yawss ne biçim düşünceler bunlar beni allah göndermiş bu topiğee...kızlar pozitif düşünün pakeynnnnn....!!
hayat çok kısa böyle herşeyi takarsak nereye kadar ...nasıl varlığı önemli olmazsın tek başına bir bireysin belki anne olacaksın eşinin yanındaki değerin annenin kardeşlerin ve daha birsürü kişi vardır hepsi için önemlisin unutmaa...
hepimiz değerliyiz ve kadınız en önemlisi o allahım en güzel mutlulukları bize yazmışş
ben inanıyorum gelecekler hemde
İnşallah inşallah şu sıpa bi gelse
Kızartcam poposunu şaplak ata ata.
hahha 34 beden zara ve mangodan başka bişi olmuyor (ukala sanmayın mali zarara sokyolar)o salaklara para harcamaktan bıktım...bi şöle pazarda volta atıp kendime göre kıyafet buldumu hatırlmamam..!!
Mandişim herkes kapalı bir kutu. Kimse bilemiyor kimsenin içini ama Allah büyük. derdini veren Allah dermanınıda verir. herkes farklı sınavdan geçiyor. Gülen her yüzün altında ne büyük acılar gizli. bazısı çok belli eder bazısı hiç belli etmez yansıtmaz...
Güzel yüreğinden geçen tüm dilekler kabul olsun...
burda bi ben evli değilim millet evli miray =((
Ben tesettürlüyüm 38 beden herşey malesef eteklerimin kenarları hep pensbazen pensleri açılıyo totomdan düşüyolar tutarak yürüyorum
Bi biraksam toto açıkta kalıcak
Bende yiyom çokkk hemde kocişle bizde aynı konumdayız tencere kapak kızıyorum hadi ben salagım sana noluyo be adam benim gibimi olmalıydın sende diye o benden daha çok yiyo valla ikimizde birbirimizden fenayızaman herkes yoluna tak sepeti koluna hevukum bende çok kazık yedim ama kazık yemeyi sevdiğimden mi enayiliğimden mi bilmem aynı kişiden aynı kazığı defalarca yermi bir insan kocam kurtardı beni bu hayttan dedi hayıryaw dedim sana mı hesap vercem verecen hııııı dedi korktum sustum kabul ettim sonuç kazıkları beraber yiyoruz
hamişmisinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inanmıyorummm
hımmss burda çok güzel mağzalar var senin için okdar güzelki ben bilem hayran kalyom.... gel içini boşaltalım alışveriş manyağı olarak sana eşlik ederdim vaalaa...Ben çıplağım sana uyum sağlarmıyım bilmem ama eşim bana bu neee hiç giyinmeseydin der pohahhahah napeymm annemde çıplaktı öle öğrendik
Bende yiyom çokkk hemde kocişle bizde aynı konumdayız tencere kapak kızıyorum hadi ben salagım sana noluyo be adam benim gibimi olmalıydın sende diye o benden daha çok yiyo valla ikimizde birbirimizden fenayız
:85: Miray inşallah Allah söyletmiştir Nerdeee leylek canın bacaklarını kırıcam bi bize getirmedi bebek herkese bol keseden dagıtıyo..
senide everelim artık ozman aaaaa
Ay ben çıplak kadınları beğenirim evde cıbıldak geziyom en çok cıbıldak şeyler dikkatimi çekiyo hemde olanlarınıda buluyorum
Yok kız uyum sağlarsın zevk zevktir burdada var istanbuldayım emme olmuyo hiçbirşey
Yakın olsak giderdik öyle biri lazım yanıma akşama kadar mağaza gezicek sıkılmıycakk bide çıplak olucak daha ne isterim...
hevukum nedir çilemiz diyorum bazen eşime acaba kazıklı voyvodanın akrabalarıyla arkadaş olduk biz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?