Amanın .. heyacanlı bir şeymiş gibi duruyor. geçlik yıllarımda yaparmıydım diye düşündüm. Gençken dah abir uçuk oluyor insan o zmanda babadan korkardım çekinirdim sanırım.orta okulda bile sadece 1kere plan yapıp kaçmıştık. çk heyacanlıydı ama birdaha yapmadık. bende 13-14 yaşlarında çok haraketliydim. sonradan çok sakin bir kzı oldum. ama asla aşırı bir hareket yapmazdım.. bol bol zıplardım ordan oraya. yüzüm gözüm dizlerim yara içinde kalırdı. düşüncede gülerdim kendime başkası gülerse bozulurdum tabi..
evet düşünmeyeyim diyorum ama çok stres oluyo bende ya
ikna ettim ettim edemedim burada devam yaşamaya
Allahın gücüne gitmesin ama hiç sevemedim ya insan evini sevmezmi
of mandişim ya valla en son onu yaptıracak bana
ama aklıma bi fikir daha geldi
taşınmaya ikna olmazsa işten çıkmayla tehdit edicemo zaman bebeğime kendim bakıcam seçimini yap dicem
kredi ödediğimiz için işten çıkmamı göze alamaz sanırım
ya alırsa bide:26:
aynen mandalinamkaçıcak delik arıycak zaten o zaman..
paris birde bebek allahın izni ile doğmadan halletmen lazım taşınma işini...bebek olunca artık uyku falan yok size..
erkek milleti evden vazçmeye bilir. iyi o zaman sen bebğe bak. deme ihtimali çok yüksek. çünkü her erkek çocuğuna eşinin bakmasını ister..
suskun bende o yaşlarda çekinirdim ama liseden sonra hele üniversitede korkmaz oldum bak normalde yamaç paraşütü yapamam ama illerin birinde hocaya yalvar yakar atlama yaptırdım süzülüyorum gökyüzünde arayan annem- evi aradım nerdesin sen o sesler ne ben-gökyüzündeyim sesin duyulmuyor ararım seni inince kadıncağız oturmuş olduğu yere babam ne oldu filan demiş anlatmış annem Rahmetli babam demişki Allah işini biliyor bizim kızın bir bacağı yokta bunları yapıyor ya ikiside sağlam olaydı kimbilir uzayda bulurduk onu
bende sık sık düşerim gülmekten kalkamam düşenede gülerim ama eğer düşen birine gülmüşsem kesin az ilerde bende yapışırım yere sende de olurmu
bebeğin gideri 400 lirayı bulabiliyo takviye mama falanda verirsen canım..eşin işten çık demez bence yani mantıklıysa demez birde bakıcak birini bulmuş dua etmesi lazım annene ..ay evet doğmadan halletmem lazım bide o stres vara ama değer yeterki mahalleme taşınayım ya bütün eş dost akraba arkadaşlarım orada burada kimse yokuzak bide ha diyince gidemiyorum kimseye
şuan için hiç konuyu açmıyo annemin bakacağını biliyodu taşınamayacaklarınıda az çok anladı bu aralar ama hiç bişi demiyo:95:
şu riskli 3 ayı Allahın izniyle bi geçireyimde konuyu ben açayım bari
yay burçlar cesur bazende çılgın olabiliyor...suskun bende o yaşlarda çekinirdim ama liseden sonra hele üniversitede korkmaz oldum bak normalde yamaç paraşütü yapamam ama illerin birinde hocaya yalvar yakar atlama yaptırdım süzülüyorum gökyüzünde arayan annem- evi aradım nerdesin sen o sesler ne ben-gökyüzündeyim sesin duyulmuyor ararım seni inince kadıncağız oturmuş olduğu yere babam ne oldu filan demiş anlatmış annem Rahmetli babam demişki Allah işini biliyor bizim kızın bir bacağı yokta bunları yapıyor ya ikiside sağlam olaydı kimbilir uzayda bulurduk onu
bende sık sık düşerim gülmekten kalkamam düşenede gülerim ama eğer düşen birine gülmüşsem kesin az ilerde bende yapışırım yere sende de olurmu
mermerdi canım rahmetli anneciğimin mutfağı bir kez sıcak börek tepsisi koymuştuk boydan boya çatlamıştı...iyi günlerde kullan mutfağını uzun vadede kardasın aslında çimston uzun ömürlü..ben şimdi okadar para verdim deyip koyuyorum sıcak herşeyi..
canım buzdolabım iyisiydi evlenirken almıştık..bu seferki ustalar yaptı..tadilat bitince kapağı değiştirdik allahtan o ucuzmuş 120 lira ama yinede boşa masraf tabi...
