ben malesef sezeryan olmak zorunda kalmıştım...
çıkışta garip bir şekilde sayıklıyordum...
canım acıyooooo(RRRR) canım acıyoooo(RRRR)
ama içimden r leri söylemediğim aklıma geliyor ben sonradan ekliyorum...
şimdi xxxxx duycak kızcak bana yine r leri söylemiyorum diye...
radyodan arkadaş vardı beni çalıştırırken r leri söylemeyince yutunca ben çok kızardı
öyle bir içime işlemiş düşün artık doğumdan çıktım o bana kızacak diye neler düşünüyorum...
geldi ertesi gün ziyarete mikrop dedim nasıl içime işlettiysen baygınken bile düzgün konuşmaya çalışıyorum...
haftaya ben erken düşerim anca okullar açılınca yane
çocuk okula koca işe ben buraya...
angara havalarımız güzeldir..ben pek beceremem oynamasını ama eşim süper oynaraayyy ben angarlı namığı çookk seeferimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmsenide sevdimm ben memnun
gızlar durra dura hiç olur oğlan dura dura pç olur angarada bir hoca var istedinmi uçurur kış cinler kışkış kış kış cinler kışkış dağlara taşlara hopaaaa en sevdiğim şarkısıda bu tüm CD ler var bende ne güzel hep neşeli tam benlikkk...Düğünüm arap düğünümü yoksem angara düğünümü belli değildi zateiii
yetişecem sana ha gayret az kaldı...
ben malesef sezeryan olmak zorunda kalmıştım...
çıkışta garip bir şekilde sayıklıyordum...
canım acıyooooo(RRRR) canım acıyoooo(RRRR)
ama içimden r leri söylemediğim aklıma geliyor ben sonradan ekliyorum...
şimdi xxxxx duycak kızcak bana yine r leri söylemiyorum diye...
radyodan arkadaş vardı beni çalıştırırken r leri söylemeyince yutunca ben çok kızardı
öyle bir içime işlemiş düşün artık doğumdan çıktım o bana kızacak diye neler düşünüyorum...
geldi ertesi gün ziyarete mikrop dedim nasıl içime işlettiysen baygınken bile düzgün konuşmaya çalışıyorum...
kızlar ben yemek yiyip gelcem frankansta kalın ayrılmayın gelince görülşürük
Etrafındakilerde gülsekmi ağlasakmı diye ikilemde kalmışlardır..Sezeryan çok zor ablamların 2 side sezeryan gece boyu kolidorda yürüyüp ağladılar sancıdan bide kum torbası var...
sezeryanla doğuran bir arkadaşımı ziyarete gitttim ayılmıştı gayet mantıklı konuşuyordu sonra işe geldim aradan bir kaç gün geçti evine tekrar ziyarete gitim dediki senden beklemezdim hiç bunu dedi ne yaptığımı anlamadım dedim ilk önce ziyaretime senin gelmeni beklerdim kaç gün oldu gelmedin dedimeğer mantıklı konuşsada aslında baygınmıy
Ay bende açıktım heee ne yesem acepp
Alış veriş yapmam lazım evde yenebilecek tek şey var oda ben Hayvanlar yer ama olsun..
Dışarıda çıkasım yok hiç taşıyamıyorum posetleri görmedende spariş veremiyorum off neyse akşamı bekliyim eşim gelince gideriz alışverişe artık.. Hihihi yazarak düşünmüşüm..
ikincisi de çok komik resmen çeneme vurmuş...
bu kez de sürekli konuşmuşum ki normal hayatta asla çok konuşmam susmayı tercih ederim...
bir de sürekli büyük oğlumun ismini sayıklamışım... hemşireler de diyor herhalde çocuğun ismini xxxxx koyacak
yarı baygın yine onlara laf yetiştirip cevap vermişim hayır o benim büyük oğlumun adı bunun adı xxxxx olacak diye
hemşireler yarılmış resmen gülmekten... bir de en rezili hemşire üst komşumdu...
dicek normalde sesini duymuyoz doğumda çenesi açılmış....
ikincisi de çok komik resmen çeneme vurmuş...
bu kez de sürekli konuşmuşum ki normal hayatta asla çok konuşmam susmayı tercih ederim...
bir de sürekli büyük oğlumun ismini sayıklamışım... hemşireler de diyor herhalde çocuğun ismini xxxxx koyacak
yarı baygın yine onlara laf yetiştirip cevap vermişim hayır o benim büyük oğlumun adı bunun adı xxxxx olacak diye
hemşireler yarılmış resmen gülmekten... bir de en rezili hemşire üst komşumdu...
dicek normalde sesini duymuyoz doğumda çenesi açılmış....
