Ölümüne Geyik Topiği :-))

bıraz toparladım canım ya bu sıte benı verem edıyo bazen gırmek ıstemıyorum bı yazı yazıyorum kırk saate ne gıdıyo ne cevap geliyo uyuz oluyorum

evet yazıyı buldum işte sümbülün yaptıklarından sadece bir tanesi....

evet bende okuyup takip edenlerdenim yazayım bitane rezil olasım geldi pohaha

akşam uyurken (değişikk planlar içinde) leoparlı J. üstümde totoda biraz çıkta bırakayım bizimki görsün iştahlasın azcukk die hazırlık yapıp yattım..neyse gece geç gelir geldiğinde yatmadan ışığı şak diye açar yatakta günün hesabını yapar bi tomar kağıtla öle yatar hezgünki gibi yine hesap yapıor tabii beni farketmemiş yanındada benim tatlı şirin kedicim sümbül yatağa çıkmış oturyo azcuk onu sevsin die..Neyse bişey benim totoyu mıncıklıyıp duryo derken ben ''Aşkım yapma lütfeennn amaaaa felan die naz yapyom'' oda sertçe'' ne yaaaapmaaa yaaa oturyozz tamam kapatcam ışığı azcık bekle dedi..'' bende ''eee sen mıncıklamıyossan totoyu kim yapıo dedim ''' o an sümbül(kedim oturmuş totonun yanına küçük ısırıklar atıyo eşim bir koptu''BEN SENİ FARKETMEDİM BİLE POHAHHAHA'''' DİE..işte resil olduğum an o andır o kadar hazırlık sümbül içindi yanii görmemiş kedi bilem farketmiş odun ne olcek yaaaa sinir oldum ayy şimdi...

burcuhayal hevuk flocke ben rezillik topiğinden transferiz buraya ihtiyaç üzerine flocke bu tükkanı açmıştı bizde burda devam ediyoduk muhabbete...
sonra mandişim geldi two vardı beynel vardı cryptc vardı bir de şimdi parisim var datlum arada uğruyo var mı kslar unuttuğum...

yaaaaa canımm benım ama eskı tat yok mağlesef flockem bı gıttı dagıldı burasıı eskıden ne guzel geyık cevırırdıkkk

baya kalabalıkmış liste nerdeler nie girmio kimse ben geç kaldım ama

yaaaaa canımm benım ama eskı tat yok mağlesef flockem bı gıttı dagıldı burasıı eskıden ne guzel geyık cevırırdıkkk

dimi yaaa bende geçen gece ilk sayfalarımızı okuyodum ne güzel hala kahkaha atıyom hele nihat doğan geyiği harikaydı.. ahhh ahhhh

baya kalabalıkmış liste nerdeler nie girmio kimse ben geç kaldım ama

flocke bizi terk etti nedenini ben bilmiyom sanırım kimse de bilmiyo yağmurluktan öğrendik iptal ettirdiğini...

diğerleri de yoğun sanırım ondan gelemiyorlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…