Ölümüne Geyik Topiği :-))

Kız dur o eskide kaldı mutluyum ben bikerim

kızlar herkes evlimi burda tanıyım azcuk sizi pakeynnn...

Benim kociş koca götahyalı...sizlerin nireli pakeyn kocişleriniz....haaa bende iskenderunluyum ama Antalyada yaşıyorum...

Mandişim herkes kapalı bir kutu. Kimse bilemiyor kimsenin içini ama Allah büyük. derdini veren Allah dermanınıda verir. herkes farklı sınavdan geçiyor. Gülen her yüzün altında ne büyük acılar gizli. bazısı çok belli eder bazısı hiç belli etmez yansıtmaz...

Güzel yüreğinden geçen tüm dilekler kabul olsun...

Son düzenleme:
aman herkes yoluna tak sepeti koluna hevukum bende çok kazık yedim ama kazık yemeyi sevdiğimden mi enayiliğimden mi bilmem aynı kişiden aynı kazığı defalarca yermi bir insan kocam kurtardı beni bu hayttan dedi hayıryaw dedim sana mı hesap vercem verecen hııııı dedi korktum sustum kabul ettim sonuç kazıkları beraber yiyoruz

hahha 34 beden zara ve mangodan başka bişi olmuyor (ukala sanmayın mali zarara sokyolar)o salaklara para harcamaktan bıktım...bi şöle pazarda volta atıp kendime göre kıyafet buldumu hatırlmamam..!!

Ben tesettürlüyüm 38 beden herşey malesef eteklerimin kenarları hep pens bazen pensleri açılıyo totomdan düşüyolar tutarak yürüyorum
Bi biraksam toto açıkta kalıcak

Amin canım bende sanal diye açılıyorum
Yoksa normalde görsen burnumdan kıl aldırmıyom sizin kafanızı şişiriyorum
Bunları tanıdığım biri okusa hayatta inanmaz ben olduguma..

Ben tesettürlüyüm 38 beden herşey malesef eteklerimin kenarları hep pens bazen pensleri açılıyo totomdan düşüyolar tutarak yürüyorum
Bi biraksam toto açıkta kalıcak

hımmss burda çok güzel mağzalar var senin için okdar güzelki ben bilem hayran kalyom.... gel içini boşaltalım alışveriş manyağı olarak sana eşlik ederdim vaalaa...Ben çıplağım sana uyum sağlarmıyım bilmem ama eşim bana bu neee hiç giyinmeseydin der pohahhahah napeymm annemde çıplaktı öle öğrendik

Bende yiyom çokkk hemde kocişle bizde aynı konumdayız tencere kapak kızıyorum hadi ben salagım sana noluyo be adam benim gibimi olmalıydın sende diye o benden daha çok yiyo valla ikimizde birbirimizden fenayız
hamişmisinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inanmıyorummm
:85: Miray inşallah Allah söyletmiştir Nerdeee leylek canın bacaklarını kırıcam bi bize getirmedi bebek herkese bol keseden dagıtıyo..

suskun amin canım cümlemizin
ve özellikle seninde tüm dileklerin kabul olur inşallah

ben twyuda beynelide merak ediyorum haberi olan yokmu

Ay ben çıplak kadınları beğenirim evde cıbıldak geziyom en çok cıbıldak şeyler dikkatimi çekiyo hemde olanlarınıda buluyorum
Yok kız uyum sağlarsın zevk zevktir burdada var istanbuldayım emme olmuyo hiçbirşey
Yakın olsak giderdik öyle biri lazım yanıma akşama kadar mağaza gezicek sıkılmıycakk bide çıplak olucak daha ne isterim...

ben başladım çalışmalara dün verdim 2 randevu pazardan beri kocayı sıkıştırdım köşeye istemiyordu zorladım.. maşallah adrenalin doruktaa bakalım bukdar çalışmaya gelir bi bebiş inşallah..

Bende beğenirim ama eşim tepemi attryo yani....ben herkesle uyum sağlarım zatende o konuda pek sıkıntı çekmem...antalyaya gel günü birlik 5 alışveriş merkezini sallayalımm..

hevukum nedir çilemiz diyorum bazen eşime acaba kazıklı voyvodanın akrabalarıyla arkadaş olduk biz

Hehehh kesin kesin Ana tarafı sizden baba tarafı bizle arkadaş kesin
Fatih gibi bi adam olsada haklarından gelse eşimin tam 15 binlira alıcagı var 3 mislide borcu
Alacaklılar sıkıştırıyo alıyo biz alamıyoz hala..Ben alırım aslındada bırakmıyo arayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…