Oda güzelmişş hehe bende narkoz aldım ama hiç sapıtmadım var acaba onlarınki farklımı 2 kez aldım hatta yanıma gelip Hevuk dediklerinde hemen kendime geldim nee dedim..Onların narkozu farklımıki acep..
bilmiyorum hevukum ben 68 defa aldım hepsi ayrı rezillik ti
Heheh ne diyomuşsunkiiSaçmamı konuşmussun mantıklımı..
Hahha cvp vercen tabbii kendi kendilerine senin hakkında konuşuyolarmış
hazır anılarımı anlatmışken mandiş dünkü mevzuyu da anlatiim biraz uzun ama...
bizim ikimizde de baba yok annelerin durumu malum emekli maaşı sadece...
evlenmeye karar verdik ama beş kuruş para yok...
ben çalışıyorum aldığım para ile beyaz eşyaları aldık onların taksitlerini ödüyorum...
eşim askerden yeni gelmiş...
neyse gençlik cahillik delikanlılık herşeyi hallederiz giriştik ilk önce nikah tarihi almamız gerek
gittik nikah dairesine 20.000eski türk lirası kapora istiyorlar bizden toplam 15.000 çıktı adam da uyuz bulupta gelin diyo illa
neyse benim çantanın dibinden onun ceplerindeki bozukluklardan tamamladık verdik adama günümüzü aldık...
çıktık heyecanla annelere haber veriyoruz ...
neyse vakit geçti düğün zamanı yaklaştı kalmış bir ay ne eşya var ne para bir şekilde hallettik zaten ev acaip derecede küçüktü
salon denen oda 12 m2 bir yer bir tek oturma grubu diğer odaya bir çekyat...
yatak odasına takım sığdırmak mümkün değil o derece mobilyacıya odaya göre küçücük bir takım yaptırttık daha doğrusu bunu annem yaptırttı ...
(babam vefat ettikten sonra 6 ay maaş alamamıştık sonra toplu almıştık annem 2000 mark yaptırıp koymuş kenara 1000 markı benim 1000 markı kardeşimin o parayla yaptırttı) eve halı alsak halılar büyük halıflex kaplattık evi perdeler reklam karşılığı çekyatlar öyle... derken evlendik mandişim...
rabbim sonra rızıklandırdı çok şükür bir kooparatife girip ev aldık onu satıp oturduğum evi aldık rabbim karşımıza çok şükür hep iyi insanlar çıkarrtı sonra bu eve taşınırken eşyamız olmadığı için hepsini yeni evleniyor gibi yeniden almıştık...
çok uzun oldu gözleriniz acıyacak ama sen merak ettin kuzucum...
büyük oğlumu anlatıp onu sayıklamışım hep ...
mikrop ben doğuma giderken suratıma öyle bir bakıp bacaklarıma yapıştı ki eşim annemler zor ayırdı bizi
etkilenmişim işte... sonra o kreşten dönerken göreyim diye erkenden kalktım hemşire bile şaşırdı ee dedim önce canan sonra can bende ...
Yokk ben pazara 3 kez anca gitmişimdir.
İhtiyaçta duymadım o nedenle ama böylede taşıyamıyorum uzak market eşimde fırça atıyo almıyosun diye dana yaa nasıl taşıyım
Yerlerede poşetleri koyamıyorum dinlenemeden geliyorum sonra 1 hafta omuzlarım agrıyo.
En
68 mii narkoz manyagı olmussun resmen naapmışsınkii
Ben Rahim filmi çekilirken bide yumurta toplanırken aldım kısa süre yanii ondan dengem bozulmamış olabilir..
Başım dönmeye başladıı norkozda saçmalamadım ama şimdi saçmalayabilirim uykusuzluktan..
büyük oğlumu anlatıp onu sayıklamışım hep ...
mikrop ben doğuma giderken suratıma öyle bir bakıp bacaklarıma yapıştı ki eşim annemler zor ayırdı bizi
etkilenmişim işte... sonra o kreşten dönerken göreyim diye erkenden kalktım hemşire bile şaşırdı ee dedim önce canan sonra can bende ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?