Ölümüne Geyik Topiği :-))

benim o dediklerinle işim olmuyor valla bilemedim şimdi benim eşim hallediyor temizlikti yemekti bulaşıktı
en iyisini yapıyorsun canım seninde canın çıkıyo akşama dek...sen yeni evlisin mobilyaların yenidir..değiştiricekmisin..yeni ev için..

benim sadece yatak odam yeni diğer hiç bir eşyam yeni değil ki eşyada alamıycam şimdi zamanla inşallah cry

daha iyi aslında canım..her gün daha güzel şeyler çıkıyo..güzel bir ev aldın allahın izni ile gerisi kendiliğinden zamanla olur...zaten çok yeni evlisinki..bi heyecan bir telaş almıştık benim eşyalarıda eşimle.. sonra çok içime sinmemişti..ben 9 yıl sonra değiştirdim salondakileri vitrin istemiyordum tozlanıyo sık sık toz alıcaksın..konsolmu diyorlar aynası olan ondan aldım birde yemek masası ve sandalyeler..koltk takımı daha pratik oldu şimdi...

tuttu fırlattı kalbimiii ezdi üstünü çiğnediiiiiiiii zamanla geçer dedi zamanlaaaa zamanlaaaa:24

Bende bunu dinliyorum uzun zamandır favori şarkım
Açıp son ses hemde asla sevmem yüksek sesle müziği yanlızca bunu öyle dinliyorum
Sen nörüyon Cimcime kız

Crptc çok yakışıklı kardeşin
Rabbim bahtınıda güzel eylesin anlında kaderinde kim yazılıysa hayırlı kılsın inşalllah
Ortam çok bozuk gerçekten iyi diye alırsın sülaleleyi bir birine katar kardeşin mutsuz olursa hepinize yansır
Benim kardeşime benziyor karayagız inşallah çokk iyii temiz yürekli insanlarla karşılaştırsın rabbim..
Benim abim felç oldu karısının yüzünden düşün...

saol canım amin...biz zaten asla karışmayız biliyormusun kızkardeşimede banada çok karıştılar.iyi olsunda allahın izni ile...gündüz seni buralarda görmek ne güzel hevuk..bende barbunya yapmıştım 3 gün önce yarım kilodan bir tabakta komşuya vermiştim..hala bitmedi..berketiliymiş demekki..haşlanmış tavukla pilav var bide..

yarın 3 kilo beyaz barbunya alıcam yarım yarım ayırıp buzluğa atıcam kış için birde turşuluk malzeme alıcam..dr otkerin turşu kurma şeysinden aldım..
bazı hanımlar kış hazırlıklarını resimlemiş çok özendim..

son kısmı okumamışım hevuk..çok geçmiş olsun neden felç oldukii..

Bende bunu dinliyorum uzun zamandır favori şarkım
Açıp son ses hemde asla sevmem yüksek sesle müziği yanlızca bunu öyle dinliyorum
Sen nörüyon Cimcime kız

aşkitooooooooooom iyyyiim kıs nolsun kıpır kkıpııırrrrrrrrr içim dışım kaşınıom acık kaşınasım var gııııııı

hadiyaaaa cadı karı kimbilir neler yapmıştır adamcağızaüzüldüm canım geçmiş olsun...bizimde yan apartmanda bi adam karısını sabaha karşı yatakta görememiş bir bakmış nette adamın biriyle görüşüyo o an kapı dışına atmış kadını geçen beyaz eşyalarını çöpe atıyodu mutfak eşyalarını rabbiiiiiiiiiiim sen hayırlı kaderler yaz bizlereeeeee

Bende birşey yapmadım 5 kiloluk turşu alıyorum yiyoruz baya
3 poşette taze fasülye atım bukadarcık yapamadım bişey
Annemdeyken neler yapardık turşu kurardık fazlasıyla reçeller çeşit çeşit bezelye atarrık barbunya taze fasulye kompostoluk meyveler dolma biber
Sarma bide ramazana girmeden börek ve ziron yapılır salçayıda unutmayım melemende bütün yaz uğraşırdık nerdeyse hep dolu olurdu kıyımız bucagımız çok iyi oluyo valla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…