Ölümüne Geyik Topiği :-))

ohh çok şükür tatlım önemli olanda yavrunun iyi olması onlarda allahından bulsun artık dicek başka bişey yok ,,,

ben iyiyim nolsun aynı tas aynı hamam devam yani,,,

bu aralar bizde bayabi değişiklik var hergün birşeyler oluyo birşeyler duyuyorum valla bazısı sevinç bazısı üzüntü geliyo gidiyo işte ama bu ara hedeflerime ulaşmak için çabalıyorum sonundada bir bebek var inşallah bakalım koç burcuna denk getirebilirim inş...

nee yani 2.mi düşünüyosunuz,, kız alemsin bide burcunu mu hesaplıyosun,,,

nee yani 2.mi düşünüyosunuz,, kız alemsin bide burcunu mu hesaplıyosun,,,

eşim tek oğlan 3kız 1 oğlan annesine şikayet edermiş bana niye erkek kardeş vermedin arkadaşım olurdu diye.hep onun eksikliğini yaşar..bende hep bir abim olsun isterdim ama 2kız kaldık..çok çocuğum olsun kalabalık aile olalım istiyorum oğlanlar olsun kızım olduğu gibi oğlumda olsun illaki bir abi farklı oluyor inan sanki sahip çıkıyor seni kolluyor yardım ediyor destek oluyor büyüyünce gibime geliyo.bir kızım var çok tatlı sessiz sakin akıllı maşallah ama oturduğumuz semtte hep yanlızız kimseye güvenemiyorum birtek kayınvalideme git gel git gel evde yanlızız kızımla arkadaşı olsun onunla vakit geçirsin büyüklerle değil yaşıtlarıyla eylensin istiyorum bu yüzden bir bebek daha istiyoruz.eşim aklıma soktu saolsun ama bende burcuna göre ayarlarım kızımıda öyle ayarlamıştım boğa oldu..şimdi koç istiyorum kaçırırsam o ayı yengeç olabilir odamı kaçtı terazi olabilir..böyle yani

valla maddi imkanın varsa ve güzel yetiştireceksen doğurabildiğin kadar doğur derim ben kalabalık aile olmak isterdim doğrusu,,,

şaka şaka 3 en ideali tatlım bütün halarını kullan,,

Son düzenleme:
valla maddi imkanın varsa ve güzel yetiştireceksen doğurabildiğin kadar doğur derim ben kalabalık aile olmak isterim doğrusu,,,

var hamdolsunda ben ameliyat olmak istiyorum önce ama benmki ertele nolur diyo sinir ediyo beni sanki bebeklere onlar bakıyolar.ama onuda şart koşucam bi ben kalkıyosam bi sen kalkıcaksın dicem kızda değiştirmesin dedim bezini ama bidaha doğurursam değiştittiricem

ben kedimi ayağı kesik kanlar içinde yerde kıvranırken buldum arka ayağının teki yok engelli yani uzun zaman ve sabırlı bir tedavi süreci ile çok iyileşti evimin bir üyesi
onu asla sokaklara bırakamam..doğasına bırak diyorsunda insanoğlu onların yaşam haklarını ellerinden alıyorlar..hayvanlarımıza sahip çıkalım onlarca Rabbimizin verdiği canı taşıyorlar canım saygılar..

aslında canım sadece erkek kediler değilde bütün erkeklerin icabına belediye baksa ne olurduuuuuu...erkek savar timi kuralım aramızda:))

doğasına bırak demiyorum doğasında yaşamalı diyorum yani söz ettiğin yaşam hakalrını elinden alan insanların olmadığı yaşamlarından söz ediyorum ütopik bir düşünce benimki belki ama benim gönlüm ondan yana eğer herhangi bir hayvanıda sahiplendiysen bu zamanda önce kısırlaştırmasını aşılamasını yaptırmalısın o hayvanın doğal ihtiyacı çiftleşmek kızan durumlarını takip edip sahte olarak ihtiyacını giderip hayvanı rahatlatcan yada kısırlaştırcan eğer yavrulara bakamayacaksan bakmak istemiyorsan

