersin bankaya ipotek kalkar sonra satış yapılır yani alan kişi yatırır parasını bankaya sonra tapusunu alır sende tekrar kredi çeker ev alırsın ben olsam eşinin yerinde hayatta kıpraşmam yerimden
yemek var mandalinam..bamya var..ama balkonları yıkıycaktıp ordan toz içeri geliyo ya..her gün yıkıyorum bizim oğlan emekliyoda..inşallah paris gönlüne göre olur canım sıkma kendini
cry çok uzun canım
işlerin mi vardı akşama yemekte yoktur şimdi
"ayakkabınızın bağcıyı kopsa Allah'tan isteyin..."
bu cümle hayata bakışımı değiştirmişti benim...
ondan sonra hiç kimseden hiç bir şey istemedim hep rabbimden istedim...
çok küçücük bir evimiz vardı ama öyle böyle değil acaip küçük...
sonra kooperatife girip bir ev alalım dedik. neyse ev bitti taşınalım mı diye düşünürken
şehre uzak diye vazgeçtik kooperatif kaloriferliydi ama eşim sobalı olsun geniş olsun diyordu...
bende kaloriferli olsun istiyordum allah biliyor ama şehre uzak diye oraya gitmek de istemiyordum...
rabbimden istedim hep şehrin içinde kaloriferli nasip etsin diye...
hiçbir müteahitin yapmıyacağı birşeyi bizim müteahit yapmış 6 aile için merkezi sistem kurmuş şaka gibi
ve rabbim nasip etti...
fotoğraf çekmeye meraklıyım ama eşimi ikna edemiyorum...
dedim ki rabbim vermeyeceğin şeyi istetmezsin hayırlısıysa ben bunu istiyorum ve rabbim onu da nasip etti...
uzun oldu ama yapocum allahtan iste canım kalpleri evirip çevirecek rabbimdir...
eğer olmuyorsa da daha vakti gelmemiştir. ya da hayırlısı değildir...
daha pek çok olay artık en ufak birşey isteyecek olsam rabbimden istiyorum...
rabbim de eşimi vesile kılıyor...
parisim bence boşuna sıkıntı yapıyorsun güzelce anlattınmı anlayacaktır mantıklı olarak açıklamasını yaparsan olumsuz cevap almazsın diye düşünüyorum ama şuan ççok erken neden gitmek istemiyor eşin kendi evnizmi kiramı oradamı büyümüş onu oraya bağlayan nedir
cry evlenince duruluyor insan işte durulmak zorunda kalıyor
suskun bisikleti evdemi kullanıyordun sokağa çıkmıyormuydun
parisim bence boşuna sıkıntı yapıyorsun güzelce anlattınmı anlayacaktır mantıklı olarak açıklamasını yaparsan olumsuz cevap almazsın diye düşünüyorum ama şuan ççok erken neden gitmek istemiyor eşin kendi evnizmi kiramı oradamı büyümüş onu oraya bağlayan nedir
cry evlenince duruluyor insan işte durulmak zorunda kalıyor
suskun bisikleti evdemi kullanıyordun sokağa çıkmıyormuydun
kelebekcan ne güzel bir yazı..
alıntımı senden mi hayatım..
ayyy keleboşum ne güzelde yazmışsınn içimi rahatlattın.inşallah Rabbim eşimin kalbinide yumuşatır benim isteğimide verir.. herşey Allahtan..
yok canım ya alıntı falan değil...
yapocumun yazılarını okuyunca içimden gelenleri yazdım sadece...
hürrem kız bu seninki telim annemde diyo ..ya belkide hiç alakası yok ama şu an biri olmasın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?