Ölümüne Geyik Topiği :-))

kedimeri ama bende amcanın izinden gitcem ölmeden miras yok
bak doğru diyorsun paracıklar bir başladımı çıkmaya peşi sıra gidiyor

kıs o joe'dur....co;cooperation'un kısaltılışı....hani şirketler firmalar vb. şeylerde olur ya hep....

flocke erkek kedide kısırlaştırılır o zaman sırnaşa bile sırnaşmaz olduki sırnaştı sonuç müsbet olmaz zaten bırak hayvan doğal olarak yaşasın sahipleniyorsan bırakma sokağa her türlü ihtiyacınıda gider eğer bırakıyorsan dışarı eee o zaman suçlu arama yavruları bağrına bas yaa aslında bırakın hayvanları özgürce yaşasınlar ya hele köpeklere acıyorum tüm gün bağlı acaba sahibini bağlasak öyle bir gün durabilirmi neyse ağır konular bunlar susayım akşama kadar kedi köpek içindeyim zaten

ay mandalinam ne kadder gaddarsın yaaaaa

cıks gaddar değilim vatandaşın talebi bu flocke

dün biri aradı teyzem açmış telefonu alo dedim kızım evine yılan girdi odaya kilitledim onu gelde al burdan
tamam teyze dedim sen tasmasını tak ben gelir alırım

sen git ormanın içine ev yap hayvanın evini boz yuvasını dağıt sonra el bunu al ee ne yapayım alıp öldür peki yılanda köpekte kedide kendi arasında kurumsallaşsa olsa insanların öldürülmesini talep etse ne olacak

evet mandişş kızların hiçmi suçu yok şimdii ayartıyolar erkeklerii sonrada suçlu erkek oluyo bence hiç bişi tek taraflı diildir dimi amaaa

doğal birşey kedimeri dişi kedi kızana geldimi bebe derecesiyle o dönemi atlattırırsan sokaktaki ne olduğu belirsiz heriflere göz kaş işareti yapmaz

benim kedi free'di...gezer tozar eve geri döner...bahsetmiş olmalıyım zati ondan.kedi neyse de,evde köpek beslemek bana çok meşakatli işmiş gibi geliyo...günde 3 kere dışarı çıkar,yok pati sil yok hayvanı temizle...bazıları hatta salyasını filan akıtır....üstelik kedi gibi değiller,kıçlarını temizlemezler.bana göre değil....ama hayvanın natürünle de oynama taraftarı değilim açıkcası....kediyi kısırlaştırmak onun doğasına müdehale.ha sokak hayvanlarında bunu desteklerim ama ev hayvanında bunun taraftarı değilim.ya eda arkadaşımız gibi bunun bi gün karnı dolu olarak eve geleceğini göze alırım,ya dahiç uğraşmam direk irkek kedi alırım-ki ben şimdiye kadar hep ööle yaptım ve yeni almak istediğim kedinin de en önemli şartlarından biri olarak bunu görüyom....

o teyze biraz zor arınır artıkın....bunnarın öc olayı filan var demi....

aslında ev hayvanlarında gerekli kısırlaştırma eğer satış yapmayacaksan senin erkek kedin elbet serbest olduğu için muhakkak birinin başını yakacaktır eda için zor olan şu 6 yada 7 kediye birden bakmak zorunda kalabilir sokağa salamaz kıyamaz evde zorlanır ne yapcak kaldiki hadi baktı o kalan yavruların bir yıl sonra tekrar yavruları yani flocke ev hayvanına asıl gerekli doğasıyla oynak konusunda evet haklısın ama eğer sahipleniyorsan herşeyiyle üstlenmelisin bAbayıda yavrularından ayırmamalı anneyide hepsine sen bak

o teyze biraz zor arınır artıkın....bunnarın öc olayı filan var demi....

cıks flocke söz ettiği yerde büyük ihtimal su yılanı yada kara yılan filandır zararsız susamış gölge arayan filan birşeydir sadece kırbaç gibi vurur görmedim zaten gitmedikte yanlış yeri aramıştı çünkü benimki tahmin sadece

edanınki cins bir kediyse zaten yavrularını veremez bir yere...ha ilanen belki,hani sevimli bulan olur da alırsa ya da barınaklara bırakabilir....ilk 2 ay zaten onu da yapamaz.anne yavrularını itelemediği sürece onlara bakmak zorunda.öbür türlü hem yavrular ölebilir hem anne sarsılır...
ben kedilerimi hep sokaktan aldım,en asillerin onlar olduklarını düşünüyom çünkü.ama bi pers,ankara,van,ingiliz siyam vs. kedisi edinmek isteseydim zaten bunun başka çaresi yok kısırlaştırırdım.

aslında sıkı takip edip yapay şekilde kızanı atlatmasını yapabilirsin ama sıkı takip ister en kolayı kısırlaştırma
cins de olsa sokak kedisiyle çiftleştiyse talebi azalır barınaklarda doldu taşıyor yenileride açılmıyor zaten
bende siyam kedilerine hastayım kendilerini prens ve prenses sanıyorlar tavırları acayip güzel

sokaktan olacak,tam tekir olacak...
bu kediler aciip zeki,haylaz ve karakterli oluyorlar....kimselere eyvallahları yok.onları istediğin vakit sevemezsin,o sevilme ihtiyacı hissederse yanına gelir...ilginç oluyolar hakketten....aylardır kovalıyom kedileri.bi tene yavru bulsam direk alcam.çöp konteynerlerin ve arabaların altına baka baka bi hal oldum....

Son düzenleme:

koliyle gönderilcek birşey olsa hemen yollardım sana flocke sabah adam 25 tane varmış bakamıyormuş artık anlatıyordu

genelde tırnakları ile halı koltuk gibi şeyleri tırmalarlar flocke evde nasıl tahammül ediyorsun perdelere bile tırmık atanları var

ooyyy cimcimemmm oyyy nassıınnn çocuk nasıl oldu iyi mi biraz daha

şuanda oyyylarını beğen butonuyla beğenmek isterdimiiyim iiyiz nolsun hayat işte..önceki gün şikayetten sonra dün sabah gittim hastaneye raporumuz temiz çıktı çok mutlu oldum..anlatamam orda yaşadıklarımı forumda anlattım ama az önce o cadı hemşire beni aradı tam 20 dk konuştuk ne özürler diliyo nasıl mahcupmuş ay bir üstüne gitmişler bunun doktorun hemşiresi sabahta gelmiş azarlamış felan kadın bide bayağı yaşıda var yani...ben dedim dua edin temiz raporumuz yoksa savcılığa başvurucaktım dedim...öyle işte sonunda özür diledi geçmiş olsun dedi felan kapattık..böyle yani..sen nasılsın

ohh çok şükür tatlım önemli olanda yavrunun iyi olması onlarda allahından bulsun artık dicek başka bişey yok ,,,

ben iyiyim nolsun aynı tas aynı hamam devam yani,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…