Ölümüne Geyik Topiği :-))

biz arabız kızzz öle her yere harcanırmı arap sabunu benim anneannem saçlarını onunla yıkar hala belinde saçalrı maşallah anneaneme...

miray girdiğin tüm siteler ıp no üzerinden listeleniyor kanun gereği depolanıyor sen temkinli gir ilerde karşına çıkaracakları yerlerden uzak dur bence kk dan söz etmiyorum tabiki yasak olabilecek topiklerine girmediğin sürece

biz arabız kızzz öle her yere harcanırmı arap sabunu benim anneannem saçlarını onunla yıkar hala belinde saçalrı maşallah anneaneme...

maşallah eskinin insanlarının sağlığı dinçliği şimdiki gençlerde yok anacım onlarda hep doğal yemişler sürekli aktif çalışmışlar hep sağlıklı beslenme kimyasalsız hayat

gızlar tavuk haşlama varmış yemekte kocama dedim gel tantuni yiyelim dedim gelio valla kırmadı gızlar ben gelcem kaybolmayın olarmı

burcu tam albume fotolari yuklicem net gitti mandis senide eklerim net gelirse tabii telefondan girdim simdi cvp yazayim die..dalga geciolar sanki bi var bi yok bu ne yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…