dimi yaaa bende geçen gece ilk sayfalarımızı okuyodum ne güzel hala kahkaha atıyom hele nihat doğan geyiği harikaydı.. ahhh ahhhh
kesinlikle flockem gıtmeseydı gene olurdu kesınlıkle onun o enerjısı hepmızı toplardı :84:
görüyorsun dımı rezıllıklerımle hatırlanıyorum
Bende sitede problem oluyo ilk sayfaya tıklıyorum sonra sona yeni yazılanları böyle görüyorum..
Bayagı uzun tatil yaptın nerelerdeydinn nerde yaptın tatilinii??
flocke bizi terk etti nedenini ben bilmiyom sanırım kimse de bilmiyo yağmurluktan öğrendik iptal ettirdiğini...
diğerleri de yoğun sanırım ondan gelemiyorlar...
kimsede irtibat nosu veya e mail adresi yoktur sanırım geri çağırsak dicem kazen kızıyor sonna gidene kal kalana git demek yok diyo...
canım aslında uzun degeı ya 8 gun ıznım kalmıstı bayramla bırleştırdım kusadasına gıttım denızlıye pamukkaleye gıttım bı gunluğne donus yolunda aydın manısa bursa falan yaptık ege deydım yaneee
canım aslında uzun degeı ya 8 gun ıznım kalmıstı bayramla bırleştırdım kusadasına gıttım denızlıye pamukkaleye gıttım bı gunluğne donus yolunda aydın manısa bursa falan yaptık ege deydım yaneee
kimsede irtibat nosu veya e mail adresi yoktur sanırım geri çağırsak dicem kazen kızıyor sonna gidene kal kalana git demek yok diyo...
kesinlikle flockem gıtmeseydı gene olurdu kesınlıkle onun o enerjısı hepmızı toplardı :84:
ya yok olsa keske bi şekılde ulaşırdık ama yokkk barı bırımıze ozel bı mail atsaydı
müdürü kovdum geldim başıma bir sürü iş yıkıldı yine pufff
müdürü kovdum geldim başıma bir sürü iş yıkıldı yine pufff
Nereye kavaladın kii?
Kolay gelsin..
yavaş yap sende hemen bitirme benimde geçen gelmiş dibimde ekranan bakıyo anlamaya çalışyo ne oldu demişimişler bittimi dedi yapıyorum bitecek inşallah dedim gidiyo gelio garip garip bakıo sanki anlıcak gibi...
evet bazılarını çok net hatırlıyorum süpersin yani rezilsin çok severek okudum hevuk yazdıklarınıda çok net hatrlıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?