ohh çok şükür tatlım önemli olanda yavrunun iyi olması onlarda allahından bulsun artık dicek başka bişey yok ,,,
ben iyiyim nolsun aynı tas aynı hamam devam yani,,,
bu aralar bizde bayabi değişiklik var hergün birşeyler oluyo birşeyler duyuyorum valla bazısı sevinç bazısı üzüntü geliyo gidiyo işte ama bu ara hedeflerime ulaşmak için çabalıyorum sonundada bir bebek var inşallah bakalım koç burcuna denk getirebilirim inş...
nee yani 2.mi düşünüyosunuz,, kız alemsin bide burcunu mu hesaplıyosun,,,
valla maddi imkanın varsa ve güzel yetiştireceksen doğurabildiğin kadar doğur derim ben kalabalık aile olmak isterim doğrusu,,,
ben kedimi ayağı kesik kanlar içinde yerde kıvranırken buldum arka ayağının teki yok engelli yani uzun zaman ve sabırlı bir tedavi süreci ile çok iyileşti evimin bir üyesi
onu asla sokaklara bırakamam..doğasına bırak diyorsunda insanoğlu onların yaşam haklarını ellerinden alıyorlar..hayvanlarımıza sahip çıkalım onlarca Rabbimizin verdiği canı taşıyorlar canım saygılar..
aslında canım sadece erkek kediler değilde bütün erkeklerin icabına belediye baksa ne olurduuuuuu...erkek savar timi kuralım aramızda:))
kızlar merhaba..
bende şeffaf oda oyumu kullanıcam birazdan...
mandalina bende senin gibi düşünüyorum..hayvanlar konusunda..kedimde oldu köpeğimde şimdi oğlum olduğundan hayvan beslemiyorum..
ama bakımı bazen bir çocuğunkinden zor..
kapının önünde su kabı var...hayvanar için koyduk..artan şeyleride çöpün yanına koyuyoruz... böyle işte...
ülkemizde bu konuda hala bir takım eksikler var..
cildinde yaralar olan köpekler tedavi edilmeli..
ama inşallah zamanla olur ..kırsal kesimde onlar kadar perişan yaşayan insanlarımız var hala...
zamnla hepsi düzelir umarım...
hayattta görmek istemediğimiz insanları görmeme şansımız olsa....
gerçekten entirika falan bilmezdim...eşimle evlendim öğrendim..sülalessinden tabi...
selam kıslar nasılsınız...
Kız beğen butonuda kalkmış insan yönünü değiştirdimi kaypoluverio acık geldinmi dürt dicem ama oda olamaz sen özelden yaz bari geldiğinde sıkılırsan ben gelirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?