Ölümüne Geyik Topiği :-))

şimdiki çocuklar çok fena bence ilk gün ilk saat alışır flocke
nerde bizim zamanımızdaki çocuklar
okula başlayalı bir ay olmuş annem hala okul bahçesinde bankta oturuyor her ders tuvalete diye izin alıp anneme bakıyorum bir gün yok heryeri aradım yok başladım bağıra bağıra ağlamaya okun arka bahçesine kadar gitmişim orada ağlıyorum bütün hocalar ayaklandı millet derste ben bahçede bağırıyorum anneeeee

Kelebek , mandiş, Flocke, hayatcan selam fıstıklar.

Uykum halen var ama uyabilsem çok daha mutlu olacağğum niiniii istiyorum

ninni de kuzuma ninni ninnide ninni uyusunda büyüsün dandinai danininini

valla hayır olsun olabilimi olabili belkiiii,,,,,

ben bilmem hanımlar diyor

Hayır zihnim durmuyor ki. bir dursa. uykuya dalıcam. zihnime iki tokat

Esneye esneye az kladı ağzım ayrılacak...

al benimkini tüm mahalle otururlardı sokakta takıdı takıdı hepsi çalışırdı çeyize gözlerinize yazık anam hepsinden öte insan yıkamak istemez bunları ardından ütüsüde var nasıl bir heves anlamıyorum

benim ilk günüm daha beterdi....annem tatilinden vazgeçemediği için,okula 1 hafta geç başlamıştım...herkes birbirinle tanışmış,kanka olmuş bi ben armut gibi orda ööle kalmıştım....

taaa çocukluğumdan beri derdim:'anne,dantel yapma,ben dantel sevmiyom.' cvp hep belli olurdu:'büyüyünce seversin!'
sonunda büyüdüm,anneme hala dantel sevmediğimi,yaptıklarından sadece sehpa üstü 1-2 tane alacağımı,gerisini almayacağımı söyledim...çok fena bozulmuştu!
almadım da çoğu şeyi...allah aşkına,napiim ben havlu kenarı dantellerini yaaa????

ben bir dolaşıp geleyim. bizim patronandan izinliyim zati ben bir ihtiyaç molası vereyim.Uyku ve dinlenme molası yine gelirim fıstıklar

benim ilk günüm daha beterdi....annem tatilinden vazgeçemediği için,okula 1 hafta geç başlamıştım...herkes birbirinle tanışmış,kanka olmuş bi ben armut gibi orda ööle kalmıştım....

senin mazeretin varmış flocke ben 3. sınıfta yada 2. sınıfın sonunda bir iki kişiyle sohbete girebildim

ya ama yazık değil mi annenin emeklerineeeee

benimkide aynı şeyi derdi tek fark çul çaput istemiorum dediğimde çoktan getirip evime dizmiş sermiş oluyor

ya ama yazık değil mi annenin emeklerineeeee

yapmasınlar emek vermesinler ozaman

kahve iç sultanım....açılırsın kesin.

Hazır uykum gelmişken gizliden kıvrılayım şekerleme yapayım. zati iş yok ... Allah sabır versin malesef maddi açıdan kötü bir döneme giricem...ŞU işleirm bir toparlansa...Onda da ilerleme yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…