Ölümüne Geyik Topiği :-))

ne oldu niye ettin mandişş

tin tin geldi dönüş saati gelince güzergahını tamamlamadı taaa nerede indirdi bizi işyerine kadar yürümek zorunda kaldım buradan dönecem dönüş saatim geldi diyince ayağının altındaki gaz pedalınımı çaldılarki öyle geldin yoksa sen kapıcıydında eleman yetmeyince mi buraya aldılar seni dedim

hahahha iyi demişsin he ben hiç sesimi çıkaramam çok gıcık oluyo bazı şöforler yaa

hahahha iyi demişsin he ben hiç sesimi çıkaramam çok gıcık oluyo bazı şöforler yaa

evet ya birde cevap veriyor sussa ben söylenip incem ama cevap veriyor tepemi arttırdı niye çıkarmıyorsunki sesini sonuçta oda sende kamu görevlisisiniz amirin değil birşey değil heleki bizimkiler bizim elemanlar hergün yüz yüze olduğum insan ama haketti

poıhahahha o ne dedi bişi demedimi....

anam herif bu lafları anladıysa ona bi ay yeter ki büyük ihtimal anlamamıştır.

gıcıklar sanki bizi hayırlarına götürüyorlar
bizim aldığımı kart bilet paralarıyla maaşlarını alıyolar
çen çen laf yetiştiriyolar bide

bende geçen bildim dolmuşa . beni arakada iki tombul teyze var aralarına oturtmak istiyo.ben onların arasına otursam tost arasındaki peynir gibi eririm. , sebepte yanıma erkek oturacakmış , otursun ne olacak dedim. sanki yanyana otursa karışıp kaynaşacaz elin herifiyle. teyzelrde gel yavrum gel diyolar. burası 4 kişilik diyo. teyze sen zaten iki kişiye bedelsin dedim birden. ha ha ha kadın bozuldu. aa olurmu yaa. diyo

iyiyimişşş

yaws kızlar nere gitti kimse yok bugün..

poıhahahha o ne dedi bişi demedimi....

o bana ben ona

oh ne güzel ağşama kadar pozitifsin desene

hemde nasıl dadlum

anam herif bu lafları anladıysa ona bi ay yeter ki büyük ihtimal anlamamıştır.

anladı anladı cevap verdi çakma çinli zaten öncesinden kılım kendisine durakta beklediğim halde basmış gaza geliyor durmadı bastı gitti bir zamanlar aynı şoför şimdide tin tin geliyor kafasına göre güzergah belirliyor bir ay değil bir dakika bile yetmez dadlum acayip kılçık

gıcıklar sanki bizi hayırlarına götürüyorlar
bizim aldığımı kart bilet paralarıyla maaşlarını alıyolar
çen çen laf yetiştiriyolar bide

ehhh tipik vatandaşım parisim ve bamyam bu lafada gıcıkım çünkü bizlerin maaşlarından vergi kesiliyor aynı zamanda bedava maaş verilmiyor o kart bilet paraları zaten kasaya girmiyor hele bize hiç gelmiyor

ehuuu süpermiş şu dolmuş otobüs maceraları ya dadlum iyide kadın üzerinden geçmemiş he

bizde bir tane var iki kişil koltuklar ya tam ortaya oturuyor ikisini birden kaplıyor millet ayakkta şoför döndü dediki teyze eksik para verdin teyzede yok oğlum tam verdim diyor şoförde olurmu teyze bir kişi parası verdin iki kişilik yer kaplıyorsun

bazen cahil cesaretimidir nedir cesaretlenip söyleyiveriyorum. :78:
Ama nazik şoförleri tek geçerim. Senin şoför gibi kabaları çoğunlukta.

ayy çalışmalarada başladık kızlar yoksem hamişmiyim uvvvv kızlar biz çalışırken kedicik bizi gelip seyredio bi dalıp gidio görsen bir colası mısırı eksik kosantre olamıyorum kapıyı kapatyoz tıçı ile kapıya vuryo kapı beyaz siyah olmuş aşağısı vurmaktan tıçını izlemek istio resmen ayy sapıkk oldu bu sümbül...

:44::44::44::44:

:44::44::44::44:

parisim ve bamyam

vatandaş tarafından bu sözlere sık sık maruz kaldığımdan gıcık oluyorum aynı cümleleri bana sıks sık söylüyorlar sanki kanunları ben çıkarmışım gibi kanunsuz iş istiyorlar yapmayında benim vergim olmasa burada olmazdın diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…