yok beni kimse önermemiş
daha sizin kadar tanınmıyom demek ki kk da
ben takip ediyordum eski konularını hoşuma gitti benim...
hmmm,meg'i tanıyom,sempatik bi üye...kabul edebilirim aslında.eften püften şeyler soruyolar...gel mandalinam birlikte kabul edek....
kebelek sen mi önerdin hele???sen önermedin mi bizi
bilemedimki eften püften demi yedi ceddimi ortaya koymazlar dimi sana güvenip kabul edeyimmi
kıs bekle,belkim sıradasındır.....üzülme hemen...
kebelek sen mi önerdin hele???
hadi kabul edek mandalinam,cevaplamak istemediklerimiz için kalkıp bize elk. vercek değiller ya,destere filmü değil ki bu....
tamam flockede pisikolojik destere yaparlarsa çok korkuyorum
eee ne etcekler şincük?derin bi sessizlik oldu,kimse dönmedi.özelden mi link atcekler?ben abone değilim ki o topiğe,nası bulcekler beni?benim sorulardan nası haberim olcek?herkeşcikler sevdiği tanıdığı kişileri öneriyo biz kusur mu kalaydık..
kabul ediverin gari kısss soru sorcez size ne güzel olur...
yok kıs ne üzülcem ben soru sorcem sizeee kabul ediverin de...
kıs mandiş var ya korkulur senden kızım gizli gizli öneriyom hemen çakıyon sende
ne edem herkes öneriyor ben de dedim canlarımı öneremm...
mandiş-can,ben kabul ettim gari.yannız bırakma beni,sıkıca tut elimi...
herkeşcikler sevdiği tanıdığı kişileri öneriyo biz kusur mu kalaydık..
kabul ediverin gari kısss soru sorcez size ne güzel olur...
eee ne etcekler şincük?derin bi sessizlik oldu,kimse dönmedi.özelden mi link atcekler?ben abone değilim ki o topiğe,nası bulcekler beni?benim sorulardan nası haberim olcek?
telefondan kimse tıslamicek demi korku filmlerindeki gibi?
ii madem,oyu toplarsam bi dahakine muhtarlık seçimi için gereken egoya sahip olurumyok daha anket yapılıp herkesin fikri alınacak ankette en çok oy alan o haftanın konuğu oluyor sonra link verip seni çağırırlar...
he he göz önüme geldi şincik....senden iyi muhtar mı bulacaklar... olursun tabee
kaynanan da yardımcı olur, kafanızı kızdıran sorunlar karşısında geçer karşılarına anneme düzgün davranın yoksa kaşınızı yırtarım bak derse sorunlar hallolabilir kanımca
bi telaş içinde ki sorma....habire çantamı ne zaman alcen,ayakkabılarımı ne zaman alcen diip duruyo.bu hafta sonu büyük alışveriş var....kaynanan napıyo bu arada heyecanlı mı okula başlıcak diye...
ayy siz haftaya başlıcanız bide...
kelebeğim benim çıkmam lazım artıkın....goncagülüm yimağa gelecek.sonna görüşürüz genem....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?