Ölümüne Geyik Topiği :-))

oj geldin tatlım nasılsın naptın günün nasıl geçti annat bakem

Sabah yürüyüş yaptım. Dairede işleirm vardı...

Öğlene doğru geldim ama kafam çok dağıınıktı siteye girsemde pek ilgilenemiöm yoğunlaşamadım

bemin kini gördüm nette. profilini baktım. Aslında msn adresmde yok. Aslında pusuda beklemişdim. Boş durmamış yeni yeni kız arkadşalr eklemiş. Profil foroğrafını değiştirmiş.

Üzüldüm laf söyleyim dedim ne dğişecek ki..

hayır canım.. konuşmadık... sessiz sedasız kaldı şimdide yeni aşkalra yelken açmış

biz netten tanıştık. bitti .. şimdi aynı adrete başka arkadaşlar eklemiş .. sence masumane bir tanışmamı ?

Cimcime hiç sorma şimdi o beni kızdırdıya bend eonu kızdırmak için aynı sitede aynı rumuzla dolanıyorum. ETme bulma dünyası kızdığına eminim. Haha bende onun rumuzunu biliyorum ama başak arumuzla sankim ben çözemiycem :)))

Sen beni takma kızlarla sohbet et. ben senin yasını mı tuyayım dedim..

Lafım da hazır. ha.. sorarsa da o bana sende kapat bend ekapatayım dedimşdi tanışıp anlaştıktan sonra şimdi başka rumuzla geizyor. sorarsa diyeceğim aynı kişiyle tanışma talebi gönderme diye yaptım. hem sana iyilik oldu. demeyi düşünüyorum...

ALlahım kızdığına adım gibi eminim :)))

Mandişim yok yazmadım sadece o bana yaptı gördüm şimdi sıra bende.. bende farklı bir yolla yapıyorum..

hakketen çok saf biri :)) ben mi cinim :)) bir de altında yeni üye yazıyor.. 2-3 gün sonra takip etmey başlar :))

kızdırdılar kafamı başlıcam şimdi arkadaşlarınada işinede facesinede hey allahım..hemşirenin sinirini bunlardan çıkarıcam sonunda..sultan sen gözden çıkar canım onu çıkar süründür hek ediyo böyleleri..hoş geldin flockem..

benim eski arkadaşım bir sitede de.. aynı istede faklı bir rumuz almış. ona gülerim. bende aynı rumuzla dolanıyorum.. kızacak eminim :)) biraz takip edecek ondna da eminim.. ama o kadar da belli olmaz ha resmen benim diye bağırıyor:))

hoşbulduk,kimi dövüyos???ben de varım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…