Ölümüne Geyik Topiği :-))

yafff burcum nirelerde yaff bayramdan önce bir kayboldu acep tatile falan mı çıktı ki merak ettim...

beynel yok cry yok burcu yok two yok
eksik çok

kelebek niye kabul etmedin hııııı

bir topicten üç kişi fazla olur dedimm ben haftaya kaliim en iyisi bide tek oy kullanma şansımız varmış ben ikinizede oy vermek istiyodum yaa ...:95::95::95:

bir topicten üç kişi fazla olur dedimm ben haftaya kaliim en iyisi bide tek oy kullanma şansımız varmış ben ikinizede oy vermek istiyodum yaa ...:95::95::95:

çokk gerideyiz çalışma yapıp oy toplamalısın kelebek bilemem artık kaybetmeye dayanamayıp intihar edersem sonra

cimcime benim ne suçum var ya ben ne yaptım cehenneme yolluyorsun beni

herkeslerde üzerine alınıo...ben hemşireler için dedim anacım..ordaki şikeyet ettiğim hemşirelere dedim siz alınmayın.... nabersiniz naporsunuz bakem...suskunum noldu kız ayrıldınmıki ben ne kaçırdım görüştnmü neler oldu anlamadım...flocke oyum sanaydı ablam şeffaf oda ne onuda bilmiomya inş hayırrlı olar

yağmurlukluk kim ne kadar merak edeni var neyi kaçırıyorum acaba

kelebek haftaya sensin hazır ol canım iuuuuu

cimcime geçmiş olsun yavrun nasıl şimdi

şşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş mandalinam,diğerleri duyup alınmasın gari,oyum sana...

teşekkürler cimcimem,merakla bekliyom ben de....

memleketi kadınlar yönetse keşke,bak ni güsel oluyo,al gülüm ver gülüm....

kadından yönetici olmaz birde çok kadının olduğu yerde çalışılmaz bunu öğrendim 8 yıllık iş hayatımda

kimseyi tanımıyorum ki senin kadar flocke gözümü ısırdım tıkladım bende

yağmurlukluk kim ne kadar merak edeni var neyi kaçırıyorum acaba

kelebek haftaya sensin hazır ol canım iuuuuu

cimcime geçmiş olsun yavrun nasıl şimdi

iyidir inş..uyku uyanıklık halinde sıçramaları hariç herşey normal bakalım her yönden şikayetimi bildirdim sonuca göre hareket edicez..amaaan şeffaf oda insanın özellerini döküyosa abowww hiç almıyım gerçi bende dökülmedik kalmadıda okadar kalsın..flocke hadi hayırlısı ablam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…