Ölümüne Geyik Topiği :-))

vallaha yazık ya kim bilir neler duyorlar

öyle ama o bana yardımcı olmazsa kim olacak bi adres soruyosun mırın kırın ediyoo. adam gibi cvpla bende geçim yerime sende yoluna devam et
bide bazıları kapıyı kapattımı bi daha açıpta yolcu almıyo halbuki daha durakta hareket etmemişsin açsana be adam kapıyı zaten yarım saate bir sefer koymuşsunuz bizim geldiğimiz yere
ondada sn farkıyla otobüsü kaçırdımmı yandın bekle yarım saat sonra işe geç kal uğraş dur..
bazılarıda durak olmadığı yerde yolcu indirip bindiriyo gelde sinirlenme..
ben hiç muhatap olmuyorum bi numara var orayı arayıp şikayet ediyolar genelde.

yazık ama ya o kızlra. ama ben kredi kartı ından arayanlara gıcık oluyom . defalarca istemiyom dediğim halde arıyolardı. geçenaynı güm içnde 3 kere aradılar. zaten canım sıkkın. yeter be ,istemiyorum dediğim halde arıyosunuz bi daha ararsanız anında kartı iptal ettirecem dedim. o gün bugündür aramıyolar
ikide birde işlem ücreti alıyolardı gene tehdit ettim böyle . bu hakkınızzı bir defa kullanmanız şartı ile almayacaz dediler. eğer kartı iptal ettiriseniz geri yükleyecez karta dediler. ne yanı şantaj hakkımı elimden mi alıyonuz tamam tamam iptal ettirmeyecem dedim. iki senedir kart ücreti ödemiyom

en güzeli kapı numarasını alacan şikayet ederken verecen hele şikayet dilakçeli olursa bir yevmiye ccezası var bak bir daha yapıyorlarmı en azından bizimkiler cezayı uyguluyor çok bilirim saatinden erken kalkan otobüsü kıl payı kaçırdığımı hele sefer olmasına rağmen gelmeyen bir saat ayakta beklemek zorunda kaldığım

nasıl ne dedin gıı anlatsana ya bende ödemek istemiyomm:95:

bende öyle arayanlara tamam olur eşime sorayım yarın arayın yarın olunca ayy unuttum yarın arayın şimdi işimvar sonra arayın diyerek oyakıyorum sonuç o firma banka neyse beni bir daha hiç aramıyor

ne oldukiii???kim kimi küçüösüyo yükelenelim adres verr....

ya reklem vermek için arıyolar kadına dıyorumkı ajansla anlaştık onlar konuscaksınız ne yanı ajansa paramı vercem bana idareden bırısıne aktar dıyo bende burası zaten idare dedim eskıden bıze para oduyodunuz bız dağıtyoduk sımdı ajansa odeme yapıcaksınınz olnlar dagıtcak dıye sabırla anlattım ama bı laf daha etseydı boş hatlardan bırıne bağlardım akşama kadar salağı sonunda anladı ve kapttı aklınca mudurune sınarsıp ısını halledebılecegını sanıyor.

benim parfüm manyağı olduğumu biliyo da ondan evde dünyanın parfümü var daha
aranız bozuktu galiba .bende burcu burcu kok demişteim. geri alıyom.:78:
nasıl ne dedin gıı anlatsana ya bende ödemek istemiyomm:95:

eğer kartımdan ücret almaya devam edrseniz kartı iptal ettirecem dedim. lafı geveleyip durdu . o zaman lütfen kart iptal bölümüne aktarırımıznız dedim. ben bakıyom dedi. tamam ozaman iptal işlemlerini yapalım lütfen dedim. tamam o zman aiptal etmeyelim ücertide chip para olarak yükleyelim size dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…