o zaman gelmem sana
kahveye tuz koymana gerek kalmamış desene
yemek nimettir istersen yemekler için öyle deme
Allahtan çıkarma yoktu bendeÇıkarsanda vitaminini alıyormuş ama atlatmışsınız Allaha şükürki.Amin canım inşallah hayırlı eli ayagı düzgün sağlıklı evlatlar versin Rabbim cümlemize..
Aminnnnn doğum esnasında edilen dua kabul olurmuş parisim tabi o anda aklına gelirmi bilmem ama
Du bii iyicene tanıyalım pastamızdan yee sonra
Kelebeğim gelsin nefis pastalarından ikram eder sana...
angaralıyam bacımmm
yeni yeni başladık teyzeleri yemeye midemiz kabul etmiyodu ilk zamanlar şimdi açıldı iştahımız
ayyyyy canlarım benim darısı başınıza inşallah bütün kalbimle diliyorummmmmmmmmmm
angaralıyam bacımmm
yeni yeni başladık teyzeleri yemeye midemiz kabul etmiyodu ilk zamanlar şimdi açıldı iştahımız
ayyyyy canlarım benim darısı başınıza inşallah bütün kalbimle diliyorummmmmmmmmmm
bazı anlar vardır dua nın kabul olduğu anlar o anları yakalayamamışlar demekki ama doğum esnasında dua ettik diyen varsa bilmiyorum ama o an ağrı sancı içinde beyni zonklarken nasıl olupda aklına gelip dua ediyor bilmiyorum zor ama imkansız değil
pardon cnm haklsıın..
yok ben tuz koymadımmm cnm gerek kalmadı kayınvaldemin ifadesi süperdişimdi kahve yapimmi diorum yok kızım ben kahve sevmem dio pohhaha kadının kahve sevgisini yok ettimm :119:
Allahtan çıkarma yoktu bende
Amin canımmm
doğuma çok var siz belki o zaman hamile kalırsınız inşallahhhhhhhhhhh
iyi hade size kıyak geçem de kendim yiyemiyom amma size hemencik pasta gönderem bekleyin bakemmm
Du bii iyicene tanıyalım pastamızdan yee sonra
Kelebeğim gelsin nefis pastalarından ikram eder sana...
iyi hade size kıyak geçem de kendim yiyemiyom amma size hemencik pasta gönderem bekleyin bakemmm
inşallah gönlüne göre olsun hayatım ama kimin nasibiyse önce o evlenir...
biz de eşimin abisini beklesek mi diyoduk ama baktık adamın evlenmeye niyeti yok bizden 4 sene sonra evlendi bekleseydik ooooo
iyidir miray hoş geldin.... hemen sana kurtlu kuru pasta ve sakarinli limonata ikram etmek isterdim ama malesef patron bizi terk etti ikramlarda kalktı haliyle
sonuçta biz de bu tükkanda maaşsız çalışan elemanlaruk
tmm mandişim şimdi konuyu dağıtmayayım ama anlatıcam aklımda inş...
canım benim artık iyi olacak hevukummm dimi kıssss
Doğumda ettik diyen kişiler var canım 7 8 kişi dedi ettiklerini ama yoğun sancı çektiklerinde edemezler sanmıyorum sancı başladığında etmişlerdir
Ben doguruyum liste yapıcam dogururken listeye bakıp daları bagırcamm Allahııımmmmm aaaaaaa EvLADIM HAYIRLI OLSUN AAAAAAAAAAAA dİYE
Amin canımmm
selam cnm evet gördüm flocke gitmiş üzüldüm tanışmak nasip olmadı tam kendi dişime göre birini buldum derken...
neyse sizleri tanıdıma sevindim iyiki gelmişim az pineklemedim sabah ama erken gelin olarmı...
Amin canımmm
geçti bitti inşallah boşver kötü günleri inşallah yakında hareket etmeye başlar fındık..
süper fikirmiş güzel yapsaydın kadın ikide bir kahve içmeye gelecekti sana püskürtme yöntemi olarak kulanılabilir
inşallahda biz pankart hazırlayalım doğumhaneye asalım her doğuran okusun belki birinden biriinin ki tutar
şişt bol bol harcama kelebek flocke nin gözleri kulakları buralardadır he
sezeryanmı yapmışlar valla kendimi onların yerlerine koyuyorumda hiç birşey aklıma gelmez heyecandan maşallah onlara ne diyim
ablam enişteme küfür etmiş doğum esnasında ebe çıktı biz kapıdayız enişteme dediki ne yaptın kadına bu kadar nasıl çile çektirdinki sadece sana küfür ettieniştem de ablamın gözlerinin içine bakar her dediğini yapar çok sever bizde şaşırdık mğer çocuğu eniştemin katılarından daloyı yapmışlarya acı çektikce ondan kaymış adama
sezeryanmı yapmışlar valla kendimi onların yerlerine koyuyorumda hiç birşey aklıma gelmez heyecandan maşallah onlara ne diyim
ablam enişteme küfür etmiş doğum esnasında ebe çıktı biz kapıdayız enişteme dediki ne yaptın kadına bu kadar nasıl çile çektirdinki sadece sana küfür ettieniştem de ablamın gözlerinin içine bakar her dediğini yapar çok sever bizde şaşırdık mğer çocuğu eniştemin katılarından daloyı yapmışlarya acı çektikce ondan kaymış adama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?