- 16 Şubat 2011
- 7.724
- 35
- 358
uyumam lazımkzılar benim gözümden uyku akıyor
okullar tatile girdi ya,bizim uyanma saatleri de hepten kaydı.evi derle topla kahvaltı filan derken ancak bu saatlerde girebiliyom....bu sene kaynanam da okula başlıyo.haftaya hatta......alışana kadar okula,ona eşlik etcem.haftaya daha zor girebilcen anlican.....
Kelebek , mandiş, Flocke, hayatcan selam fıstıklar.
Uykum halen var ama uyabilsem çok daha mutlu olacağğum niiniii istiyorum
valla hayır olsun olabilimi olabili belkiiii,,,,,
günaydın sultanım,dün uyuyamadın mı?Kelebek , mandiş, Flocke, hayatcan selam fıstıklar.
Uykum halen var ama uyabilsem çok daha mutlu olacağğum niiniii istiyorum
şimdiki çocuklar çok fena bence ilk gün ilk saat alışır flocke
nerde bizim zamanımızdaki çocuklar
okula başlayalı bir ay olmuş annem hala okul bahçesinde bankta oturuyor her ders tuvalete diye izin alıp anneme bakıyorum bir gün yok heryeri aradım yok başladım bağıra bağıra ağlamaya okun arka bahçesine kadar gitmişim orada ağlıyorum bütün hocalar ayaklandı millet derste ben bahçede bağırıyorum anneeeee
ninni de kuzuma ninni ninnide ninni uyusunda büyüsün dandinai danininini
ben bilmem hanımlar diyor
annem daha çocukken başlamıştı bu çeyiz faslına....yok danteller,nevresimler cartlar curtlar....bazen beni hemen evercek gibi geliyodu bana...bi dantel yapışı vardı,kendini otomatiğe bağlıyodu resmen....trans halinde olurdu resmen....
benim ilk günüm daha beterdi....annem tatilinden vazgeçemediği için,okula 1 hafta geç başlamıştım...herkes birbirinle tanışmış,kanka olmuş bi ben armut gibi orda ööle kalmıştım....şimdiki çocuklar çok fena bence ilk gün ilk saat alışır flocke
nerde bizim zamanımızdaki çocuklar
okula başlayalı bir ay olmuş annem hala okul bahçesinde bankta oturuyor her ders tuvalete diye izin alıp anneme bakıyorum bir gün yok heryeri aradım yok başladım bağıra bağıra ağlamaya okun arka bahçesine kadar gitmişim orada ağlıyorum bütün hocalar ayaklandı millet derste ben bahçede bağırıyorum anneeeee
günaydın sultanım,dün uyuyamadın mı?
Hayır zihnim durmuyor ki. bir dursa. uykuya dalıcam.zihnime iki tokat
taaa çocukluğumdan beri derdim:'anne,dantel yapma,ben dantel sevmiyom.' cvp hep belli olurdu:'büyüyünce seversin!'al benimkini tüm mahalle otururlardı sokakta takıdı takıdı hepsi çalışırdı çeyize gözlerinize yazık anam hepsinden öte insan yıkamak istemez bunları ardından ütüsüde var nasıl bir heves anlamıyorum
benim ilk günüm daha beterdi....annem tatilinden vazgeçemediği için,okula 1 hafta geç başlamıştım...herkes birbirinle tanışmış,kanka olmuş bi ben armut gibi orda ööle kalmıştım....
taaa çocukluğumdan beri derdim:'anne,dantel yapma,ben dantel sevmiyom.' cvp hep belli olurdu:'büyüyünce seversin!'
sonunda büyüdüm,anneme hala dantel sevmediğimi,yaptıklarından sadece sehpa üstü 1-2 tane alacağımı,gerisini almayacağımı söyledim...çok fena bozulmuştu!
almadım da çoğu şeyi...allah aşkına,napiim ben havlu kenarı dantellerini yaaa????
suskun ailecek yada arkadaşlarınla bir tatil ayarla bence sıkı bir tatil iyi gelir
kahve iç sultanım....açılırsın kesin.ben bir dolaşıp geleyim. bizim patronandan izinliyim zati ben bir ihtiyaç molası vereyim.Uyku ve dinlenme molası yine gelirim fıstıklar
sen baya bi tutukmuşsun mandalinam.....ben 1-2hafta sonna ortalığın tozunu attırıyodum sınıfta....senin mazeretin varmış flocke ben 3. sınıfta yada 2. sınıfın sonunda bir iki kişiyle sohbete girebildim
taaa çocukluğumdan beri derdim:'anne,dantel yapma,ben dantel sevmiyom.' cvp hep belli olurdu:'büyüyünce seversin!'
sonunda büyüdüm,anneme hala dantel sevmediğimi,yaptıklarından sadece sehpa üstü 1-2 tane alacağımı,gerisini almayacağımı söyledim...çok fena bozulmuştu!
almadım da çoğu şeyi...allah aşkına,napiim ben havlu kenarı dantellerini yaaa????
ya ama yazık değil mi annenin emeklerineeeee
kahve iç sultanım....açılırsın kesin.
kıs ben onu uyarmıştım....konuşabildiğimden beri bu dantel yapar,ben de sevmediğimi söylerdim...daha nası anlatabilinirdi bilmiyom....ya ama yazık değil mi annenin emeklerineeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?