kizz ben devlet dairede calisyom risklu aslinda mandis bilir..eger inceleme ilursa vayy halime ama 2 gundur netin olmamasi suphelendiryo..burcu nezamndir sorcm sende pro yazio ya o nedemk ben azcuk geriyim kk da merakettim
kizz ben devlet dairede calisyom risklu aslinda mandis bilir..eger inceleme ilursa vayy halime ama 2 gundur netin olmamasi suphelendiryo..burcu nezamndir sorcm sende pro yazio ya o nedemk ben azcuk geriyim kk da merakettim
kizlar ben o evlilik cizellgesinden istiyorum simdi telden yapamamda netim gelince yapim nasil oluyo til donumumde yaklasmisken yapim bareee
haaaa benım kk pro kartım var oyuzden pro uye oluyorum gızlı olarak sıtede dolaşabılıyorum görünmez yane ozel msj ıcın beklemıyorum,alışverişde ındırım kazanıyorumve cınsellik bölümü bana acık oluyor.
yap bakem gelince sen ne ış yapısun kıs devlette
hanımlar ne var ne yok bakem ben şincik kahvaltı yapmaya gidiyorum gelicem yine...
selam kızlarr:79:
kımler gemiş kımlerrr dadlummmmmm hoş gelmişsen
Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 5 ziyaretçi)
DatluCadu
ziyaretçiler basmışş
hadi ya
doğrudur canım inanırım..benim kuaförde yaşadığım olumsuzluklar okadar çokki..saçım yandı bir keresinde açtırmıştım kuaförde..sonra uzatmaya çalışıyorum çok az ucundan alın diyorum yazın saç uzatılmaz enseyi kısaltalım çok değişik olucak diyo..yumuşak yüzlümüyüm ondanmı acaba..bi uzatamadım saçımı onedenle...
canım kızkardeşim arielinkini kullanmış memnun kalmamış şu an bende domestosun var mor renk leke çıkarıcı birde kosla var eh işte çok iyi olmasada kullanıyoruz...
persil kullanıyorum normalde color birde beyaz için ayrı..
narin içinde pervol kullanıyorum..sararmanında önüne geçemedim bende tam istediğim gibi olmuyor ne yapsamda
Mandişim amanın diyorum. Bana dek gelmiş olsa ne yapardım. Mazallah o halimi görmek bana hiç iyi gelmezdi.. adama saymadığım laf kalmazdı sanırım. Şu anda çabuk sinirlenebilecek konumdayım şimdi olsa kesin kızardım...
kuaförler çok seviyor saç kesmeyi... :)
giremedim topiğe ... nettee dolanmıyorum kızlar... canım sıkkın işler kötü gidiyor... maddi durumlar pek parlak değil
aman keşke burda olsaydınızda sorsaydım domestostan menunmusun cnm ben ariel leke çıkarıcı aldım hiçç bişe farketmedi??:44:
cryptc persil beyazları çok morartıyor bilgin olsun...
ben o hatayı bir kez yaptım ve çamaşırlarım mavf oldu...
aklında olsun...
ben networking sistemi ile satılan ve fosfat içermeyen çevreye ve insan vücuduna zararsız deterjan kullanıyorum...
inan ki 4 ayda eşimin egzamaları geçmeye başladı ve kaşıntıları bitti çok memnunum...
deterjan konusuna gelince beyazlar için ariel renklıler ıçınde omo yu tavsıye edıyorum persil berbat bısıy taılde teyzem kullanmıs esımın ılk yıkamada beyaz tısötü mor gıbı yesıl gıbı bı renk oldu omo dan sonrada alo olabılr alternatif.çamasır suyu içinde domestosss tavsıye ederım
kıs bunu yapmak yasak haaaa dıkkat et
mandısım o persılı boşverr eee at gıtsın bı ışe yaramıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?