katılırım tatlişkommmm
geldik bamyanın biricik kaynanasıı
acıktıkta ne yemek yesek diye düşünüyoruz ya gurul gurul ötüyoruzz
Ozaman almıyoz biz.Ay fimlerde oluyo ya zengin bir adam çok seviyo bir şahsı sonra ev araba alıyoo filan bizim karşımızada çıksa keşke
Bukadar para veriyoz karşılığı bu olsun.
Baksen kime hava yapıyomuş o Karadenizli bir kadına cesaretinden ötürü tebrik koydum eşine.
Benim teyzem yılanı tek eliyle yakalayıp bi hamlede öldürüyo
Annemi hiç anlatmıyım
O korksun bence..
cANIMhEMŞOM BENİMMM
anam ne güzel sohbet ediyosunuz kızlar maşallahhh,,,bense rapor yazıyorum katılamıyorum sizeeeee
sende gelsene bamyanın annesi
cıks benim cayfeyle aram yoktur bakır cezvede ağır ateşte hakiki Türk kahvesi yaparsan gelirim yada muz bahçen varsa
mucukssss mucukssss
tıkladıktan sonra onay işareti görmen lazım bazen bendede oluyor bir tık yetmiyor
çok seviyorum sorma her yaptığımda bir bulaşık makinesi dolyor nası oluyor yaparken anlamadım...kalanlarıda elimde yıkıyorum..telaşa giriyorum bazen bide uzun sürüyor eşim açlıktan ölmesin die 2 saat sonra gel diorum hep...:93:
geldik bamyanın biricik kaynanasıı
acıktıkta ne yemek yesek diye düşünüyoruz ya gurul gurul ötüyoruzz
oldumu hevukum
sorma hevukum yaa o zengin akraba olayına takığım benim mısırda hiç bilmediğim amcamın olduğu öldükten sonra tüm mirasını bana bırakacağı beni ihya edeceği hissiyatına sahibim yıllardır evet ya hissediyorum olacak böyle birşey bugüne kadar hiçbir belirti olmasada
zaten ardından telefon çaldı arayan annem mandalina yarın bana mermi alın ne oldu şu bahçedeki yılanı sonunda vurdum mermi kalmadı
söz edilen yılan kara yılan yada su yılanı değil benden uzun ve baya bir geniş yılan uzun yıllardır bahçesinde yaşardı annemin en son merdivenlere çıkma gafletinde bulununca yemiş mermileri
döndüm eşime annem şu yılanı vurmuş mermi istiyor başka yılanda girmişse koynumuza vurmak için dedim
muzz bahçem yokk janıms ama muz satan manavım varrbenim bakır cezvem yokki alırsan yaparım sözz... ama bulaşık suyu gibi oluyor tavsiye etmem içmeni..Beni isitceklerinde herkes mutlu mesut konuşuyordu kahveyi içenin yüzü karardı....Eşim çok güzel olmuş dedi ayy sefyom onu mucuxxx hep kırmaz en poktan yemeklerimi bilem...
angaralıyam bacımmmbencede gatılıveee gari...(götahyalıca pohiiiiiiiiiiiiiiiii)
nerelisin bizim gızzzzzzzzzz??
Oy teyaesi sevsin onun minik ağzını göbüşinii..
Afiyet olsun ne görüyosan hepsinden ye bence düşünme
biz genelde sipariş vererek aşıyoruz bu meseleyi
yesin onu kaynanası bamyam benim
herşeyi ye vitamin olsun bamyama annesi
3 yıllık altta yazayii şekerim
Güzelmiyim bilmem ama totomu kaldıramıyorumonu biliyorum
Eşimde ısrar etmiyo artık Bazen çok jestler yapıyorum böyle daha iyi kıymetli oluyoo
Bende onu bekliyorum yıllardır birgün gelicek ümidim var
Ayyy çok güldümmmm yaaaa Eşinin suratını görmek isterdim dğrusu
Karadeniz kadını işteee yaaaaa benim eşimde Annemi görünce nutku tutuldu 178 yada 175 tam bimiyoz boyunda izbandot gibii iri yarıı
Bir tutup savursa yeterlii bende bazen hava yapıyom eşime tşhörtümün ense kısmından tutup yavru kedi gibi kaldırıyo havaya zayıfım ya
ama sinirlenince kaçıyo evden o başka
yeni yeni başladık teyzeleri yemeye midemiz kabul etmiyodu ilk zamanlar şimdi açıldı iştahımız
ayyyyy canlarım benim darısı başınıza inşallah bütün kalbimle diliyorummmmmmmmmmm
angaralıyam bacımmm
yeni yeni başladık teyzeleri yemeye midemiz kabul etmiyodu ilk zamanlar şimdi açıldı iştahımız
ayyyyy canlarım benim darısı başınıza inşallah bütün kalbimle diliyorummmmmmmmmmm
ben kimsenin altına bakmıyorum ayıppp pohahaha
hımmm bi veriririmm pir veririm hesabı...gıymetlimsin ozman ...
miray iyiki geldin canım yeni bi soluk yeni bi hareket getirdin topiğimize =))
Aminnnnn doğum esnasında edilen dua kabul olurmuş parisim tabi o anda aklına gelirmi bilmem ama
röca ederim yaws kızlar beni sevin olarmı
inşallah kuzum ben sizin düğünüzü göremedim ama siz binimkini görürsünüz inşallahhhhhh
mandalin çok önemli bi noktaya parmak bastın evet çok haklısın önce büyüklerrrr =))
günaydın kelebek ben yeni düştüm bu sayfaya nbr??
kelebeğem hoşgeldin dün kü mevzu aklımda unutmadım hala bekliyorum afiyet olsun böcüklerle çiçeğe
Kelebegimmm Hoşgeldin Afiyet olsun kuzucuklara...
Ben beklerim senii kaçarın yok.
oldumu hevukum
sorma hevukum yaa o zengin akraba olayına takığım benim mısırda hiç bilmediğim amcamın olduğu öldükten sonra tüm mirasını bana bırakacağı beni ihya edeceği hissiyatına sahibim yıllardır evet ya hissediyorum olacak böyle birşey bugüne kadar hiçbir belirti olmasada
zaten ardından telefon çaldı arayan annem mandalina yarın bana mermi alın ne oldu şu bahçedeki yılanı sonunda vurdum mermi kalmadı
söz edilen yılan kara yılan yada su yılanı değil benden uzun ve baya bir geniş yılan uzun yıllardır bahçesinde yaşardı annemin en son merdivenlere çıkma gafletinde bulununca yemiş mermileri
döndüm eşime annem şu yılanı vurmuş mermi istiyor başka yılanda girmişse koynumuza vurmak için dedim
Ben kimi görsem ziyarete gitsem çok dua ettik sana diyorlar ama tık yokk kandırıyolarmı beni dersin..
Arkadaşım 2 hatim okumuştu zemzem suyuna bana Allah razı olsun dua edenlerde var bende ediyorum ama işte hayırlısı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?