ayy çalışmalarada başladık kızlar yoksem hamişmiyim uvvvv kızlar biz çalışırken kedicik bizi gelip seyredio bi dalıp gidio görsen bir colası mısırı eksik kosantre olamıyorum kapıyı kapatyoz tıçı ile kapıya vuryo kapı beyaz siyah olmuş aşağısı vurmaktan tıçını izlemek istio resmen ayy sapıkk oldu bu sümbül...
bazen cahil cesaretimidir nedir cesaretlenip söyleyiveriyorum. :78:
Ama nazik şoförleri tek geçerim. Senin şoför gibi kabaları çoğunlukta.
zayıfsın zaten boşver ye. Ne olacak. Benim gibi bi deri bi göbek değilsinya
parisim ve bamyam
vatandaş tarafından bu sözlere sık sık maruz kaldığımdan gıcık oluyorum aynı cümleleri bana sıks sık söylüyorlar sanki kanunları ben çıkarmışım gibi kanunsuz iş istiyorlar yapmayında benim vergim olmasa burada olmazdın diyorlar
burdada güzergahlar azaltılsın trafik azaltılsın die dolmuşları azalttılar insanlar misal mecidiyeköyden beşiktaşa 2 dolmuşla gitsin gibi yaptılar..millet duraklarda pineklio gergin kadınlar otobüse biniyor soruyor oğlum laradan geçiomu bu otobüs bilmiom yeni başladım ulkann hepiniz aynı şeyi ezberlemişiniz dio veee elindeki çantayı şoföre geçiryor millet kadını tutyo yapma ayıptır felan kadın sayıdıryo pohahah nalet bu sistemede bilmem ne bindi otobüse geçti aradı belediyeyi ben öğretmenimde şuda buda nası insanız cart curt deşarz oldu..rahatladı en son inerken gördüm rahatlamıştı..
benimde geçen dolmuşumu kaldırmışlar 2 dolmuşa binmem gerekti bende o verilen duraktaki numarayı aradım saydım sayıştım mutlu mesut bindim bir dolmuşa az mesafede bindim taksiye iki araçla geldimm antalyanın durumu bu kızlar...
parisim ve bamyam
vatandaş tarafından bu sözlere sık sık maruz kaldığımdan gıcık oluyorum aynı cümleleri bana sıks sık söylüyorlar sanki kanunları ben çıkarmışım gibi kanunsuz iş istiyorlar yapmayında benim vergim olmasa burada olmazdın diyorlar
burdada güzergahlar azaltılsın trafik azaltılsın die dolmuşları azalttılar insanlar misal mecidiyeköyden beşiktaşa 2 dolmuşla gitsin gibi yaptılar..millet duraklarda pineklio gergin kadınlar otobüse biniyor soruyor oğlum laradan geçiomu bu otobüs bilmiom yeni başladım ulkann hepiniz aynı şeyi ezberlemişiniz dio veee elindeki çantayı şoföre geçiryor millet kadını tutyo yapma ayıptır felan kadın sayıdıryo pohahah nalet bu sistemede bilmem ne bindi otobüse geçti aradı belediyeyi ben öğretmenimde şuda buda nası insanız cart curt deşarz oldu..rahatladı en son inerken gördüm rahatlamıştı..
benimde geçen dolmuşumu kaldırmışlar 2 dolmuşa binmem gerekti bende o verilen duraktaki numarayı aradım saydım sayıştım mutlu mesut bindim bir dolmuşa az mesafede bindim taksiye iki araçla geldimm antalyanın durumu bu kızlar...
geçen mal müdürlüğünde bir vatandaş memura aynısı söyledi.memurun cevabına bayıldım. senin verdiğin vergi yine senin yeşil kartına anca yetiyo dedi. adam :26: ahanda böyle oldu.
süper cevap vermiş ama onun yeşil kartlı olduğunu nereden bilmişki dur bende diyimki öyle diyenlere senin vergin ayağının altındaki asfalta anca yetiyor
anladıysam arab oluyum. tıçı kıç demek ama kedicik gerçek mi yoksa benzetme mi.:111: bide hamiş olabileceğini anladımki umarım öylesindir.
benim lafım otobüs şöforlerine bacım
diğer kamu kuruluşunda çalışanlarla sağolsunlar bi sıkıntım olmadı onlardan yana şimdiye kadar:87:
ama otobüs şöforleri sanki bedava götürüyomuş gibi surat asıyolar bişi sorunca geç cvp veriyolar falan bu sebepten ötürü didim.
anammm o telefona bakan garibana acıdım psikolojik destek almadan eve giderse özel hayatıda bitmiştir onun
anammm o telefona bakan garibana acıdım psikolojik destek almadan eve giderse özel hayatıda bitmiştir onun
işlem yaptırıodu. bide burası küçük olduğu için herkez birbirini tanıyo zaten. ama aynı zamnada şunuda ekledi. buranın geliri giderrini karşılamıyomuş. eh tabi herkez tüketen olduğu için bazılarıda hali vakti yerinde olduğu halde uydurma kaydırma belgelerle devletin sırtında kene gibi yapışılı olduğu için normal.
ay git her gün hergün çekilrimi bu çile. sabah şoförle öğlen müdürle akşam kocayla kavgada kavga. iyiki orda değilim ha . ne minübüs derdim var şükür ne dolmuş. ne şoför.
kızz benim sümbülümü görmedinmi ahanda bu....sen neden görmedin kızlar bilyo yaaa...bak ayısıda var o ayıyı günde 2 kez mickliyo...pohahah erkekte adını ben sümbül koydum zati toplarını aldırdık(kısırlaştırdık) erkek topları yok artıkım yoksa çok miyavlıyıp dişi kedi çağrıodu rezil ediodu beni balkonlara çıkıp miyavvvv da miyavvv abuk subuk sesler yoldaki kediler amannin kurtuldum o günlerden azmış kedi...
Eki Görüntüle 260043 Eki Görüntüle 260044 Eki Görüntüle 260045
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?