hımmm müşteri hizmetleri gibi bölüm yapmışlar insanalr arıo hemen bağlanıo istediğini saydırabilyon akşam eşim sinirlidi al dedim saydır aradı cidden saydı sayıştırdı rahatladı halbuki işe sinirlenmişti dolmuşla alakası yoktu pohhaha karşıdaki peki efendim öyle efendim halısınız efendim otomatiğe bağlanmış zaten...yazık kızlara yawsssssssssss
he he hedoğru canım herkez iş uydurma peşinde hele bizde tanıdık bitmiyor sinir oluyorum hep eksik yapıyorum işlerini gidip gelsinler
kızlar naporsunuz,,, benim sevgilim bana 3 tane parfüm almışşş
günaydın kıslarrrr
olsun parisim ve bamyam sonuçta şoförde senin verginle orada değil hee haksızdır suçludur say kay herşey yap tamam ama birde şunu düşün günde yüzlerce insana laf anlatmak yüzlercesinden azar yemek artık insanlarla yüz göz olmayarak bulmuşlar çareyi hele istanbul şoförleri her türlü insan var neler çıkıyor karşılarına kimbilir insanın siniri dayanmazki canım sen yinede hatasında saydır rahatla zaten sinirlendinmi düşünmüyor insan direk kaydırıyor kendimden biliyorum
birde istanbulda otobüse bindiğimde şoföre hayırlı işler kolay gelsin filan diyorum adamlar garip garip yüzüme bakıyor sonra çözdüm işi kimse onları adam yerine koyup selam vermiyor sanki orada insan yok bir makina varmış gibi hareket ediyorlar sanırım onlarda kendilerini makine olarak görüyorlar
amaninnn burcuuuuuuuuuuuuuuuuu h.geldin nerdedin yaa...saat kaç..
allah iyiliğini versin.
vallaha yazık ya kim bilir neler duyorlar
hımmm müşteri hizmetleri gibi bölüm yapmışlar insanalr arıo hemen bağlanıo istediğini saydırabilyon akşam eşim sinirlidi al dedim saydır aradı cidden saydı sayıştırdı rahatladı halbuki işe sinirlenmişti dolmuşla alakası yoktu pohhaha karşıdaki peki efendim öyle efendim halısınız efendim otomatiğe bağlanmış zaten...yazık kızlara yawsssssssssss
öyle ama o bana yardımcı olmazsa kim olacak bi adres soruyosun mırın kırın ediyoo. adam gibi cvpla bende geçim yerime sende yoluna devam et
bide bazıları kapıyı kapattımı bi daha açıpta yolcu almıyo halbuki daha durakta hareket etmemişsin açsana be adam kapıyı zaten yarım saate bir sefer koymuşsunuz bizim geldiğimiz yere
ondada sn farkıyla otobüsü kaçırdımmı yandın bekle yarım saat sonra işe geç kal uğraş dur..
bazılarıda durak olmadığı yerde yolcu indirip bindiriyo gelde sinirlenme..
ben hiç muhatap olmuyorum bi numara var orayı arayıp şikayet ediyolar genelde.
ne demek ıstemıs acaba sana
aman sabah sabah ınsanlarla boğusuyor laf anlamak tan acız ısarcı karsındakını kucumseyenlerden nefret edıyorum
yazık ama ya o kızlra. ama ben kredi kartı ından arayanlara gıcık oluyom . defalarca istemiyom dediğim halde arıyolardı. geçenaynı güm içnde 3 kere aradılar. zaten canım sıkkın. yeter be ,istemiyorum dediğim halde arıyosunuz bi daha ararsanız anında kartı iptal ettirecem dedim. o gün bugündür aramıyolar
ikide birde işlem ücreti alıyolardı gene tehdit ettim böyle . bu hakkınızzı bir defa kullanmanız şartı ile almayacaz dediler. eğer kartı iptal ettiriseniz geri yükleyecez karta dediler. ne yanı şantaj hakkımı elimden mi alıyonuz tamam tamam iptal ettirmeyecem dedim. iki senedir kart ücreti ödemiyom
bu gavatın en devdiği şeee randevu(çalışma)izlemek süper izliyo anlamaya çalışyo sanki yada tio alıyo...
yazık ama ya o kızlra. ama ben kredi kartı ından arayanlara gıcık oluyom . defalarca istemiyom dediğim halde arıyolardı. geçenaynı güm içnde 3 kere aradılar. zaten canım sıkkın. yeter be ,istemiyorum dediğim halde arıyosunuz bi daha ararsanız anında kartı iptal ettirecem dedim. o gün bugündür aramıyolar
ikide birde işlem ücreti alıyolardı gene tehdit ettim böyle . bu hakkınızzı bir defa kullanmanız şartı ile almayacaz dediler. eğer kartı iptal ettiriseniz geri yükleyecez karta dediler. ne yanı şantaj hakkımı elimden mi alıyonuz tamam tamam iptal ettirmeyecem dedim. iki senedir kart ücreti ödemiyom
ne oldukiii???kim kimi küçüösüyo yükelenelim adres verr....
aranız bozuktu galiba .bende burcu burcu kok demişteim. geri alıyom.:78:benim parfüm manyağı olduğumu biliyo da ondan evde dünyanın parfümü var daha
nasıl ne dedin gıı anlatsana ya bende ödemek istemiyomm:95:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?