kızlar merhaba..
bende şeffaf oda oyumu kullanıcam birazdan...
mandalina bende senin gibi düşünüyorum..hayvanlar konusunda..kedimde oldu köpeğimde şimdi oğlum olduğundan hayvan beslemiyorum..
ama bakımı bazen bir çocuğunkinden zor..
kapının önünde su kabı var...hayvanar için koyduk..artan şeyleride çöpün yanına koyuyoruz... böyle işte...
ülkemizde bu konuda hala bir takım eksikler var..
cildinde yaralar olan köpekler tedavi edilmeli..
ama inşallah zamanla olur ..kırsal kesimde onlar kadar perişan yaşayan insanlarımız var hala...
zamnla hepsi düzelir umarım...

hayattta görmek istemediğimiz insanları görmeme şansımız olsa....
gerçekten entirika falan bilmezdim...eşimle evlendim öğrendim..sülalessinden tabi...

evet kendine güvenen bakabilirde ben hiç yaklaşmıyorum kendime güvenim yok evde bakabilcek sabrım ilgim vaktim yok

kırsal kesim değil yanı başımızda şehrin göbeğinde yer yerde var o insanlar hangi birine ne kadar el uzatabiliyoruz ki

geçen gün arkadaşımla konuşuyorduk herkesi ayda 50 tl bir öğrenciye vermesi için ikna etmeye çalışıyormuş tabi samimiyeti olduğuna samimiyeti doğrultusunda söylüyor ailelerin kendini zor geçirdiğini birde evlat okutmanın zorluğunu en azından 50 yl 100 tl bizi zora sokmayacağını ama o öğrenciler için büyük birşey olduğunu kendi yıllarımızı hatırlamamızı falan anlattı bir çok kişisin bulduğu ilk öğrenciye her ay böyle yardım edeceğini söyledi düşündümde o kadar kişi yardımı kabul edip çaba sağlıyorlarsa daha insanlık ölmemiş dedim

hayattta görmek istemediğimiz insanları görmeme şansımız olsa....
gerçekten entirika falan bilmezdim...eşimle evlendim öğrendim..sülalessinden tabi...

keşke

7 aylık ve daha yeni düzeldiği için veterinerler kısırlaştırmadılar belli bir sürenin geçmesini beklediler tamamen düzelmesi için ..ayrıca ben yıllardır sakat hayvanları sahiplenip terapisini yaptırıyorum..karadenzin güzide illerinden birinin hayvanları koruma ve yaşatma derneği en baş üyelerinden biriyim,hayvan hakları için eylemler düzenleyenlerdenim ve böylelikle hayvanlar nezaman aşılanır ne zaman ve hangi şartlarda kısırlaştırılır ve tedavileri ile ilgili en ince ayrıntısına kadar çok iyi bilenlerdeniz arkadaşım..yorumun için teşekkür ederim

bugün çöp kenarına evdeki artan yemeklerden 1 kap koydum hani susarar diyede peynir kapına bolca su koydumm.kadının biri gelip demezmi sen hayvanları doyuracağına insanları doyur..Şaşırdım tuhaf oldum çıkışı hiç olmayıp hakarete varan konuştuğu için ve bende haksızlıklar karşısında deli olduğum için saçlarından aşağıya indirmek zorunda kaldım..kuyruğunu kıstırıp bir kedicik edaysıyla gitti tabi benim yaptığım doğru değil ama damar meselesi..anlamadığım şu bu insanlar hayvanlarla insanları nasıl aynı bir kefeye koyar..yahu bir hayvan ağzından çıkanı yemeğinin artığını yarım kalmış suyunu gücenmeden yer içerde bir insana bunu nasıl yapabilirsin.yemeğim bozulmasın diye hayvana yemek verilirde insana verilirmi peynir kabıyla bir insana su verebilirmisin..anlayamıyorum anlayamıyorumm diyecek bişey bulamıyorumm hay allah yaaa:)))sevgili insanlar lütfen hayvanları insanla bir tutmayın

Gencim güzelim neden yalnızım diyenler buyrun sohbete:)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…