Ölümüne Geyik Topiği :-))

benimki anlıyor bazen gülümsüyorum bazen kahkaha atıyorum buraları okudukça kim ne yazmış anlat bizde gülelim diyor anlatıyorum beraber gülüyüoruz

iyimiş valla şu rezillik sayfasını okuyorum geçen bastım kahkahayı nasıl bana bakıyorlar odada beş kişi sonra pısstım yine hevukun bir yazısıydı pohaaaaaaa demeye kalmadı fıkrayı bize anlatsana dedi nasıl anlatımmm osoruk muhabbetini adama geçiştirdim artık ara ara bakyom yine...

Yok ben çürük çıktım sağlamdım ama kansızlık problemim var bide zayıfım..Güç kuvvet açısından sorduysan
Diğer açıdan sorduysanda bilmem..

yok güç açısından kızz aaa sende beni şeeeeeeeeeeeeeeee etinnn

bizim damat iyi bakmamış sana ozman..!

bilmiyorum ama cok uzuldum ben bısıy oldu kesın o anıden gıtmez
kuru fasulyenın ne faydası var lannn gazdan baska ayyyyy bıde ertesı gun cıkan gazı felaket kokar bööööööööö ama annem kan yapar ye deyorrrrr

saol hayatım alanyaya gıtmıstım daha once 2 kez guzel ama ben egeyı daha cok sevdim aslen zonguldaklıyım ama doğma buyume ankara evlendıkten sonra ıstanbul bakalım olunce nereye gıtcez

cnm senin kaderinde varmış gezmek istanbuldasın yani şuanda ...ALanyayı severim bende ama marmaris benim Türkiyem tam benlik 7/24 açık herşey herkes 7/24 süper uyku yok aşk çooookkk...pohahhaha benim enerjimi orası paklar bayılıyorum oraya ben senin gittiğin yerlere gitmedim istanbul dışında bakalım belki birgün kısmet olur..

Eşimden bahsettiğim var annatsaydın onu yada okusaydıı

bizim müdür bayan

hevuğun abisinin maceralarıda güzel.gülüyorum çokk

birde hiç unutmadığım tekerlek meselesi var

Vardır illaki bende bilmiyomm size soruyorum biz yemiyoz hiç çünki 1 kere yaptım tövbe ettim dahada yapmam .
Bilemedim valla Flockeyii eşii istemiş olabilir belkii üzüldüm bende haber vermemesi daha kötü tabii..

iyide anacım sende niya bir gün bekletiyorsun gazını içerde zamanında salsana

ben işyerinde öğle yemeğinde yedim şimdi faydası varsada akşam belli olur pakeynn...

hevukk rezilde okudum ölüyü yıkama kursumu olur yaaa ben düşünemiyorum orda bende yanına yatarım herhalde 2 /80 allahım nasıl soğukkanlısın öle...

Annem esmer bir hatun diğer kardeşleri sarışın çok üzülürmüş küççükkene herkes karakız diye çağırırmış Annemi
Dayım demişki saçlarının altın gibi sarı olmasını istermisin
Annem hemde çookk isterim demiş dayım
dayım ben küçükken Bişey yaptım sarardı demiş 1 hafta her istediğimi yap söyliyim demiş
Anneminde en çok istediği şey sarı saçlı al yanaklı olmak yapmış
1 haftanın sonunda dayım formulü açıklamış
Sarı inek çişini yaparken kafanı altına tut
Annem gün boyu sarı inegin çiş yapmasını beklemiş yaparken sokmuş kafayı altını Yanmış kadıncagızz
Sonra acısı geçince koşarak aynaya bakmış saçları hala kömür karası ağlamış akşama kadar akşamda ahırda uyumuş küsmüş dayıma

hevukk rezilde okudum ölüyü yıkama kursumu olur yaaa ben düşünemiyorum orda bende yanına yatarım herhalde 2 /80 allahım nasıl soğukkanlısın öle...

Kurs yok kız Kuran kursunda hoca yıkamaya gidiyordu benide götürdü..
Ne bayıliciimmm
Kızlar cvap yazıyorum herkese ama gitmiyo
Netim çok yavaş 1 tırnak çekiyo iptal ettikte bizimkini Eşimin işyeriyel kullanıyozruz fulll çekerken 1 e indi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…