günaydın hevukum neler yapıyorsun bugün uyumadınmı bu saatlerde gelmezdin
2 saat uzaktayım ama olsun yol işte
günaydın hevukum neler yapıyorsun bugün uyumadınmı bu saatlerde gelmezdin
2 saat uzaktayım ama olsun yol işte
hoşbulduk hevuk senin yazıları eşinize ilk nezaman rezil oldunuzdan tanıyorum...Ben hep okurum orayı tam bana göre sayfada flocke ile tanışmak kısmet olmadı artık..
Seninde tatlım
Bugün hayatın anlamını nekadar kısa oldugunu hayatımdaki olumsuzluklardan güzel yanlar çıkarabilmeye çalışmayı düşündüm
Çünki sadece bugün 3 kez sela okundu hayat çok kısa
Melankolik bir insanım ama artık hüznü mutluluğa çevirmeye çalışıcam..
hımmss senin yerinede yatarım eşimm kızmazsa tabii çok uyuduğum için bana çürük patates diyo bide uysam lafına bir zayıfım sorma...
Uyumadımkiçay içtim baya düzene sokmam lazım düşünüyorumm sabahtan beri
Ya kendime gelirim ya mahar Osmanın yanına düşüne düşüne
İstanbulda işinmi varkine??
Nire gelcen :89:
hımmss senin yerinede yatarım eşimm kızmazsa tabii çok uyuduğum için bana çürük patates diyo bide uysam lafına bir zayıfım sorma...
geçen sene babalar gününde babamı kaybettiğimde bir arkadaşım aradı mandalina eşimi kaybbettim diye aynı gün
22 yaşında 3 yaşında bir kız annesi dünyalar güzeli bayan kocasını ilik kanserinden kaybetti hemde nakledilen ilik tutmuşken
aynı gün babamı kaybettim
bir hafta öncesinde amcamı
iki ay öncesinde halamı
ve bir gün sonra halamın kızını e sıraya baktı ne yaşa ne duruma nede başka birşeye ama hayat devam ediyor sanki o acılar acı değilmiş gibi devam ediyorum gülmeye sanki o acılar acı değimiş ki bazen özlemiyor değilim yürepim sızlamıyor değil gözyaşlarım yakıp geçmiyor değil ama hayat devam ediyor.n
İlk üye oldugumda tanıştım orayla bende
Flockeylede tabi ama gitti bizi terk etti flocke malesef
Bizde yaverleyiz bizimle idare etcen artık
Benim kadar kimse uyuyamaz heralde
Karpuz yata yata büyür onunda karına olur yani yatman
Kaç kilosun ki?
Üzüldüm umarım kötü bişi yoktur....yaverleyiz derken..??:44:
düşünme hevukum icraate başla bence
Allah rahmet etsin inşallah Babacının ve diğer vefat eden yakınlarının mekanı cennet olsun..
Mandalinam senin çok büyük acılar yaşadığını biliyorum ama dile getirmek istemediğinide
Keşke bende senin kadar güçlü olabilsem yapamıyorum kendimi kimsesiz hiç bir amacı olmayan varlığıda yokluguda önamli olmayan biri olarakgörüyorum
Bunu düşünmek vazgeçtiğim an hayat yeniden başlıycak ayağa kalkmam lazım ama nasıl...
pohahha 44 kiloyum ve 3 senedir 1 kilo ne aldım ne verdimm...boyuma göre zayıfım 1.67 boyum...
Allah rahmet etsin inşallah Babacının ve diğer vefat eden yakınlarının mekanı cennet olsun..
Mandalinam senin çok büyük acılar yaşadığını biliyorum ama dile getirmek istemediğinide
Keşke bende senin kadar güçlü olabilsem yapamıyorum kendimi kimsesiz hiç bir amacı olmayan varlığıda yokluguda önamli olmayan biri olarakgörüyorum
Bunu düşünmek vazgeçtiğim an hayat yeniden başlıycak ayağa kalkmam lazım ama nasıl...
İnşallah inşallah şu sıpa bi gelse
Kızartcam poposunu şaplak ata ata.
Ay sen bendende fenaymışsın nasıl kıyafet buluyosun ben bişey bulamıyorum kendime göre
34 36 beden giyiniyorum
170 48
Ay sen bendende fenaymışsın nasıl kıyafet buluyosun ben bişey bulamıyorum kendime göre
34 36 beden giyiniyorum
170 48
hepimiz yanlızız canım kimsesisiz sanmaki birilerinin yanında birileri var hepsi çıkarları doğrultusunda iyi yada kötü sonuçta herkez yanlız Allah kimseye kaldıramayacağı yükü yüklemez hevukum sen ezilmek istersen ezilirsin ezilmek istemezsen zaten başındaki çevrendeki herneyse senin baş edemeyeceğin bir şey değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?