Ölümüne Geyik Topiği :-))

hayat çeyiz hazırlığı yapıyormusun

evet tatlım yavaş yavaş kendi çapımda yapıyorum,, mesela en son çeyiz seti aldım bu karacnın herşeyi içinde olan takınları varya ondan,,şimdide küçük ev aletleri ne başlamak istiyorum ama çok ta almam herhalde aslında para birikimi yapmak daha iyi her ay bi altın alabilsem keşke sözlenince falan alırım tümden,,

sen nası yapmıştın çeyiz olaylarını,,,

günaydınnnn canlarım;

evden çıkmadan bi bakiim dedim size neler ediyorsunuz bakem kim sözleniyormuş hayaaaattttt kısss

ben çeyiz olayını sevmiyorum onlara yatırılcak paranın altın yapılıp kenara konulması ev filan tutulunca herşey birbirine uygun ortak zevkler yeni çıkan ürünlerden filan almak için birikim taraftarıyım ama beni dinleyen hiç olmadı annemle teyzem yıllardır biriktirdiler ben bağırdkça şimdi kıyıpda atamıyorum hepsi yeni şeyler mecbur rengarenk uyumsuz oluyor mesela banyonun ne renk olacağını biilmezsin hoşuna giden bonya takımı bornaz filan alırsın ama ilerde tam tersi renklerde banyon olur al işte uyumsuz bir görüntü hemde her gün yeni bir şey çıkıyor daha kullanışlı daha güzel bence birikim ama işte birikimde zor oluyor birşey alınmışsa mecbur ödüyorsun bedelini ama her ay o parayı kenara koyamıyorsun harcıyorsun

günaydınnnn canlarım;

evden çıkmadan bi bakiim dedim size neler ediyorsunuz bakem kim sözleniyormuş hayaaaattttt kısss
ahh kuzum inşallah bigün burda kızlar beni istemeye geliyolar,, sözleniyorum diye müjde veririm size ama daha yoookkk =((

aynen katılıyorum canım hiç gerek yok ama benimde annem ve yengem işte evlenirken hepsine para yetmez al koy kenara diyip duruyooo,,, biz bide çeyiz asarız burda eş dost gelir çeyizin az mı çok mu bakar,, vıdı vıdı yaparlar,,,

sokmadım evime kimseyi kime ne benim eşyamdan müzemi burası ya bir kişi giremedi evime
vardır öyle çeyiz görmeye çoluk tombalak gelip hıh şunun danteli ince basit aa şunun çeyizinde şu eksik lan sanane bak kendi evine ya

günaydınlar ne kaynatıyonus bakem?

hoşgeldin günaydın flocke

çeyiz sermek çeyiz hazırlamak hele çeyiz görmeye gelen gacıların muhabbetleri bööö

hıııhh geldin mi flocke eskiden dajha sık girerdin noldu bekennn
okullar tatile girdi ya,bizim uyanma saatleri de hepten kaydı.evi derle topla kahvaltı filan derken ancak bu saatlerde girebiliyom....bu sene kaynanam da okula başlıyo.haftaya hatta......alışana kadar okula,ona eşlik etcem.haftaya daha zor girebilcen anlican.....

Kelebek , mandiş, Flocke, hayatcan selam fıstıklar.

Uykum halen var ama uyabilsem çok daha mutlu olacağğum niiniii istiyorum

kayınvaliden ne okuluna gidiyo kız işin ne zor senin kaç kişiyle uğraşıyon,,,

hoşgeldin günaydın flocke

çeyiz sermek çeyiz hazırlamak hele çeyiz görmeye gelen gacıların muhabbetleri bööö
annem daha çocukken başlamıştı bu çeyiz faslına....yok danteller,nevresimler cartlar curtlar....bazen beni hemen evercek gibi geliyodu bana...bi dantel yapışı vardı,kendini otomatiğe bağlıyodu resmen....trans halinde olurdu resmen....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…