son kısmı okumamışım hevuk..çok geçmiş olsun neden felç oldukii..
aşkitooooooooooom iyyyiim kıs nolsun kıpır kkıpııırrrrrrrrr içim dışım kaşınıom acık kaşınasım var gııııııı
delüü yaa kız nerden buluyon bu enerjiyi
Biz 1 aydır bişe etmiyoz
Hiçç halim yok zatii ben böle kös kös oturuyum sadece kimse değmesin keyfime
Maşallahın var..
kız cimcime senin libido enerji vs tavan yaptı yine...nerden buluyorsun bu enerjiyi maaşallah bazı kadınlar önem verirmiş böyle şeye sen de öylesin bence..neeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyy birrrrrrr aymı uuuhuuuuuu ben birgün uykuya veriyorum kendimi birgün anladın senkız ihtiyaç bu ihtiyaç aaaaaaaaaaa enerjim ona gitsin boşver selülitim yok bak geçen sene izmire gittk tatile kadının biri aaaaaaa dedi hem doğum yapmış hem sıfır çatlak selülit taş gibin kız sırrını ver felan...kocam saolsun dedim bütün gün krize girdi kadın
canım bende öyleyimki rahmetlik annem yok kızkardeşim yok ne bir dost ne bir arkadaş..kendi çapımda polyannacılık oynuyorum işte yapıyorum birşeyler..Bende birşey yapmadım 5 kiloluk turşu alıyorum yiyoruz baya
3 poşette taze fasülye atım bukadarcık yapamadım bişey
Annemdeyken neler yapardık turşu kurardık fazlasıyla reçeller çeşit çeşit bezelye atarrık barbunya taze fasulye kompostoluk meyveler dolma biber
Sarma bide ramazana girmeden börek ve ziron yapılır salçayıda unutmayım melemende bütün yaz uğraşırdık nerdeyse hep dolu olurdu kıyımız bucagımız çok iyi oluyo valla...
kız cimcime senin libido enerji vs tavan yaptı yine...nerden buluyorsun bu enerjiyi maaşallah bazı kadınlar önem verirmiş böyle şeye sen de öylesin bence..
ben onsuz bir hayat düşünemem ya ne biliyim ekmek su ve libidomdaha sonra alışveriş....sürekli kafamda kurarım renklendirmek şekillendirmek çeşitlendirmek farlılık adına ne varsa herşeyi uygularım..canım sıkıldımı severim kocamı üzüldüm ağlarken sevesim gelir kocamı sevmek derken anladınız işte..birgün gece gece ağlayasım geldi yatakta sarıldım kocama dertleşiyoruz ama kocamda üzüldü mevzuya ama bana bir çekici geldi o mahzun hali üzüntümü unutuverdim bu yani..ben çok özlediğim halde ailemde sırf bu yüzden kalamıyorum eşimle gidemiyorum tutamıcam kendimi ayıp olucak diye..öfffffff benmi anormalim kızlar yaaaaa:26::44:
yoo nedenki..bence iyisin neşeli olmak iyidir...
bekledim bekledim yoksunuz bende gidiyorum yarın öğleden sonra görüşürüz çızlar...piercardenden çamaşırlar gecelikler aldımmmmmmmmmm bugün geldi kızlar ayyy çok güzeller...darısı başınızaaaa
şans meleğim nerelerdeydin tam zamanında geldiiin
en güzel bölüm baŞLIYOR yanıma uzan seyredelimmmmsaçlarım uzasada bir oyana bir buyana attırsam şarkıyla birlikte
Bende doldurdum küveti sıcak su döktüm bütün kokulu kokulu banyo köpüklerini
Açtım müziğimide ohhh keyif yaptım çok iyi geldii birazda uyumuşum kuvette bi rahatladımki şimdi mışıl mışıl uyuyasım var ama benim kociş yok hala onu bekliyom
satendir mutlaka hiç kullanışlı değilbekledim bekledim yoksunuz bende gidiyorum yarın öğleden sonra görüşürüz çızlar...piercardenden çamaşırlar gecelikler aldımmmmmmmmmm bugün geldi kızlar ayyy çok güzeller...darısı başınızaaaa
şans meleğim nerelerdeydin tam zamanında geldiiin
en güzel bölüm baŞLIYOR yanıma uzan seyredelimmmmsaçlarım uzasada bir oyana bir buyana attırsam şarkıyla birlikte
miray temizlik veya yemek konusunda takıldığın noktalar olursa yardımcı olmaya çalışırım profösyenel olmasamda 9 yıllık bir tecrubem varben geldim hevukk nerdesinnnnnnnnn
miray temizlik veya yemek konusunda takıldığın noktalar olursa yardımcı olmaya çalışırım profösyenel olmasamda 9 yıllık bir tecrubem var
yaws sorayım zoamn banyoya ne kullanıyorsun limonlu cif aldım pek hoşuma gitmedi..ayrıca kreçleri ne ile temizliosun...buarad deli gibi temizliğe baslamdan 2 sohpet edimm dedim...cnm ben renklilere leke çıkarıcı ariel aldım hiç bi poka yaramadı..domestos renkli için varmıdı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?