ay yok kuzum ürkmedimne bilem damdan düşer gibi girdim topiğe de yerimi yadırgadım heralde ahh ahh o uyku sorunu bende de var valla her gün bizimkilerle papaz oluyoruz ama yok ben gecelerin kadını(haziranda inş. ) hayatımı,düzenimi seiyorum valla
Saat 10 ila 3 arasında uyumak gerekliymiş ozamn vücut yenileniyormuş
İnşallah nişanlın gelince girer benim uykum geliyo yataga giriyorum yokk uyuyamıyorum kocişe sarıyom bu sefer oda kovalıyo
Şimdi yanımda gribim koltukta uyuyo sen gelmezsen yataga gitmem dedi kaldı koltukta.. Önceden çekiştirip götürüyodu baktı olmuyo gerçekten uyuyamıyorum bıraktı..
Ay canım Rabbim bir ömür mutlu etsin sizleri yuvanızda küçük minik ayaklı canavarlarla şenlendirsin.Aminnnn
İnşallah bu sefer Rabbim nasip eder okadar mutlu olucagızki evimizin neşesi yok hiç arkadaşlarımın bebişleri geldimi öyle şenleniyoki yaşanmışlıklar oluyo heryerde onlar gidince dagınıklıklarını toplarken üzülüyorum..
ay yazık kızBen nşanlım askere gitdi işte gün içinde arıyordu bir de sabah uyanır uyanmaz ankisörden arıyordu o zamanlar cep tel kullanamıyordu. Inan uyumayıp onun aramasını beklemek kadar huzur verici birşey yoktu benim için o şekilde alıştım cnm ben. Ne bileyim yani sanki uyudumda aramasına cok var gb hıssedıyodum oturup sabaha kadar beklemek daha bi motive etdi beni.Şimdi cep tel kullanıyor göreve gidiyor falan merak içerisindeyim yine uyumuyorum aramasını beklıyorum . İnş bi an önce bu uyku işini halllederim.
hevukcum evet canım haziranda düğünüm var kısmetse tabi..hep öyle muhabbet yaparlar yaa ben kızken şöyleydi böyleydi falan ben de çok takılırım ondan öyle dedim
çağlam valla ben de çok beklerdim nişanlımı sabah arıcak diye.. uyumazdım çünkü uyuyup uyanınca aptal aptal konuşurdum sonra da utanırdım
hevukcum evet canım haziranda düğünüm var kısmetse tabi..hep öyle muhabbet yaparlar yaa ben kızken şöyleydi böyleydi falan ben de çok takılırım ondan öyle dedim
çağlam valla ben de çok beklerdim nişanlımı sabah arıcak diye.. uyumazdım çünkü uyuyup uyanınca aptal aptal konuşurdum sonra da utanırdım
Hevuk abba hevuk abba!
Müthiş haberlerim var!
inşallah canım inşallahh.....Darısı başınıza inşallahhhhHaziranda seni gelin ediyoruz sonra da temmuzda bengerçi bi bakmışssın ben de haziran. Salonlara falan da bağlı . Valla hiç usanmadım sabhlara kadar oturup telefon beklemekten ne güzel yemişssiniz be cnm askerliği darısı bize ve tüm bekleyenlere.çok ama çok özledim.
Pamuksekey aşşagıda inci gibi dizilme gıı dal sohbete sende ohh iyii oldu valla kılar sohbet yoksa ileleyen saatlerde ölümü bekleme moduna gircektim
Kaçgündür tabutta kendimi ölü görüyorum, insafsızlar cenaze yemeğimi yiyolar etrefta bide, Dayımda 1 tumar para veriyo bana ölmeden önce ilginç yavv
etreftakilere bakıp içimden ne kaydırıyom onlara tabutumun üstünüde açık bırakmışlar bide gelen giden bana bakıyo..
Allah mutlu etsin hadi bakalım canım bir ömürrr tatlı tatlı geçimler versin..
Haha
Haberi vereyim.
Sonunda başardım!
Ayırdım, ayırdım, ayırdım!
Ne yi ayrıdın gıı dur sakinn ol birazayrıldınmı ohh hele şükür gözün aydın olsun...
Aşk işte buna deniyo evlenincede inşallah sevginiz daim olur
Bende kocişi bekliyodum gece sahurda çalışıyordu yani ilk evlendiğimde ramazana denk geldi düzene sokamadım gece uyanık kalıyodum hep yoksa eşimin gece işleri olmasa düzene girerdi bende asla o eve gelmeden uyuyamam zatende uyumuyorum erimi bekliyodum sabah çok erken kalkması gerekse yine uyumuyodum ölee kaldı işte..
Askerde de ne farklı olur mektup yolladınmı hiç ?
Ben değil onları ayırdım.
Zafer benim:82:
Keyfimi kimse bozamaz!
Şimdilik benim çıkmam lazım.
Artık yatmalıyım.
Sabah erken kalkıcam.
Öpüldünüz canlar!
Duygularımı ifade etmeden gitmiyim !
Amin inş.Anladım cnm . Evet mektuplaştım 3 kez falan . Ah ahhhhhhhhh yıl başında kutular hazırlatdım hediyeler gönderdim kazaklar alıp gönderdim ilk zamanlardada o şekilde geçiriyodum zamanı. Ama ilk zamanlar alışmakta çok çok güçlükler çektim düşün işte 18 saatlık yolu sırf çarşı ıznınde görmek için gitdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?