Ölümüne Geyik Topiği :-))

suskun bende o yaşlarda çekinirdim ama liseden sonra hele üniversitede korkmaz oldum bak normalde yamaç paraşütü yapamam ama illerin birinde hocaya yalvar yakar atlama yaptırdım süzülüyorum gökyüzünde arayan annem- evi aradım nerdesin sen o sesler ne ben-gökyüzündeyim sesin duyulmuyor ararım seni inince kadıncağız oturmuş olduğu yere babam ne oldu filan demiş anlatmış annem Rahmetli babam demişki Allah işini biliyor bizim kızın bir bacağı yokta bunları yapıyor ya ikiside sağlam olaydı kimbilir uzayda bulurduk onu

bende sık sık düşerim gülmekten kalkamam düşenede gülerim ama eğer düşen birine gülmüşsem kesin az ilerde bende yapışırım yere sende de olurmu

erkek milleti evden vazçmeye bilir. iyi o zaman sen bebğe bak. deme ihtimali çok yüksek. çünkü her erkek çocuğuna eşinin bakmasını ister..

aynen mandalinamkaçıcak delik arıycak zaten o zaman..
paris birde bebek allahın izni ile doğmadan halletmen lazım taşınma işini...bebek olunca artık uyku falan yok size..

ay evet doğmadan halletmem lazım bide o stres vara ama değer yeterki mahalleme taşınayım ya bütün eş dost akraba arkadaşlarım orada burada kimse yok uzak bide ha diyince gidemiyorum kimseye

şuan için hiç konuyu açmıyo annemin bakacağını biliyodu taşınamayacaklarınıda az çok anladı bu aralar ama hiç bişi demiyo:95:

şu riskli 3 ayı Allahın izniyle bi geçireyimde konuyu ben açayım bari

erkek milleti evden vazçmeye bilir. iyi o zaman sen bebğe bak. deme ihtimali çok yüksek. çünkü her erkek çocuğuna eşinin bakmasını ister..

:44::44: derse o zaman yanarım valla

ama diyemez gibi geliyo:26: 1000 tl kredi ödüyoruz artı bebeğin masrafları falan filan göze alamaz diye düşünüyorum ahh eşşek kafam ne demeye sen geldin buralardan ev aldın teee o zaman

siz siz olun annenize yakın yerden ev tutun bekar kızlarrr

çok olurdu .. hergün düşer gelirdim eve.. babam der zaten bu kızın ismini güelr koysaktık.. a desek gülecek diye..

o kadar güleç bir kızdım okul yılları mafetti.. valla...

bisikletim vardı fırfır sürerdim. sandalyeler etrafında ipler atlardım onlar paldür küldrü düşrdi üzerime... neyse lojmandı alt katta sadece banka çalışanları vardı

bebeğin gideri 400 lirayı bulabiliyo takviye mama falanda verirsen canım..eşin işten çık demez bence yani mantıklıysa demez birde bakıcak birini bulmuş dua etmesi lazım annene ..
erkek millet kalın kafalı olabiliyor..
yazı var kışı var bebiş üşümeden annene bırakırsın yakın olsa yada o size gelir..

yay burçlar cesur bazende çılgın olabiliyor...

inşallah cry aslında ben mermeri kullanıyordum memnundumda sıcakta konabiliyordu en güzeli de musluk bütündü metal değildi ama işte kanser etkisi olunca hemde mutfakta çimi etrafımda kimsede kullanan olmadı inşallah memnun kalırım dayanıklımı gerçekten sen memnunmusun

canım buzdolabım iyisiydi evlenirken almıştık..bu seferki ustalar yaptı..tadilat bitince kapağı değiştirdik allahtan o ucuzmuş 120 lira ama yinede boşa masraf tabi...

o ustayı yakalayıp almak lazımdı önemli olan çokluğu azlığı değil cry doğru iş yapmamaları zarar vermeleri derler ya hani sanki gavur malı

aynen mandalinamkaçıcak delik arıycak zaten o zaman..
paris birde bebek allahın izni ile doğmadan halletmen lazım taşınma işini...bebek olunca artık uyku falan yok size..

bencede

aynen valla bacım şükretmesi lazım kayınvalide zaten bakamaz çünkü 1 aylık 1 yıllık bişi değil kendisi hasta ve daha yaşlı..
belki uzun yıllar bakacak annem
kreşe veremeyeceğiz belki
okula başlayana kadar bile annem bakabilir. diyelim okula başladı yarım gün bakımı var bunun okuldan önce veya sonra
erkekler bu kadar ayrıntıcı düşünmüyor..
herşeyi en basitinden hesaplıyorlar
benim annemin bana zararımı olur faydası bilem olur yemeğimi herşeyimi hazırlar yapar

parisim bence boşuna sıkıntı yapıyorsun güzelce anlattınmı anlayacaktır mantıklı olarak açıklamasını yaparsan olumsuz cevap almazsın diye düşünüyorum ama şuan ççok erken neden gitmek istemiyor eşin kendi evnizmi kiramı oradamı büyümüş onu oraya bağlayan nedir