aynen mandalinamkaçıcak delik arıycak zaten o zaman..
paris birde bebek allahın izni ile doğmadan halletmen lazım taşınma işini...bebek olunca artık uyku falan yok size..
bebeğin gideri 400 lirayı bulabiliyo takviye mama falanda verirsen canım..eşin işten çık demez bence yani mantıklıysa demez birde bakıcak birini bulmuş dua etmesi lazım annene ..
erkek millet kalın kafalı olabiliyor..
yazı var kışı var bebiş üşümeden annene bırakırsın yakın olsa yada o size gelir..
canım çok memnunum tezgah süper tavsiye edrim...leke tutmuyor..sıcak koy hiç bir şey olmuyor ..inşallah cry aslında ben mermeri kullanıyordum memnundumda sıcakta konabiliyordu en güzeli de musluk bütündü metal değildi ama işte kanser etkisi olunca hemde mutfakta çimi etrafımda kimsede kullanan olmadı inşallah memnun kalırım dayanıklımı gerçekten sen memnunmusun
o ustayı yakalayıp almak lazımdı önemli olan çokluğu azlığı değil cry doğru iş yapmamaları zarar vermeleri derler ya hani sanki gavur malı
bencede
genç kızkenki halimle şu an yüzde yüz değiştim diyebilirim canım..fazla sorumluluk almak herşeyden önce birde aile ilişkileri yıpratıcı...parisim bence boşuna sıkıntı yapıyorsun güzelce anlattınmı anlayacaktır mantıklı olarak açıklamasını yaparsan olumsuz cevap almazsın diye düşünüyorum ama şuan ççok erken neden gitmek istemiyor eşin kendi evnizmi kiramı oradamı büyümüş onu oraya bağlayan nedir
cry evlenince duruluyor insan işte durulmak zorunda kalıyor
suskun bisikleti evdemi kullanıyordun sokağa çıkmıyormuydun
parisim bence boşuna sıkıntı yapıyorsun güzelce anlattınmı anlayacaktır mantıklı olarak açıklamasını yaparsan olumsuz cevap almazsın diye düşünüyorum ama şuan ççok erken neden gitmek istemiyor eşin kendi evnizmi kiramı oradamı büyümüş onu oraya bağlayan nedir
cry evlenince duruluyor insan işte durulmak zorunda kalıyor
suskun bisikleti evdemi kullanıyordun sokağa çıkmıyormuydun
ayy allah başka sıkıntı vermesin eşin mecbur kalıcakki zaten hazır ücretsiz bakan biri var sende çalışacaksın...mandişim hani başından beri bu sorun var diyorum ya bizde bu seferde ikna olmaz diye sıkıntı yaptım ama belki bebiş için yumuşar inşallah...
eşimin teyzesigilde bizimle aynı sitede oturuyor onlar yaklaşık 10 yıldır oradalar eşimin oraya bi aşinalığı var sitedeki herkesi tanıyor neredeyse ama onu oraya bağlayacak ne olabilirki:44: bazen diyorum ex aşkın falanmı var diye imalarda bulunuyorum ters ters bakıyo
evde kendimizin krediyle aldık kredi ödüyoruz şuan
annemgilin yanına gidersek burayı kiraya verip oradan kiralık bi ev bulacağız eşimde kendi evim varken ne diye kiraya çıkayım diyodu o zamanlarbenim mutsuzluğumu göremiyor o evde
diyeceksinizki o zaman niye evi oradan almaya razı oldun evet öyle bi aptallık yaptım çünkü benim işyerim bu aldığımız eve çok yakın bi yere taşınacaktı o zamanda bu ev satılıktı oh ne güzel rahat gider gelirim diye düşündüm ama düşündüğüm gibi olmadı işyerini oradan tutmaktan vazgeçtiler bizde evi almış bulunmuştuk o zaman işte bu sebeple öyle bi hataya düştüm vakti zamanında keşke zamanı geri çevirsem
ayy allah başka sıkıntı vermesin eşin mecbur kalıcakki zaten hazır ücretsiz bakan biri var sende çalışacaksın...
ama eşin ev sizin olduğundan hemen çıkamıyor herhalde..:44:
yüksek sesle müzük dinledim kızken şimdi çoğu zaman kafam çekmiyor..mandalinam sen kaç yaşındaydın..
sanırım o sebeple inatlaşıyo benle
bakalım zaman ne gösterecek
bi bebişimiz tutunsunda bize inşallah Allahın izniyle o zaman ne olacak bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?