Ölümüne Geyik Topiği :-))

hoşbulduk hevuk senin yazıları eşinize ilk nezaman rezil oldunuzdan tanıyorum...Ben hep okurum orayı tam bana göre sayfada flocke ile tanışmak kısmet olmadı artık..

İlk üye oldugumda tanıştım orayla bende
Flockeylede tabi ama gitti bizi terk etti flocke malesef
Bizde yaverleyiz bizimle idare etcen artık

geçen sene babalar gününde babamı kaybettiğimde bir arkadaşım aradı mandalina eşimi kaybbettim diye aynı gün
22 yaşında 3 yaşında bir kız annesi dünyalar güzeli bayan kocasını ilik kanserinden kaybetti hemde nakledilen ilik tutmuşken
aynı gün babamı kaybettim
bir hafta öncesinde amcamı
iki ay öncesinde halamı
ve bir gün sonra halamın kızını

ne sıraya baktı ne yaşa ne duruma nede başka birşeye ama hayat devam ediyor sanki o acılar acı değilmiş gibi devam ediyorum gülmeye sanki o acılar acı değimiş ki bazen özlemiyor değilim yürepim sızlamıyor değil gözyaşlarım yakıp geçmiyor değil ama hayat devam ediyor

hımmss senin yerinede yatarım eşimm kızmazsa tabii çok uyuduğum için bana çürük patates diyo bide uysam lafına bir zayıfım sorma...

Benim kadar kimse uyuyamaz heralde
Karpuz yata yata büyür onunda karına olur yani yatman
Kaç kilosun ki?

İstanbulda işinmi varkine??
Nire gelcen :89:

ayy adını unutum koşuyolu tarafı hababam sınıfının çekildiği yer varya oranın arkasına

hımmss senin yerinede yatarım eşimm kızmazsa tabii çok uyuduğum için bana çürük patates diyo bide uysam lafına bir zayıfım sorma...

benimkide kavun karpuzda yatarak büyüyüor diyor bende diyorum ama ne kadar çok yatarsa o kadar lezzettli olurlar ozaman diyorki ama içleride geçebiliyor bende diyorum senin gibi kabak tadı varmektense

Allah rahmet etsin inşallah Babacının ve diğer vefat eden yakınlarının mekanı cennet olsun..
Mandalinam senin çok büyük acılar yaşadığını biliyorum ama dile getirmek istemediğinide
Keşke bende senin kadar güçlü olabilsem yapamıyorum kendimi kimsesiz hiç bir amacı olmayan varlığıda yokluguda önamli olmayan biri olarakgörüyorum
Bunu düşünmek vazgeçtiğim an hayat yeniden başlıycak ayağa kalkmam lazım ama nasıl...

Son düzenleme:
derdi veren rabbim dermanınıda veriyo dayanma gücünüde veriyo,, nur içinde yatsınlar mekanları cennet olsun,,,,,,,

hepimiz yanlızız canım kimsesisiz sanmaki birilerinin yanında birileri var hepsi çıkarları doğrultusunda iyi yada kötü sonuçta herkez yanlız Allah kimseye kaldıramayacağı yükü yüklemez hevukum sen ezilmek istersen ezilirsin ezilmek istemezsen zaten başındaki çevrendeki herneyse senin baş edemeyeceğin bir şey değil

yawss ne biçim düşünceler bunlar beni allah göndermiş bu topiğee... kızlar pozitif düşünün pakeynnnnn....!!
hayat çok kısa böyle herşeyi takarsak nereye kadar ...nasıl varlığı önemli olmazsın tek başına bir bireysin belki anne olacaksın eşinin yanındaki değerin annenin kardeşlerin ve daha birsürü kişi vardır hepsi için önemlisin unutmaa...
hepimiz değerliyiz ve kadınız en önemlisi o allahım en güzel mutlulukları bize yazmışş

Ay sen bendende fenaymışsın nasıl kıyafet buluyosun ben bişey bulamıyorum kendime göre
34 36 beden giyiniyorum
170 48

hahha 34 beden zara ve mangodan başka bişi olmuyor (ukala sanmayın mali zarara sokyolar)o salaklara para harcamaktan bıktım...bi şöle pazarda volta atıp kendime göre kıyafet buldumu hatırlmamam..!!

Ay sen bendende fenaymışsın nasıl kıyafet buluyosun ben bişey bulamıyorum kendime göre
34 36 beden giyiniyorum
170 48

hahha 34 beden zara ve mangodan başka bişi olmuyor (ukala sanmayın mali zarara sokyolar)o salaklara para harcamaktan bıktım...bi şöle pazarda volta atıp kendime göre kıyafet buldumu hatırlmamam..!!

Öyle ama evlilik çok sarstı beni eşim çok bastırdı kişiliğimi
Hergün kitap okuyan ben herkese çatır çatır cevap veren ben
Haksızlığa asla sesiz kalmayan ben susuyorum herşeye sadece susuyorum konuşmaya takatim yok gibi
Kimseye cevap veremiyorum uzun süre konuşmadım kimselerle içime kapandım ondanmı bilemiyorum
İnsanlarla konuşmak istemiyorum insanlar farklı geliyo hep.Tanıdığım 4 5 insan soguttu beni insanlardan of neyse ben bugün mutlu olucam :81:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…