Ölümüne Geyik Topiği :-))

ben bir dolaşıp geleyim. bizim patronandan izinliyim zati ben bir ihtiyaç molası vereyim.Uyku ve dinlenme molası yine gelirim fıstıklar

uyuyamazsınki ses ışık uyutmaz sade bir Türk kahvesi hımmm

iş durumları nedeniyle ben bu hafta olabilir. Maddi açıdan zor biraz. Ama ben bir ankara -istanbul turu yapmayı düşünüyorum

istanbul bana yakın geldinmi banada da uğra

nereye gidiyorsun kelebek hoşgeldin günaydın

anacuğuma gidiyorum mandişimmm misafir gelcekmişte...

flockem:82::82::82::82:

ben hepsini söküp attım bir kaç tane anacuğumun hatırına 11 senedir dolap bekleye bıraktım hiç yok şöyle dantelli dediğinde gösterip yerine kaldırıyorum
herhelde onları 20-30 sene daha kullanabilirim sanırsam

ya kızlar insan kaderini değiştirebilir mi yani hani insanın alnına ne yaşayacağı , ne göreceği yazılıdır ya ,,, insan duayla kaderini değiştirebilir mi,,,????

sen baya bi tutukmuşsun mandalinam.....ben 1-2hafta sonna ortalığın tozunu attırıyodum sınıfta....

içime kapanıklığımı aşmak için her çeşit sosyal ve spor aktivitelerinde yer aldırıldım sonuç orta sonda bir açıldım disiplin den karakollardan toplandım okul müdür dedemin kankisi olmasıydı tastiknameyi kaç defa elime almıştım suç bende değil ne güzel içe kapanık sessiz sakin birşeydim ne istediniz benden :)

ya kızlar insan kaderini değiştirebilir mi yani hani insanın alnına ne yaşayacağı , ne göreceği yazılıdır ya ,,, insan duayla kaderini değiştirebilir mi,,,????

duanız olmasa ne ehemmiyetiniz var? furkan suresi 77. ayet...

yani kader dediğin şey hayatım senin aklınla vereceğin kararların sadece rabbim tarafından önceden bilinmesi ve evet duanla her şeyi değiştirebilirsin.

bak bizde bi adet vardır kelebek,kız çocuğu doğduğu zaman,her yıl ona bi tene altın alınır.bu evlenene kadar sürer gider.bu altınlar kız evlenince kırmızı kuşağa dikilir ve gelinliğinde beline bağlanır.
altınlara itiraz ettim mi?yooo,hepsini aldım...

enemmm ne kaa güsel bir adetmiş çok beğendim...

keşke bu adeti 30 sene önce duysaymışız...

ama olurda bi kızım olursa bu adeti ben uygulayiim beğendim ben bu fikri....

ben de3 disiplinsizlikten çok boylamışımdır müdüriyeti....
müdür bağırırdı:'kızım niye böölesin?' cvp verşrdşm:'hocam ben istemedim bööle olmayı,koşullar beni sizin önünüze getirip duruyo...ben ne ediim?!'

inşallah dualarım (dualarımız) kabul olur,,,,

ahh anneler annler birde kızlarını dinleseler daha az yorulcak daha az üzülceklerde

dün arıyorum annemi abime söylede evi rengini değiştirmek istiyorum boyasın diye cevaba bakın hayır o renk güzel ben seviyorum evi açtı değişmeyecek öyle kalacak cins cins şeyler çıkarma boyası iyi öyle kalacak
telefonun diğer ucundan avazım çıktığı kadar anneeee diye bağırıyordum çünkü susmadan devam ediyor anne anne diye sakince dedikçe susturmaya çalıştıkca susmuyor bastım çığlığı sustu o ev benim ben yaşayacam karışma dedim bu sefer de üzüldü kırıldı

ne güzel adetmiş o öyle düğünümden önce duysaydım annemi sıkıştırırdım adet bu yapın yada diğer adetleride bırakın

seninki genem ii,benimki aile planlamasına dahil karışıyodu en son....
komşu sormuştu bigün,daha kız ortalıkta yokken:'başka bi çocuk daha düşünüyon mu?' tam evet,bi kızım olsa çok güzel olur diyecektim ki,annem araya girdi:'hayır,bi tane yeter,iyiler bööle!':26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…