Ölümüne Geyik Topiği :-))

oldumu hevukum

sorma hevukum yaa o zengin akraba olayına takığım benim mısırda hiç bilmediğim amcamın olduğu öldükten sonra tüm mirasını bana bırakacağı beni ihya edeceği hissiyatına sahibim yıllardır evet ya hissediyorum olacak böyle birşey bugüne kadar hiçbir belirti olmasada

zaten ardından telefon çaldı arayan annem mandalina yarın bana mermi alın ne oldu şu bahçedeki yılanı sonunda vurdum mermi kalmadı

söz edilen yılan kara yılan yada su yılanı değil benden uzun ve baya bir geniş yılan uzun yıllardır bahçesinde yaşardı annemin en son merdivenlere çıkma gafletinde bulununca yemiş mermileri

döndüm eşime annem şu yılanı vurmuş mermi istiyor başka yılanda girmişse koynumuza vurmak için dedim

muzz bahçem yokk janıms ama muz satan manavım varr benim bakır cezvem yokki alırsan yaparım sözz... ama bulaşık suyu gibi oluyor tavsiye etmem içmeni..Beni isitceklerinde herkes mutlu mesut konuşuyordu kahveyi içenin yüzü karardı....Eşim çok güzel olmuş dedi ayy sefyom onu mucuxxx hep kırmaz en poktan yemeklerimi bilem...

biz genelde sipariş vererek aşıyoruz bu meseleyi

geldik bamyanın biricik kaynanasıı

acıktıkta ne yemek yesek diye düşünüyoruz ya gurul gurul ötüyoruzz

yesin onu kaynanası bamyam benim

herşeyi ye vitamin olsun bamyama annesi

Bende onu bekliyorum yıllardır birgün gelicek ümidim var
Ayyy çok güldümmmm yaaaa Eşinin suratını görmek isterdim dğrusu
Karadeniz kadını işteee yaaaaa benim eşimde Annemi görünce nutku tutuldu 178 yada 175 tam bimiyoz boyunda izbandot gibii iri yarıı
Bir tutup savursa yeterlii bende bazen hava yapıyom eşime tşhörtümün ense kısmından tutup yavru kedi gibi kaldırıyo havaya zayıfım ya
ama sinirlenince kaçıyo evden o başka

o zaman gelmem sana

kahveye tuz koymana gerek kalmamış desene

yemek nimettir istersen yemekler için öyle deme

bencede gatılıveee gari...(götahyalıca pohiiiiiiiiiiiiiiiii)

nerelisin bizim gızzzzzzzzzz??
angaralıyam bacımmm

Oy teyaesi sevsin onun minik ağzını göbüşinii..
Afiyet olsun ne görüyosan hepsinden ye bence düşünme

biz genelde sipariş vererek aşıyoruz bu meseleyi

yesin onu kaynanası bamyam benim

herşeyi ye vitamin olsun bamyama annesi

yeni yeni başladık teyzeleri yemeye midemiz kabul etmiyodu ilk zamanlar şimdi açıldı iştahımız

ayyyyy canlarım benim darısı başınıza inşallah bütün kalbimle diliyorummmmmmmmmmm

3 yıllık altta yazayii şekerim
Güzelmiyim bilmem ama totomu kaldıramıyorum onu biliyorum
Eşimde ısrar etmiyo artık Bazen çok jestler yapıyorum böyle daha iyi kıymetli oluyoo

ben kimsenin altına bakmıyorum ayıppp pohahaha

hımmm bi veriririmm pir veririm hesabı... gıymetlimsin ozman ...

bizdede var öyle anılar annem araba kullanırken herkese kızar çatar bir gün eşimde arabadaymış annem başlamış yine ona buna kızmaya bağırıp çağırmaya sonra yolunu mu kesmiş sollamışmı birşey yapmış işte biri adamı durdurmuş çekmiş önüne inmiş arabadan adamın yakasına ypışmış adamcağız arabasında koltuğa pırsmış annemde tansiyon hastası hemen kızarır kıpkırmızı bir yüz kiloluda birde bayan adamcağız korkmuş eşim zor ayırmış ondan sonra tırsmıştı yeterince

yeni yeni başladık teyzeleri yemeye midemiz kabul etmiyodu ilk zamanlar şimdi açıldı iştahımız

ayyyyy canlarım benim darısı başınıza inşallah bütün kalbimle diliyorummmmmmmmmmm

Çıkarsanda vitaminini alıyormuş ama atlatmışsınız Allaha şükürki.Amin canım inşallah hayırlı eli ayagı düzgün sağlıklı evlatlar versin Rabbim cümlemize..

Aminnnnn doğum esnasında edilen dua kabul olurmuş parisim tabi o anda aklına gelirmi bilmem ama

ben kimsenin altına bakmıyorum ayıppp pohahaha

hımmm bi veriririmm pir veririm hesabı... gıymetlimsin ozman ...

Aaaaa olmaz bakmalısın ama tanımak istiyorsan
:78: dur kız utandırma müstehcem konulara girmiyoz biz..Kıymetlimiyim onuda bilmiyorum

Aminnnnn doğum esnasında edilen dua kabul olurmuş parisim tabi o anda aklına gelirmi bilmem ama

Ben kimi görsem ziyarete gitsem çok dua ettik sana diyorlar ama tık yokk kandırıyolarmı beni dersin..
Arkadaşım 2 hatim okumuştu zemzem suyuna bana Allah razı olsun dua edenlerde var bende ediyorum ama işte hayırlısı...

inşallah kuzum ben sizin düğünüzü göremedim ama siz binimkini görürsünüz inşallahhhhhh

mandalin çok önemli bi noktaya parmak bastın evet çok haklısın önce büyüklerrrr =))

inşallah gönlüne göre olsun hayatım ama kimin nasibiyse önce o evlenir...

biz de eşimin abisini beklesek mi diyoduk ama baktık adamın evlenmeye niyeti yok bizden 4 sene sonra evlendi bekleseydik ooooo

günaydın kelebek ben yeni düştüm bu sayfaya nbr??

iyidir miray hoş geldin.... hemen sana kurtlu kuru pasta ve sakarinli limonata ikram etmek isterdim ama malesef patron bizi terk etti ikramlarda kalktı haliyle
sonuçta biz de bu tükkanda maaşsız çalışan elemanlaruk

kelebeğem hoşgeldin dün kü mevzu aklımda unutmadım hala bekliyorum afiyet olsun böcüklerle çiçeğe

tmm mandişim şimdi konuyu dağıtmayayım ama anlatıcam aklımda inş...

Kelebegimmm Hoşgeldin Afiyet olsun kuzucuklara...
Ben beklerim senii kaçarın yok.

canım benim artık iyi olacak hevukummm dimi kıssss

bazı anlar vardır dua nın kabul olduğu anlar o anları yakalayamamışlar demekki ama doğum esnasında dua ettik diyen varsa bilmiyorum ama o an ağrı sancı içinde beyni zonklarken nasıl olupda aklına gelip dua ediyor bilmiyorum zor ama imkansız değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…