Ölümüne Geyik Topiği :-))

Yakında inşallah Hayatımıda evlendircez musmutlu olucak..
inşallah kuzum ben sizin düğünüzü göremedim ama siz binimkini görürsünüz inşallahhhhhh
hayatı everemiyoruz önce ablasını evermeliyiz

buarada bende adanalı geliniyim
eşimin ablasıda iskenderun

mandalin çok önemli bi noktaya parmak bastın evet çok haklısın önce büyüklerrrr =))

kızlar ben evliliğe uyum sağlıyamadım yani kendimi evli hissetmiyorum nedense anlamadım eşimede söledim...sanki evli diğiliz gibi dedim ...Oda iyi işte sıkılmazsın çabuk dedi geçti...

Hevuk sen gibi yemke döktüremiyom ben iyi yapamayorum yane..

bişi yapınca annem oooo evlisin napıosun artık idrak ett bunu die sallıyo yaaa en çokta ona gıcığımmmm

İnşallah canım
Benim yapmadığım bişe kalmadı valla Amuda bile kalktım ama olmuyo
Tüpte denedim hayırlısı inşallah günlerini tyakip et yumurtlama günlerini bide kafanda o olmasın..
Eşinede söyle tecavüz kaçınılamazsa zevk alsın

aa senin eşin üç bej para bağılamış bizimki dairesini bağış yaptı bu gidişle bir tane daha yapacaz beraber bazen diyorum Allahım işte zenginlik budur ihtiyacı olup olmamasına bakmadan dağıtıyoruz sen bize biz onlara

hayatı everemiyoruz önce ablasını evermeliyiz

buarada bende adanalı geliniyim
eşimin ablasıda iskenderun

iskenderunlu gelin şanslı iyidir bizim oranın insanları oradamı oturyo cnm???sen adanyı sevdinmi ben pek ısınamadım orya 2 kez gittim kalabalık karışık bi şehir..:44:

Son düzenleme:
inşallah kuzum ben sizin düğünüzü göremedim ama siz binimkini görürsünüz inşallahhhhhh

mandalin çok önemli bi noktaya parmak bastın evet çok haklısın önce büyüklerrrr =))

ahh birde seveceği koca bulsam

kaç aylık evlisin miray

Kim demiş iyi yemek yaptıgımı kız eşim ahçı diye evlendim nefret ediyorum yemek yapmaktan yaparsam güzel olur ama sevmiyorum..
Eşimde ahçılığı bıraktı çocuk mağazsında müdür tükkanı var ama evde yapmıyo dükkandan yiyoz bazen...

kız kaçırtıyım mı ablanı?? senin önünü açalım...

kısmet kimin önce ise o gidermiş cnm...sen neredendin cnm?

Bizimlede arkadaş olurmusunuz
Bizde dağıtıyoz evimiz yok olsaydı onuda verirdik kesin..

iskenderunlu gelin şanslı iyidir bizim oranın insanları oradamı oturyo cnm???sen adanyı sevdinmi ben pek ısınamadım orya 2 kez gittim kalabalık karışık bi şehir..:44:

evet orada yaşıyor görümcen memnunda halinden

ben sevmiyorum adanayı bir kere yazı yaz değil kışı kış değil tek güzel yanı kışın yakıt tasarrufu

antalyayı daha çok severim ama alanyayı daha çok marinanın az ilersinde yamaç paraşütü yapmıştım ilk kez acayip güzeldi

Adanalımıydın sen
Adanalı bir eltim var elti diyo ama eşimin halasının gelini onla çok dalga geçiyoruz
Sürekli gündemdeler hergün mutlaka haberlerde yer alıyorlar.
Ama onlar güzel insanlar...

Bende Trabzon'luyum eşimde ama akraba değiliz eşim Akçaabat lı
Biz İstanbulda yaşıyoruz ben doğma büyüme buralıyım eşim de 5 yıl önce gelmiş

dün diyorum hadi geç bebiş yapcaz manyakmısın gitmem lazımmm ben bir hamle nası oldu yaa ben gidiyodum naptın bana dio

benden korkuyor artık pohahhahah heran üstüne atlarım die...Bebiş hayalim olmasa hiçte düşmem üstüne hadi şanslı bakalım sonuç ne olacak.

Bizimlede arkadaş olurmusunuz
Bizde dağıtıyoz evimiz yok olsaydı onuda verirdik kesin..

olur olalım en azından sizede ev verirsek para alırız bedava vermektense az bişiyde olsa almış oluruz iki tarafta mutlu mesut olur

Adanalımıydın sen
Adanalı bir eltim var elti diyo ama eşimin halasının gelini onla çok dalga geçiyoruz
Sürekli gündemdeler hergün mutlaka haberlerde yer alıyorlar.
Ama onlar güzel insanlar...

cıks ben trabzonluyum eşim adanalı

geçen adamın biri karısıı bıçaklamış adanada bizimki diyor akıllı ol

Bende Trabzon'luyum eşimde ama akraba değiliz eşim Akçaabat lı
Biz İstanbulda yaşıyoruz ben doğma büyüme buralıyım eşim de 5 yıl önce gelmiş

hemşommmmm

Delüü hapta atarsın bu gidişle adamın gazozuna
Ben çok soguk nevaleyim eşimde beni sıkıştırıyo bebek yapalım diye bende artık tıp ilerledi bişey yapmayak dr yapsın tüp bebek yorma kendini diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…