mrb kızlar hepinize hayırlı cumalar..bu beğen butonu kalktı millet dağıldı getirsinler geriyaa...bu arada flocke neden gelmiyor bir vukaatmı olduki...
cimcime ben miray senle tanışamamıştık bahsettilerdi kim dedi bilmiom sonuçta merhaba...:80:
en iyisini yapıyorsun canım seninde canın çıkıyo akşama dek...sen yeni evlisin mobilyaların yenidir..değiştiricekmisin..yeni ev için..benim o dediklerinle işim olmuyor valla bilemedim şimdi benim eşim hallediyor temizlikti yemekti bulaşıktı
en iyisini yapıyorsun canım seninde canın çıkıyo akşama dek...sen yeni evlisin mobilyaların yenidir..değiştiricekmisin..yeni ev için..
benim sadece yatak odam yeni diğer hiç bir eşyam yeni değil ki eşyada alamıycam şimdi zamanla inşallah cry
cimcime ben miray senle tanışamamıştık bahsettilerdi kim dedi bilmiom sonuçta merhaba...:80:
tuttu fırlattı kalbimiii ezdi üstünü çiğnediiiiiiiii zamanla geçer dedi zamanlaaaa zamanlaaaa:24
cimcimeeeee...cimcime ben miray senle tanışamamıştık bahsettilerdi kim dedi bilmiom sonuçta merhaba...:80:
saol canım amin...biz zaten asla karışmayız biliyormusun kızkardeşimede banada çok karıştılar.iyi olsunda allahın izni ile...gündüz seni buralarda görmek ne güzel hevuk..bende barbunya yapmıştım 3 gün önce yarım kilodan bir tabakta komşuya vermiştim..hala bitmedi..berketiliymiş demekki..haşlanmış tavukla pilav var bide..Crptc çok yakışıklı kardeşin
Rabbim bahtınıda güzel eylesin anlında kaderinde kim yazılıysa hayırlı kılsın inşalllah
Ortam çok bozuk gerçekten iyi diye alırsın sülaleleyi bir birine katar kardeşin mutsuz olursa hepinize yansır
Benim kardeşime benziyor karayagız inşallah çokk iyii temiz yürekli insanlarla karşılaştırsın rabbim..
Benim abim felç oldu karısının yüzünden düşün...
Crptc çok yakışıklı kardeşin
Rabbim bahtınıda güzel eylesin anlında kaderinde kim yazılıysa hayırlı kılsın inşalllah
Ortam çok bozuk gerçekten iyi diye alırsın sülaleleyi bir birine katar kardeşin mutsuz olursa hepinize yansır
Benim kardeşime benziyor karayagız inşallah çokk iyii temiz yürekli insanlarla karşılaştırsın rabbim..
Bende bunu dinliyorum uzun zamandır favori şarkım
Açıp son ses hemde asla sevmem yüksek sesle müziği yanlızca bunu öyle dinliyorum
Sen nörüyon Cimcime kız
Crptc çok yakışıklı kardeşin
yarın 3 kilo beyaz barbunya alıcam yarım yarım ayırıp buzluğa atıcam kış için birde turşuluk malzeme alıcam..dr otkerin turşu kurma şeysinden aldım..
bazı hanımlar kış hazırlıklarını resimlemiş çok özendim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?