cry evlenince duruluyor insan işte durulmak zorunda kalıyor

suskun bisikleti evdemi kullanıyordun sokağa çıkmıyormuydun

canım çok memnunum tezgah süper tavsiye edrim...leke tutmuyor..sıcak koy hiç bir şey olmuyor ..
görümceminki laminanmı diyorlar ahşap gibi ondandı yanmış çaydanlık koyunca..
birde benim daha önceki mermeritti..o çok fena bir şey çamaşır suyu kullandım bir kaç defa lavabonun içi renk değiştirdi..eşim onu ucuza getirmek için mermerit yaptırmıştı ama bu defa dedim doğru düzgün yaptırıcam..kadın için mutfak çok önemli bence..

bide ben bu konuyla ilgili o kadar gerginimki başından beri taşınalım diyorum oda her seferinde yok diyor..
şimdi böyle bi konu açılınca fevri davranmaktan korkuyorum.inatlaşınca çıkılmaz bir hal alıyor çünkü.. o yüzden sakin olmam lazım ama nasılllllll:95:

genç kızkenki halimle şu an yüzde yüz değiştim diyebilirim canım..fazla sorumluluk almak herşeyden önce birde aile ilişkileri yıpratıcı...

mandişim hani başından beri bu sorun var diyorum ya bizde bu seferde ikna olmaz diye sıkıntı yaptım ama belki bebiş için yumuşar inşallah...

eşimin teyzesigilde bizimle aynı sitede oturuyor onlar yaklaşık 10 yıldır oradalar eşimin oraya bi aşinalığı var sitedeki herkesi tanıyor neredeyse ama onu oraya bağlayacak ne olabilirki:44: bazen diyorum ex aşkın falanmı var diye imalarda bulunuyorum ters ters bakıyo

evde kendimizin krediyle aldık kredi ödüyoruz şuan
annemgilin yanına gidersek burayı kiraya verip oradan kiralık bi ev bulacağız eşimde kendi evim varken ne diye kiraya çıkayım diyodu o zamanlar benim mutsuzluğumu göremiyor o evde

diyeceksinizki o zaman niye evi oradan almaya razı oldun evet öyle bi aptallık yaptım çünkü benim işyerim bu aldığımız eve çok yakın bi yere taşınacaktı o zamanda bu ev satılıktı oh ne güzel rahat gider gelirim diye düşündüm ama düşündüğüm gibi olmadı işyerini oradan tutmaktan vazgeçtiler bizde evi almış bulunmuştuk o zaman işte bu sebeple öyle bi hataya düştüm vakti zamanında keşke zamanı geri çevirsem

ayy allah başka sıkıntı vermesin eşin mecbur kalıcakki zaten hazır ücretsiz bakan biri var sende çalışacaksın...
ama eşin ev sizin olduğundan hemen çıkamıyor herhalde..:44:

yüksek sesle müzük dinledim kızken şimdi çoğu zaman kafam çekmiyor..mandalinam sen kaç yaşındaydın..

ayy allah başka sıkıntı vermesin eşin mecbur kalıcakki zaten hazır ücretsiz bakan biri var sende çalışacaksın...
ama eşin ev sizin olduğundan hemen çıkamıyor herhalde..:44:

sanırım o sebeple inatlaşıyo benle

bakalım zaman ne gösterecek

bi bebişimiz tutunsunda bize inşallah Allahın izniyle o zaman ne olacak bakalım

kızlar birde boynerin sitesi var konu ile alakasız ama uzun etek ve elbise oluyor muhafazakar arkadaşr için...

cry o aile ilişkileri varya sorumluluktan çok çöktürüyor insanı neşemin bitmesinin sebebidir bunlar Allaha havale ettim ne yapayım herşeye rağmen şimdi bekar olmak istermiydim eşimle evlendiğime pişmanmıyım asla hayır iyikide onunla evlenmişim

parisim bence eşin kabul etmemekle haklı bence kendi evi varken neden kirada otursun kiracı evine senin gibi bakmayacak yarın öbür gün bir çok masraf çıkarcak sen nasıl annenin mahallesinde herkesi tanıyorsan oda şimdiki oturduğun yerde tanıyor onun açısındanda düşünmelisin tamam belki çocuk için evinizi satar annenin oradan ev alırsnız yada ne bileyim araç alıp gidip gelmeniz kolay olur başka altarnetifler olabilir

yüksek sesle müzük dinledim kızken şimdi çoğu zaman kafam çekmiyor..mandalinam sen kaç yaşındaydın..

aynen cry yüksek ses istemiyorum ama bir yıl önce bangır bangırdı ev yada kulaklık
83 doğumluyum canım

sanırım o sebeple inatlaşıyo benle

bakalım zaman ne gösterecek

bi bebişimiz tutunsunda bize inşallah Allahın izniyle o zaman ne olacak bakalım

zamana bırakmalısın bence hafiftende mutsuzluğunu hissettir yavaş yavaş bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…