ben bir dolaşıp geleyim. bizim patronandan izinliyim zati ben bir ihtiyaç molası vereyim.Uyku ve dinlenme molası yine gelirim fıstıklar
iş durumları nedeniyle ben bu hafta olabilir. Maddi açıdan zor biraz. Ama ben bir ankara -istanbul turu yapmayı düşünüyorum
kıs ben onu uyarmıştım....konuşabildiğimden beri bu dantel yapar,ben de sevmediğimi söylerdim...daha nası anlatabilinirdi bilmiyom....
toplaşalım tabe....bööle muhabbet daha güsel oluyo.flocke sende şeytan tüğü mü var sen gelince hepimiz doluşuyoruz,,,
yok aynı eziyeti ablam da yaşadı....onun almadıklarını kalktı bi de benim çeyizime ekledi.....anlatamazdık ki....dinlemiyodu,laf belliydi:BÜYÜYÜNCE SEVERSİN!evin tek kızımısın yoksa,,,,
nereye gidiyorsun kelebek hoşgeldin günaydın
taaa çocukluğumdan beri derdim:'anne,dantel yapma,ben dantel sevmiyom.' cvp hep belli olurdu:'büyüyünce seversin!'
sonunda büyüdüm,anneme hala dantel sevmediğimi,yaptıklarından sadece sehpa üstü 1-2 tane alacağımı,gerisini almayacağımı söyledim...çok fena bozulmuştu!
almadım da çoğu şeyi...allah aşkına,napiim ben havlu kenarı dantellerini yaaa????
sen baya bi tutukmuşsun mandalinam.....ben 1-2hafta sonna ortalığın tozunu attırıyodum sınıfta....
ya kızlar insan kaderini değiştirebilir mi yani hani insanın alnına ne yaşayacağı , ne göreceği yazılıdır ya ,,, insan duayla kaderini değiştirebilir mi,,,????
bak bizde bi adet vardır kelebek,kız çocuğu doğduğu zaman,her yıl ona bi tene altın alınır.bu evlenene kadar sürer gider.bu altınlar kız evlenince kırmızı kuşağa dikilir ve gelinliğinde beline bağlanır.flockem:82::82::82::82:
ben hepsini söküp attım bir kaç tane anacuğumun hatırına 11 senedir dolap bekleye bıraktım hiç yok şöyle dantelli dediğinde gösterip yerine kaldırıyorum
herhelde onları 20-30 sene daha kullanabilirim sanırsam
bak bizde bi adet vardır kelebek,kız çocuğu doğduğu zaman,her yıl ona bi tene altın alınır.bu evlenene kadar sürer gider.bu altınlar kız evlenince kırmızı kuşağa dikilir ve gelinliğinde beline bağlanır.
altınlara itiraz ettim mi?yooo,hepsini aldım...
ben de3 disiplinsizlikten çok boylamışımdır müdüriyeti....içime kapanıklığımı aşmak için her çeşit sosyal ve spor aktivitelerinde yer aldırıldım sonuç orta sonda bir açıldım disiplin den karakollardan toplandım okul müdür dedemin kankisi olmasıydı tastiknameyi kaç defa elime almıştım suç bende değil ne güzel içe kapanık sessiz sakin birşeydim ne istediniz benden :)
ya da ben 18imde değil de 30umda evlenseymişim he he.....enemmm ne kaa güsel bir adetmiş çok beğendim...
keşke bu adeti 30 sene önce duysaymışız...
duanız olmasa ne ehemmiyetiniz var? furkan suresi 77. ayet...
yani kader dediğin şey hayatım senin aklınla vereceğin kararların sadece rabbim tarafından önceden bilinmesi ve evet duanla her şeyi değiştirebilirsin.
amin,hepimizin hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inşallah....inşallah dualarım (dualarımız) kabul olur,,,,
ya da ben 18imde değil de 30umda evlenseymiim he he.....
seninki genem ii,benimki aile planlamasına dahil karışıyodu en son....ahh anneler annler birde kızlarını dinleseler daha az yorulcak daha az üzülceklerde
dün arıyorum annemi abime söylede evi rengini değiştirmek istiyorum boyasın diye cevaba bakın hayır o renk güzel ben seviyorum evi açtı değişmeyecek öyle kalacak cins cins şeyler çıkarma boyası iyi öyle kalacak
telefonun diğer ucundan avazım çıktığı kadar anneeee diye bağırıyordum çünkü susmadan devam ediyor anne anne diye sakince dedikçe susturmaya çalıştıkca susmuyor bastım çığlığı sustu o ev benim ben yaşayacam karışma dedim bu sefer de üzüldü kırıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?